[moje auto] Suzuki Swift GTi - Indii
-
nie wypada w tym temacie takich dyskusji prowadzić wydaje mi sie, co to ma wspólnego z samochodem Indii'ego ?
-
dlaczego wlasciciel jeszcze niczym sie nie pochwalil?
-
dlaczego wlasciciel
jeszcze niczym sie nie pochwalil?pewnie wyszło za mało i się wstydzi
-
pewnie wyszło za
mało i się wstydziTeż jestem ciekaw, gdzie jest wykres
i opis 5 stage'ów też -
Po pierwsze to nie temat do takich dyskusji, po drugie google nie gryzie, bo pytania, które zadajesz są infantylne z tego względu, że wystarczy użyć ww. wyszukiwarki, lub też wejść na allegro, zobaczyć mk3 oraz mk4 i odpowiedź nasuwa się sama! Na pierwszy rzut oka widać, że ani kierunki, ani zderzaki nie pasują, bo mk4 ma całkiem inny przód. Musiałbyś wymieniać także przednie błotniki, reflektory i maskę. Jednak, jak widać niektórzy są zbyt leniwi, żeby samemu poszukać i wolą poczekać na gotowe odpowiedzi . Pół biedy, jeśli założyliby do tego właściwy wątek...
-
pewnie wyszło za
mało i się wstydzikurde wiesz ile wyszlo i cfaniakujesz teraz
-
Też jestem ciekaw,
gdzie jest wykres
i opis 5 stage'ów
teżstanelo na stage 4, bo z stage 5 nie jestesmy zadowoleni wiec nie ma co pokazywac wykresu..... jeszcze
-
Po pierwsze to nie
temat do takich dyskusji, po drugie google nie gryzie, bo pytania, które zadajesz są
infantylne z tego względu, że wystarczy użyć ww. wyszukiwarki, lub też wejść na
allegro, zobaczyć mk3 oraz mk4 i odpowiedź nasuwa się sama! Na pierwszy rzut oka
widać, że ani kierunki, ani zderzaki nie pasują, bo mk4 ma całkiem inny przód.
Musiałbyś wymieniać także przednie błotniki, reflektory i maskę. Jednak, jak widać
niektórzy są zbyt leniwi, żeby samemu poszukać i wolą poczekać na gotowe odpowiedzi
. Pół biedy, jeśli założyliby do tego właściwy wątek...Dobra przestań się spinać! I nie leniwi tylko chciałem spytać o te pozycje pomarańczowe to po co miałem zakładać nowy temat po prostu zapytałem o resztę co chciałem wiedzieć. Wydaje mi się, że forum jest od tego żeby sobie pomagać i odpowiadać na czyjeś pytania widocznie Ty tego nie potrafisz...
-
kurde wiesz ile
wyszlo i cfaniakujesz teraznie plafda
Dobra przestań się
spinać! I nie leniwi tylko chciałem spytać o te pozycje pomarańczowe to po co miałem
zakładać nowy temat po prostu zapytałem o resztę co chciałem wiedzieć.kierunki są z GEO ( właściwie kierunek )
-
To w koncu napiszecie ile wyplula hamownia, czy to jakas tajemnica wielka?
-
To w koncu
napiszecie ile wyplula hamownia, czy to jakas tajemnica wielka?to chyba jak właściciel będzie chciał to napisze
-
to chyba jak właściciel będzie chciał to napisze
Nie wiem czy to aktualne ale indii ma w podpisie:
Stage 1 -> 103,6 KM @ 6775 rpm/118,1 Nm @ 5446 rpm
Stage 2 -> 108,6 KM @ 6596 rpm/125,6 Nm @ 5062 rpm
Stage 3 -> 113,1 KM @ 6691 rpm/124,9 Nm @ 4422 rpm
Stage 4 -> 114,0 KM @ 6860 rpm/126,0 Nm @ 5214 rpm
Stage 5 -> 119,7 KM @ 6573 rpm/135,6 Nm @ 4321 rpmJeśli tak to w przeliczniku ja mam Stage 4.5 hehe :]
-
Nie wiem czy to
aktualne ale indii ma w podpisie:
Stage 1 -Stage 2
-Stage 3 -Stage 4 -Stage 5 -
Jeśli tak to w
przeliczniku ja mam Stage 4.5 hehe :]tylko ze stage 5 jest na seryjnych walkach
-
tylko ze stage 5
jest na seryjnych walkachnapisz dlaczego
-
tylko ze stage 5 jest na seryjnych walkach
No ja przecież też mam seryjne wałki
Macie może jakiś wykres bo bardzo mnie interesuje jak konkretne mody wpłynęły na wykres pracy silnika - jak wiadomo moc szczytowa to nie wszystko.
Może jakiś ciekawy pomysł od Was podpatrzę do zastosowania u siebie -
No ja przecież też
mam seryjne wałki
Macie może jakiś
wykres bo bardzo mnie interesuje jak konkretne mody wpłynęły na wykres pracy silnika- jak wiadomo moc szczytowa to nie wszystko.
Może jakiś ciekawy
pomysł od Was podpatrzę do zastosowania u siebie
W czwartek muszę złożyć już na gotowo pracę dyplomową na studiach, która jest związana z wprowadzaniem modyfikacji silnika. Po tym terminie siądę na spokojnie i wszystko opiszę, łącznie z załączeniem wykresów.
Elo ! - jak wiadomo moc szczytowa to nie wszystko.
-
napisz dlaczego
bo sie pomylilem i dalem mu seryjne walki zamiast streetowe
-
bo sie pomylilem i dalem mu seryjne walki zamiast streetowe
A co Ty masz za streetowe wałki?
-
A co Ty masz za
streetowe wałki?juz tysionc pincset razy pisalem ze pipercamsy
-
juz tysionc pincset
razy pisalem ze pipercamsyAaaa no te co u siebie miałeś to wiem - zapomniałem o nich