MANUAL UKŁADU EGR
-
Jeśli można również
proszę o re-up bo link nie działaTen działa - link na Chomiku: KLIK.
-
No niestety nie mam konta na chomiku, i tym bardziej go nie założę i nie zapłacę 2zł za "manual-egr", prędzej zrobię własny i udostępnię za free...
-
Podaj e-maila to ci podeslę
-
No niestety nie mam
konta na chomiku, i tym bardziej go nie założę i nie zapłacę 2zł za "manual-egr",No to na wszelki wypadek nie podawaj też koledze adresu email.
A założenie konta nic nie kosztuje i w ramach tego jest bodajże 50 MB za free; plik waży 4,09 MB.
Nie wspominałeś wcześniej, że ktoś ma Ci ten manual w zębach do domu przynieść.
Przepraszam za dosadność, ale... są jakieś granice.prędzej zrobię własny i udostępnię za free...
Nic nie stoi na przeszkodzie.
-
dosadność czasem jest potrzebna... No nic, nie ma co dyskutować nad moim nieobyciem z serwisem chomikuj.pl.
-
dosadność czasem
jest potrzebna... No nic, nie ma co dyskutować nad moim nieobyciem z
serwisem chomikuj.pl.Nawet jeśli już to czy 2 zl to tak dużo za kompletna instrukcje wykonania naprawy
Mechanik weźmie więcej
-
No niestety nie mam
konta na chomiku, i tym bardziej go nie założę i nie zapłacę 2zł za "manual-egr",
prędzej zrobię własny i udostępnię za free...Własnego nie zrobisz i tak bo za drogo cię to wyjdzie.
Masz za darmo http://hostuje.net/file.php?id=0f284c2300ba63896abb59c6897b3b4f ściągnij i napraw samochód.
jahur nie gniewaj się że udostępniam twój plik za free. Akurat mam konto na tym serwerze.
-
Nawet jeśli już to
czy 2 zl to tak dużo za kompletna instrukcje wykonania naprawy
Mechanik weźmie
więcejSą ludzie i ludziska.
-
Spoko luz założyłem chomika i już ściągałem, poza tym myślę że jahur nie będzie miał ci nic za złe . Jak już wcześniej pisałem przez moją niewiedzę wprowadziłem chaos, całe szczęścicie znalazł się ktoś taki jak leo, twardo i dosadnie wyjaśnił mi sprawę
-
Spoko luz założyłem
chomika i już ściągałem, poza tym myślę że jahur nie będzie miał ci nic za
złe . Jak już wcześniej pisałem przez moją niewiedzę wprowadziłem chaos, całe
szczęścicie znalazł się ktoś taki jak leo, twardo i dosadnie wyjaśnił mi
sprawęTeraz czekamy na twój opis tej naprawy.
-
A skąd wiesz? Jakby to nazwać jest to udostępnianie czyjejś pracy w necie. Ale ze względu na to , że naprawdę jestem spoko gość to na pewno nie.
Nie wiem widocznie chomikowo coś chce za to bo ja żadnej kasy nie chcę.
Pozdro.