[moje auto] Suzuki Swift GTi - Indii
-
Indii,wrzucaj te
lepsze zdjęcia5 zł
-
5 zł
ufff,u nas w Katowicach ceny się podaje w euro
-
Dojechałem do
krawężnikahehe, czyli zgadłem za 2 podejściem
Są większe ilości
zdjęćto policz Dajmos-owi za paczkę :]
-
to policz
Dajmos-owi za paczkę :]bo Ci nie pomogą nawet te chowane wentylki
-
Nowe foty Z
nowości: 2 x amber, gwint z przodu, tylny tłumik gustownie schowanyCo za gwint? Suzuki Sport?
-
gorzej, zrobil
piiii, trach, bum, zgrzyt ... no i powstal gustownie schowany tlumikA to tuningowiec jeden
-
szpera, gwint? - kiedykolwiek doczekamy sie opisu wrazen z jazdy?
ktos na forum kiedys tlukl dokladki a la te suzuki sport z laminatu, czy ktos wprowadzil mnie w blad? -
uu zacne foty
he parę pomysłów sobie podkradnę hihi
pozdro -
bo Ci nie pomogą
nawet te chowane wentylkipomogą
Co za gwint?
Suzuki Sport?ten co sprzedawał kolega z forum na allegro ? ale to chyba był tył, z zerwanym jednym gwintem.
-
Przecież te co są na allegro czy były, to nie gwint tylko amory z regulacja siły tłumienia na tył Suzuki Sport. Myślałem nad nimi ale stwierdziłem ze za dużo roboty i funduszu może pochłonąć ich regeneracja.
-
Przecież te co są
na allegro czy były, to nie gwint tylko amory z regulacja siły tłumienia na tył
Suzuki Sport.napisałem, że był zerwany w jednym gwint, od regulacji właśnie jak napisałeś.
No i właśnie to był tył, co potwierdziłeś.Myślałem nad nimi ale stwierdziłem ze za dużo roboty i funduszu może
pochłonąć ich regeneracja.a kto nie myślał
-
Co za gwint?
Suzuki Sport?Homemade
szpera, gwint? -
kiedykolwiek doczekamy sie opisu wrazen z jazdy?
ktos na forum
kiedys tlukl dokladki a la te suzuki sport z laminatu, czy ktos wprowadzil mnie w
blad?Szpery jeszcze nie ma na pojeździe Na gwincie, za sztywno, ale nisko jest Mam drugie zawieszenie do jeżdżenia Ta moja to oryginał Suzuku Sport.
EDIT: kolejne foty !! dla co po niektórych
-
Homemade
-
EDIT: kolejne foty
!! dla co po niektórychKażde następne jest lepsze Następnym razem muszę się z Wami wybrać na taką imprezę Swoją drogą już wiem,czemu tak chętnie tam jeździcie
-
Każde następne jest
lepsze Następnym razem muszę się z Wami wybrać na taką imprezę
Swoją drogą już wiem,czemu tak chętnie tam jeździcieszczerze, to wolę karkówkę z grilla, niż samoopalacz + solarium, ale co kto lubi
-
szczerze, to wolę
karkówkę z grilla, niż samoopalacz + solarium, ale co kto lubipopatrz na Darie i powiedz co bardziej lubisz
-
Zakochałem się !
-
popatrz na Darie i
powiedz co bardziej lubiszuechecheche checheche
-
"Pozdro dla Swift Klubu" hehe
W sumie na tym filmie widzę, że nisko swift siedzi, a mi się wydawało, że nadal koza jest
Tu też Swifta widać
-
"Pozdro dla Swift
Klubu" heheW sumie na tym
filmie widzę, że nisko swift siedzi, a mi się wydawało, że nadal koza jestkozak to jest kamerzysta