JAK KORZYSTAĆ Z WYSZUKIWARKI ???
-
I gitara teraz
wszystko śmiga Takie małe dwie kreseczki a jaka różnica
Oby kolega kazik247 to
przeczytał.' - apostrof
'' - dwa apostrofy
" - cudzysłówTak dla potomnych
Dwa apostrofy to nie cudzysłów. -
' - apostrof
'' - dwa apostrofy
" - cudzysłów
Tak dla potomnych
Dwa apostrofy to nie
cudzysłów.Otóż to
-
DZIAŁA! ale tylko z cudzysłowem.
Sugerowałem się pierwszym wpisem clavisha- "2. Wpisać interesującą nas frazę np zawór PCV ( można/zaleca się zaopatrzyć owo wyrażenie w cudzysłów - większa liczba wyświetleń)"- jest dokładnie odwrotnie:
BEZ CUDZYSŁOWA-Z CUDZYSŁOWEM-
-
DZIAŁA! ale tylko z
cudzysłowem.Ważne, że działa
( można/zaleca się zaopatrzyć owo wyrażenie w cudzysłów - większa liczba wyświetleń)"- jest dokładnie odwrotnie:
Tu masz rację
-
Opis: Tak się wpisuje cudzysłów
Łomatko... :totalszok:
Ja na to nie wpadłem, że tak można. I za Chiny nigdy nie wiedziałem, o co chodzi niektórym, że im "nie działa".
Chłopaki - gratuluję wyobraźni w wykrywaniu na odległość "błędów klawiaturowych"... -
Chłopaki - gratuluję
wyobraźni w wykrywaniu na odległość "błędów klawiaturowych"...Jakbyś popracował na helpdesku trochę... a z resztą... spytaj Szymciaka o jakieś kwiatki
-
Łomatko... :totalszok:
Ja na to nie wpadłem, że tak
można. I za Chiny nigdy nie wiedziałem, o co chodzi niektórym, że im "nie działa".
Chłopaki - gratuluję
wyobraźni w wykrywaniu na odległość "błędów klawiaturowych"...I chwała tym co potrafią, a przede wszystkim tym, co chcą pomóc
-
Treść porady została zmodyfikowana, zgodnie z sugestią użytkowników... W sumie ja bym nigdy nie wpadł na to, żeby cudzysłów zastąpić dwoma apostrofami
-
Zawsze twierdziłem, że najtrudniej odpowiedzieć na pytania o sprawy oczywiste ale to przebija wszystko o czym słyszałem. Tak, że szacuneczek dla Mariuza
-
Treść porady została zmodyfikowana
... i został dorzucony link do tego wątku w podwieszonym "Dla Nowych".