Czy opona 165 wejdzie na felgę 4 cale? kupię felgi do tico 12
-
Witajcie, mam pytanie czy oponka 165 szeroka wejdzie na 4 calową felgę od tico? Chyba powinno dać radę?
I mam prośbę, na gwałt potrzebuje felg 12 cali jakby ktoś miał do sprzedania to proszę o kontakt. -
miałem 165, u mnie wchodziła na 4,5 cala i wydaje mi się to takie minimum..
ale to tylko centymetr z hakiem różnicy, myślę że można spróbowaćps mam do oddania felgi 13, trochę zmęczone ale jeszcze dają radę (oryginalne swift chyba)
-
ps mam do oddania
felgi 13, trochę zmęczone ale jeszcze dają radę (oryginalne swift chyba)Na moto-giełdę panowie...
-
13 mam pod dostatkiem aktulanie:)
udało mi się trafić fajną oponkę ale na 12 i prosiłbym o tymczasowe zostawienie tematu może ktoś akurat będzie miał felgi do sprzedania bo na allegro trochę nie ma wyboru aktualnie -
Ja miałem z przodu 155/70R13 i spokojnie wchodziły.
-
Mam pytanie czy oponka 165 szeroka wejdzie na 4 calową felgę od tico? Chyba powinno dać radę?
Chyba będzie marnie wyglądała i obawiam się, że może auto pływać w zakrętach. 165/65R13 na feldze 4,5" już bardzo "balonowato" wygląda.
-
Chyba będzie marnie
wyglądała i obawiam się, że może auto pływać w zakrętach. 165/65R13 na feldze 4,5"
już bardzo "balonowato" wygląda.hmm wszystko okaże się na dniach bo już udało mi sie dostać felgi, teraz tylko oczyścić i umalować.
Oponka to wyczynowa yokohama ze wzmacnianymi bokami także nie powinna się wykładać. jak założe to się okaże i na pewno napisze jak jest:) -
I mam prośbę, na
gwałt potrzebuje felg 12 cali jakby ktoś miał do sprzedania to proszę o kontakt.Mam używaną felge do Tico 12" za 30 zł + wysyłka jakbyś chciał.
-
Mam używaną felge
do Tico 12" za 30 zł + wysyłka jakbyś chciał.Wszyscy zaczynacie się upierać i handlować w wątku do tego nie przeznaczonym...
-
Wszyscy zaczynacie
się upierać i handlować w wątku do tego nie przeznaczonym...Właśnie... Na priv, panowie, albo na motogiełdę sio...