Co to się dzieje z cenami konsoletek do tikacza???
-
Ja powiem tylko tyle: "Wieś śpiewa i tańczy"
-
Przednia konsola, względem praktyczności bardzo mi się podoba, natomiast kolor już nie bardzo... (moja propozycja obić/okleić szarym filcem ) Z tyłu natomiast nie widzę ani praktyczności, ani dobrej kompozycji względem wnętrza
-
Też mam podobne odczucia - przednia jest super (tylko trzeba by ją dopasować wizualnie do auta), natomiast tylna mi się zupełnie nie widzi.
-
Ja powiem tylko tyle: "Wieś
śpiewa i tańczy"A ja (z wrodzonej grzeczności ) się po prostu nie wypowiem.
-
A ja (z wrodzonej grzeczności
) się po prostu nie wypowiem.Ja planuje kupic tą konsolę od FOX-RZESZÓW, ale zastanawia mnie montaż tego, są niby cztery otwory na śroby, lecz do czego ja to mam dokładnie przykręcić??
-
Ja planuje kupic tą konsolę
od FOX-RZESZÓW, ale zastanawia mnie montaż tego, są niby cztery otwory na śroby, lecz do czego
ja to mam dokładnie przykręcić??Odbierz priva.
-
Ja planuje kupic tą konsolę
od FOX-RZESZÓW, ale zastanawia mnie montaż tego, są niby cztery otwory na śroby, lecz do czego
ja to mam dokładnie przykręcić??Mam ten sam plan co Ty i też się nad tym zastanawiam. Daj znać jak już będziesz wiedział.
-
Mam ten sam plan co Ty i też
się nad tym zastanawiam. Daj znać jak już będziesz wiedział.Wlasnie tak sobie wczoraj siedziałem i myślałem, że przydała by się tam jakaś półeczka na płyty, dzisiaj patrze na forum i proszę nawet cos takiego jest.
Jest nas już 3, a co 3 głowy to nie jedna, coś się wymyśli jakos zamontuje -
Obiecane zdjęcia. Sorry, że tak późno, ale czasu brak .
To jak? Mogę teraz liczyć na instrukcję jak ją założyć?
-
To i ja w końcu założyłem swoją
Czekałem aż się zrobi cieplej, a że za oknem dziś słoneczko i 5st. na plusie więc zmobilizowałem się do montażuRzeźbienia trochę jest, żeby to jakoś ze sobą spasować....
Efekt ? Średni Ale zostawię tak, jak jest - zawsze do czegoś się przyda (chociażby jako kolejny zbieracz brudu )
Pees - tak wiem, syf w aucie
-
Kolorystyką nawet pasuje Pytanie: Co przeszkadza w dokładnym spasowaniu, jak z otworami mocującymi konsoletki i ich "odpowiednikami" w panelu tikacza??
-
Kolorystykom nawet pasuje
Pytanie: Co przeszkadza w dokładnym spasowaniu, jak z otworami mocującymi konsoletki i ich
"odpowiednikami" w panelu tikacza??Ja dzisiaj robiłem przymiarkę i wygląda to +/- tak
Edyta: i jeśli chodzi o samą wysokość to konsoleta musi być odsunięta od śruby o jakiś 1cm
-
Kolorystykom nawet pasuje
Zgadza się
Pytanie: Co przeszkadza w dokładnym spasowaniu, jak z otworami mocującymi konsoletki i ich
"odpowiednikami" w panelu tikacza??Samo przykręcenie do plastiku przy lewarku jest
Tutaj wszystko ładnie pasuje.Gorzej jest, jak chcemy dodatkowo przykręcić konsolę pod popielniczką (do blaszki trzymającej oświetlenie popielniczki).
Oba otwory na górze konsoli nie pasują do otworu pod popiołką - trzeba najpierw dokładnie przymierzyć i wywiercić nowy otwór mniej więcej po środku w/w otworów.Oczywiście konsola dobrze się trzyma samego plastiku od lewarka (nie wiem jak to będzie wyglądać podczas jazdy) ale jak chcemy, żeby to wyglądało mniej więcej prosto, to jednak musimy rozwiercić ten dodatkowy otwór i przykręcić konsolę pod popielniczką
-
Czy w naszych tikaczach są jakieś otworki fabryczne na te śruby, czy trzeba samemu rzeźbić??
-
Czy w naszych tikaczach są
jakieś otworki fabryczne na te śruby, czy trzeba samemu rzeźbić??Mówisz o otworach w konsoli ???
-
Czy w naszych tikaczach są
jakieś otworki fabryczne na te śruby, czy trzeba samemu rzeźbić??Rzeźba - pod popielniczką jest 1 śruba a na konsolce są 2 otwory jak na obrazku - dlatego ja dorobię dystans z 3 otworami by to ładnie połączyć - a jak wyjdzie, wyjdzie w praniu
-
Rzeźba - pod popielniczką
jest 1 śruba a na konsolce są 2 otwory jak na obrazku - dlatego ja dorobię dystans z 3
otworami by to ładnie połączyć - a jak wyjdzie, wyjdzie w praniuCzyli generalnie trzeba wywiercić jeszcze jeden otwór... Ciekawe jak było w starszych tikaczach
-
To i ja w końcu założyłem
swojąPees - tak wiem, syf w aucie
Delikatnie mówiąc
-
Obiecane zdjęcia. Sorry, że tak późno, ale czasu brak .
Ano brak, brak...
To jak? Mogę teraz liczyć na instrukcję jak ją założyć?
Tutaj jest ciekawy opis: KLIK.
-
Efekt ? Średni Ale
zostawię tak, jak jest - zawsze do czegoś się przyda (chociażby jako kolejny zbieracz bruduNajważniejsze, żeby się przydało, no i nie kłuło zanadto w oczy.
Pees - tak wiem, syf w aucie
Wiesz co? Masz syf w aucie.
Żartuję. Nieraz bywa gorzej, nie ma się czym przejmować.
BTW - co to w miejscu zapalniczki?