Tico niszczy pompki.
-
Ja na swojej juz ponad 70 tys zrobiłem i nic nie cieknie ani nie szwankuje.
Polecam zakup orginału i uszczelki dobrej. -
Ja na swojej juz ponad 70 tys zrobiłem i nic nie cieknie ani nie szwankuje.
Pompki oryginalne są w miarę wytrzymałe - moja ma przejechane 108kkm
-
Problem rozwiązany. Winne były pompki. Teraz na nowej ale orginalnej nic nie cieknie.
-
Problem rozwiązany.
Winne były pompki. Teraz na nowej ale orginalnej nic nie cieknie. -
No zobaczymy co u
mnie, bo nie dawno hm jakiś nie cały miesiąc założyłem pompkę tym razem z allegro
marki "daewha" i zobaczymy jak ona długo pożyje.Da radę.
-
Dupa nie da radę.
Szlag mnie trafi, nie całe dwa miesiące i ca daewha padła, qur.... jasna, olej tak zaczał mi żygać ,że zszedł poniżej minimum, echhh. :zly:
-
Dupa nie da radę.
Miałeś pecha, u mnie dała.
-
To nie tak powinno działać. Dziwna ta loteria. Echh.
-
Dupa nie da radę.
Szlag mnie trafi,
nie całe dwa miesiące i ca daewha padła, qur.... jasna, olej tak zaczał mi żygać ,że
zszedł poniżej minimum, echhh. :zly:Paragonik w lapke i do sklepu po kase Kup oryginal, a zapomnisz o wymianach na dlugo
-
nie całe dwa miesiące i ca daewha padła, qur.... jasna, olej tak zaczał mi żygać ,że
zszedł poniżej minimum, echhh. :zly:Trzeba ja reklamować niech wymienią na dobrą wkońcu
-
To nie tak powinno
działać. Dziwna ta loteria. Echh.Jak już panowie wyżej napisali: jak masz jeszcze paragon to sprzedawca łachy nie robi i musi Ci wymienić na drugą. Przy wymianie jakbyś dobrze zagadał (i jakby była na sklepie) to wymieniłbyś na oryginał.... Próbuj
-
Dupa nie da radę.
Nie można tego inaczej powiedzieć/napisać....
-
Nic z tego nie wyjdzie bo pompka kupiona bardzo dawno na allegro i tak se czekała.
-
przypomnialem sobie, jak gdzies dwa lata temu mechanik wymienial mi pompke i od razu po wymianie mi mowi, zeby sie do niego zglosic jak cos bedzie nie tak bo ostatnio wymienial w trzech tico pompki i wszystkie byly zaraz do wymiany
Prawda jest jednak inna jak widac -
Pewnie znowu trafił kolega na jakąś podrube niestety coraz wiecej tego na rynku.
-
Bo to jest taka oszczędność że zamiast dać te 80zł za oryginał to kupuje się na allegro za 50 jakiś tam zamiennik koreański. Jak się trafi to będzie chodziło a jak nie to w plecy kaska i tyle. Ja już oduczyłem się kupować zamienniki skoro można za niewiele drożej kupić dobrego producenta.
-
Chyba po tych 3 szt. cieknących kolega już dołoży te 30 zł i kupi orginał.
-
Chyba po tych 3 szt. cieknących kolega już dołoży te 30 zł i kupi orginał.
Chyba, że on jest patriotą i kupuje tylko polskie bo prywaciarz zarobi produkujący tanio ale buble. Trzeba wspierać polskskiego przedsiębiorcę a i on dzięki temu pewnie da pracownikom z 1200zł wypłaty.
-
Ogólnie podzespoły do tico sa dosyć trwałe jak są orginalne. Ja na pompce paliwa juz 120kkm zrobiłem i nic nie cieknie.
Jedyne co częściej się zużywa w tico to wachacze bo wiadomo jakie mamy dziurawce.
Lewy wytzrymał 80kkm prawy jeszcze nie wymieniany. W sumie tylko lać paliwo, co roku olej i filtry zmieniać, okresowe regulacje zaworów i można spokojnie smigać. -
Hejka.
Kolega miał rację ,chodziło o oszczędność. Kolega miał racje , ze tym razem może dołożę do oryginalnej. Kolega nie miał racji, nie jestem zakochany w Polsce. Wq...a mnie ten system w Polsce ale to już temat rzeka.