Poszukiwane części - sworzeń kulowy + pierścień
-
Poszukuję 2 części:
81852A82101-000 i 09384-08001-000
jak na schemacie:
http://battico.wix.com/tico-katalog#!97/c1qx3
Sworzeń jest dostępny nowy, ale pierścień jest nie do kupienia. Może ktoś z was ma dostęp do szrotu, gdzie mają tico?
Kupiłem kiedyś nowy teleskop klapy, ale jest bez ww. części. W moim obecnym teleskopie sworzeń ten montowany jest na stałe.
-
Ja możliwe, że mam.
Mam dostęp do tico na części a także mam całą tylną klapę z siłownikiem.
Jak będę na garażu to zobaczę i dam Ci znać. -
a żeby łatwiej było znaleźć na tym schemacie jest to część nr 9 i 22 ;P
-
Z doświadczenia wiem że wiele siłowników jest montowanych właśnie na taki "drucik", mam z tym do czynienia na co dzień w pracy
Nigdy nie sprawdzałem ale bardzo prawdopodobne że jakiś by spasował niestety jestem na urlopie jeszcze półtora tygodnia więc nie sprawdzę ale jak tylko wrócę do pracy i niezapomnę to pochytam kilka szt. i sprawdzę czy pasują do tico - nawiasem mówiąc nie zwróciłem uwagi jak mam to rozwiązane u siebie, ale jeden rocznik 97 drugi 99 więc powinny teoretycznie być różne -
Sprawdź i daj znać, bo do szczęścia brakuje mi tylko tego drucika. Sworzeń kulowy mogę odciąć ze starego siłownika i wykorzystać do nowego, bo chyba to to samo
-
Witam trochę zapomniałem o temacie bo do pracy wróciłem w środę, ale wczoraj załatwiłem ten drucik, niestety w dwóch siłownikach które posiadam kula jest na stałe zaklepana. sprawdzę jeszcze w moim miedziaku rocznik 99 jak podjadę do garażu walczyć z silnikiem.
-
Właśnie ten pierścień potrzebuję Przegub kulowy zamierzam odzyskać ze starego siłownika - szlifierka i po chwili będzie uwolniony