Co to się dzieje z cenami konsoletek do tikacza???
-
Możesz wrzucić jakieś foto
jak to wygląda w realu i w aucie?Ja także przyłączam się do tej prośby
A co do tych konsolet, to gdyby faktycznie były dostępne to oczywiście (o ile wszytskie jeszcze nie są zajęte) bym się pisał
-
Ja także przyłączam się do
tej prośby
A co do tych konsolet, to
gdyby faktycznie były dostępne to oczywiście (o ile wszytskie jeszcze nie są zajęte) bym się
pisałŻeby się nie dublować. Przyłączam się do prośby, oraz jeśli jeszcze są to też bym jedną szarą zamówił.
-
To ja bym był chętny na czarną Jeśli byś zamawiał w sklepie to pamiętaj o mnie by taką sprowadzili napewno bym kupił jeśli będzie taka możliwość.
-
No i dzisiaj przy okazji
wizyty w PZU udałem się do Fox-a.
Rozmawiałem ze sprzedawcą i
dowiedziałem się co nieco.
Wyciągnął katalog części do
Tico i pokazał mi obrazek taki sam jak wrzucony wyżej.Mówił że to jedna z części która była
montowana w Tico.Ja wtedy się zdumiałem i stwierdziłem że na Polskę raczej nie było takiego
dodatku.Widocznie w innych krajach to montowano.Nie wiem dlaczego zrezygnowano z tego dodatku
w Polsce.Kolega ze Sz-na, który ma Tico DX z 94 roku, ma właśnie taką półeczkę (już z taką kupił auto)
Jest możliwość złożenia
zamówienia,ale najlepiej już jutro.Następne będzie można dopiero złożyć po nowym roku,bo
zbliżają się święta i firma już nie składa żadnych zamówień na towary.
Półeczka jest w kolorze
czarnym bądź szarym(myślę że ten będzie bardziej pasował).
Cena to między 15 a 20 zł
(nie powiedział mi dokładnie bo akuratnie nie miał internetu).
Jutro zamówię kilka i dam
znać jak już będą.Proponowałbym Tobie założyć nowy wątek, zrobić listę chętnych, dać chętnym jakiś bliżej określony czas na potwierdzenie zamówienia i jak już będą wszyscy to złożyć zamówienie u sprzedawcy
-
Kolega ze Sz-na, który ma
Tico DX z 94 roku, ma właśnie taką półeczkę (już z taką kupił auto)Tylko że te roczniki to z Korei...
-
Tylko że te roczniki to z
Korei...Wiem, dlatego napisałem to jako ciekawostkę, że może w DX-ach były montowane fabrycznie
-
Wiem, dlatego napisałem to
jako ciekawostkę, że może w DX-ach były montowane fabrycznieNie masz czasem fotki jak to wygląda?
-
Nie masz czasem fotki jak to
wygląda?Dziś nie, ale jutro zrobię i pokażę.
-
To co, nikt tutaj nie
montował takiej półki?Montował, owszem. Mam zdjęcia, są do wglądu. Miałem zamiar coś tu zamieścić, ale czekałem na Twoją reakcję - znaczy zdjęcie Twojego zakupu - o co prosił Miechomiecho, oraz o ten link, o który pytał Chris2233. Odnoszę jednak wrażenie, że oczekujesz tylko zdjęć i odpowiedzi na swoje pytania, nie reagując na prośby innych.
Mając Twoje zdjęcie (lub link do świeżej aukcji) wiedziałbym, czy na pewno chodzi o to, co jest na poniższym zdjęciu.
BTW - znam dokładne opisy produktu, jego "historii montażu fabrycznego" oraz instrukcję, jak założyć toto w Tico. Odpowiesz kolegom? Zrewanżuję się udostępnieniem powyższych. -
Mając Twoje zdjęcie (lub link
do świeżej aukcji) wiedziałbym, czy na pewno chodzi o to, co jest na poniższym zdjęciu.Link do aukcji (ktoś sprzedaje takie coś za cenę jedynie... ) KLIK
-
Z tego co widzę to konsola na allegro ma kolor bardziej zbliżony do naszych plastików niż ta której zdjęcie zostało umieszczone wyżej( chyba ze to kwestia światła). Z tego wynika że są dwa odcienie szarego i czarna.
Tak się zastanawiam czemu na rysunku z konsolą ten taki ząb jest z drugiej strony. -
Gostek pewnie zobaczył, że ludzie szukają tych większych konsoletek i pomyślał o sprzedaży tej po atrakcyjnej cenie.
-
...
Tak się zastanawiam czemu na
rysunku z konsolą ten taki ząb jest z drugiej strony.Widocznie albo rysunek albo ta zamontowana jest z "angielki"
-
Dziś nie, ale jutro zrobię i
pokażę.Jak obiecałem, tak pokazuję
Zdjęcia są z kolegi auta, oryginalny DX, 94 rok, zero rdzyNie wiem natomiast czy ta konsoletka jest oryginalna, fabryczna.
Kolega kupił auto już z nią zamontowaną
Różni się nieco od wyżej pokazanych: -
To jest raczej samoróbka z 3 sztuk wnęk plastykowych montowanych zamiast radia. Coś takiego było często w maluszkach, służyło jako dodatkowy schowek.
-
Nawet fajna, ale ciekawe czy w oryginale takie montowali mi sie najbardziej podoba taka, jak zaprezentowal kol. Novy. Tylko jak ja zdobyc
-
Nawet fajna, ale ciekawe czy
w oryginale takie montowali mi sie najbardziej podoba taka, jak zaprezentowal kol.
Novy. Tylko jak ja zdobycNie sądzę żeby to był oryginał
-
To jest raczej samoróbka z 3
sztuk wnęk plastykowych montowanych zamiast radia. Coś takiego było często w maluszkach,
służyło jako dodatkowy schowek.Też mnie to na to wygląda.
Posklejane ze sobą jakimś klejem -
Nawet fajna, ale ciekawe czy
w oryginale takie montowali mi sie najbardziej podoba taka, jak zaprezentowal kol.
Novy. Tylko jak ja zdobycMi też się właśnie taka podoba
IMHO to jest polskie rzemiosło,które może kiedyś było robione.Widocznie brakowało nabywców więc przestali produkować.Ciężko będzie coś takiego dostaćMa pewien pomysł i koncepcje na wykonanie takiej konsoli (tunelu) środkowej...
Od jutra zaczynam szkice i poszukiwanie potrzebnych części
Jak już będę coś miał to na pewno się podzielę z forumowiczami (może jakiś manual) -
To jest raczej samoróbka z 3
sztuk wnęk plastykowych montowanych zamiast radia. Coś takiego było często w maluszkach,
służyło jako dodatkowy schowek.Dokładnie to samo chciałem napisać.
W zasadzie można zrobić podobną półeczkę z jakiegokolwiek plastikowego pudełka (pudełek), które nam wpadną w ręce i się zmieszczą pod popielniczką.