[moje auto] Suzuki Swift GTi - Indii
-
Może nie mam
szczęścia, ale dresów w Hondach nie widziałem, za to w starej S-ce Mercedesa już tak
.bo "dresy" też ewoluowały, wtopili się bardziej w otoczenie
Zobacz ile łebków ma teraz Civic-i, a ile E36 - cofnij się parę lat wstecz i zobacz co było kiedyś, a było na odwrót -
swoją drogą zapraszam na ten zlot :d:
Ja będę
-
Twoja generacja swifta jezdza zas same dziadki, wiec, tez chcesz miec latke przyklejona?
civici staly sie tanimi, latwo dostepnymi samochodami - dlatego nie ma sie co dziwic. wczoraj odbyl sie zlot sckpl, na ktorym mialem byc, ale nie wypuszczono mnie ze szpitala do poznych godzin po poludnionych. moj tomek, brat, pojechal i zdawal mi relacje na biezaco. ponad czterysta samochodow ledwo mieszczacych sie na ulezu, iscie piknikowa atmosfera, zadnych rycerzy hardcoru szukajacych wrazen, bez bandytyzmu. spedzil milo czas, co poganial to jego. dzis ma wpasc pochwalic sie jak sie spalil, ze zdjeciami i filmami, ma pare onboard'ow w swoim wykonaniu.
a gdyby nie ograniczony budzet z poczatku, na budowe zdrowo ganiajacego samochodu teraz tez siedzialbym i bylbym kolejnym w civicu. mimo ze duzo nerwow trace, uwazam, ze fajnie wyszlo ze jest jak jest.
-
Twoja generacja
swifta jezdza zas same dziadki, wiec, tez chcesz miec latke przyklejona?hehe, co Ty powiesz, nie wiedziałem, swojego też mam od dziadka
Nie mniej jednak coraz więcej młodych kupuje to auto o dziwo, z tego co widzę na drogachcivici staly sie
tanimi, latwo dostepnymi samochodami - dlatego nie ma sie co dziwic.to też napisałem ... a Ty od razu się burzysz
a gdyby nie
ograniczony budzet z poczatku, na budowe zdrowo ganiajacego samochodu teraz tez
siedzialbym i bylbym kolejnym w civicu. mimo ze duzo nerwow trace, uwazam, ze fajnie
wyszlo ze jest jak jest.civic jest tańszy w utrzymaniu niż Swift, części tańsze, bo jest tego masa ...
-
Edkiem, czy Solką ?
-
#1 to tylko w ramach przykladu.
#2 jakie oburzenie? cos sobie dorabiasz.
#3 jak wszystko poskladasz nalezycie to raczej nie sprawia problemow.a patrzac na spalanie, w ostatecznym rozrachunku prowadzi.
konczymy dyskusje, nie tutaj. 5!
-
Edkiem, czy Solką
?Jutro wrzucam silnik do odkurzacza i jak się uda to solką
-
Z czystym sumieniem
mogę polecić, naprawdę świetna organizacja i jeszcze fajniejsza atmosfera .
PozdrawiamJak znajdę wolne środki finansowe to jadę. Muszę jeszcze zawias przerobić, żeby przód był mniejszym ping-pongiem, no i żeby było niżej (szczególnie z tyłu) bo koza jest
-
Jak znajdę wolne
środki finansowe to jadę. Muszę jeszcze zawias przerobić, żeby przód był mniejszym
ping-pongiem, no i żeby było niżej (szczególnie z tyłu) bo koza jestsie lepiej zajmij strojeniem bo ten silnik to padnie niedlugo
-
sie lepiej zajmij
strojeniem bo ten silnik to padnie niedlugooj tam, oj tam, na wolnych trochę nisko ale fajnie bangla
P.s: Dzięki Indii za pogaduchyMały spyphoto z Expo Silesia :):
-
a toto jeszcze jezdzi?
podobno silnik padl
-
Ja zrobiłem sabotaż na Wieruszowie i oblałem to auto piwem
-
W Wieruszowie byłem co prawda dopiero na drugi dzień, bo pierwszego odwiedziłem jeszcze Streetfighter Festival w Bielawie, ale i tak muszę przyznać, że atmosfera była super, a i z tego co słyszałem w Sobotę naprawdę sporo się działo .
-
słyszałem w Sobotę naprawdę sporo się działo .
jak Sebas latał i oblewał auta piwem to nic dziwnego
-
Nak***wiłem salto ze sceny nawet
-
Indii mam do Ciebie ogromną prośbę.. Sprawdź jakie masz te żólte halogeny od Wesema - jaki konkretnie model.
Ori nie mogę znaleść wiec zastąpie je właśnie zóltymi bo i ladnie wygladaja.
-
Indii mam do Ciebie
ogromną prośbę.. Sprawdź jakie masz te żólte halogeny od Wesema - jaki konkretnie
model.pisał, poszukaj w tym temacie ...
Ori nie mogę
znaleść wiec zastąpie je właśnie zóltymi bo i ladnie wygladaja.ori - daj ogłoszenie na giełdzie na bank się znajdą ...
-
Od niedawna Swift ma swój profil na Facebooku.
Zapraszam do odwiedzin, zapoznania się z zawartością, klikania i komentowania
-
W piątek wyjąłem z garażu dziada by pojeździć trochę po mieście i cyknąłem sesję w paru miejscach Krakowa.
Przedstawiam efekty z jednej miejscówki, gdzie najlepsze foty chyba wyszły. -
Tak jak Ci wcześniej pisałem - dobre fotki - pierwsza chyba najfajniejsza