Co to się dzieje z cenami konsoletek do tikacza???
-
Dupeczkę? Bez przesady
aniołki.Bez przesady i jakie aniołki Wystarczyło napisać "dałeś ciała" i było by
Własnie montuję swoją więc
niedługo będziecie mieć okazje pośmiać się z mojej wersji.Tu nie ma nic do śmiania - grunt by była stabilnie przymocowana i spełniała swoją funkcję
Dam znać!
Nie może być inaczej
-
Własnie montuję swoją więc
niedługo będziecie mieć okazje pośmiać się z mojej wersji. Dam znać!Wlasnie.. sposobow montazu jest tyle, co konsoli na rynku (jak nie wiecej)
-
Hmm.. Prawdę mówiąc u siebie zrezygnowałem z mocowania, przy popielniczce. Na dole zamocowałem na 3 śruby w miejscu przez producenta zaznaczonym, chwilowo nie miałem czym przy popielniczce więc stwierdziłem ze jak się nie będzie telepać to zostawię. Jak się dobrze dobrze przykręci od dołu, nic nie lata się nie telepie a zaoszczędzamy roboty i dłubaniny.
-
Panowie, możecie teraz polewać ze mnie
Konsolka na miejscuhttp://daewooforum.pl/viewtopic.php?p=261743#261743
Sebastian32
-
Panowie, możecie teraz
polewać ze mnie
Konsolka na miejscu
http://daewooforum.pl/viewtopic.php?p=261743#261743
Sebastian32Albo mi się zdaje, albo zrezygnowałeś z mocowania górnej części?
tak OT:
- fajne fotele
- imo ten biały mieszek nie pasuje
-
Mocowanie gorne jest, a mieszek jest szary i pasuje lepiej niż czarny. Zdjęcie może być przeswietlone.
Sebastian32
-
Mocowanie gorne jest,
Ze zdjęć nie wynika, dlatego pytałem
a
mieszek jest szary i pasuje lepiej niż czarny.Kwestia gustu a wiadomo jak to z nim jest
-
Tak btw. co to za fotele?
-
Ze Swifta zapewne
-
Cytat:
Witam,
wymontowałem przednie fotele, bo zakupiłem od swifta. Fotel pasażera już zamontowany. Jak dopiorę tapicerkę i zamontuje oba będą foty, ale zapowiada się nieźle.SebastianK
-
Nie mam pojęcia
To MIEJ pojęcie.
Pisałem to we wcześniejszym poście, ale Ty zainteresowany jesteś sprzedażą komercyjną.
Aby jak najwięcej tego g.. plastikowanego kupili.
No ale to Wam jakoś nie wychodzi-mam na myśli oglądalność tej podstrony. -
To MIEJ pojęcie.
A czy ty MASZ pojęcie o czym piszesz?
Pisałem to we wcześniejszym
poście, ale Ty zainteresowany jesteś sprzedażą komercyjną.Oj widzę, że wpadłem - tak, to ja jestem Fox-Rzeszów, który handluje tymi konsolami...
Na poważnie - jeśli ktoś nie ma ochoty rzeźbić samemu z nową konsolą, to dlaczego miałby sobie czegoś takiego nie kupić ???Aby jak najwięcej tego g..
plastikowanego kupili.Jeśli potencjalny chętny stwiedzi, że mu się taka rzecz przyda to kupi - chyba dobrze, co nie ?
No ale to Wam jakoś nie
wychodzi-mam na myśli oglądalność tej podstrony.Czy wiesz jaki był cel założenia tego wątku ??? Bo mnie się wydaje, że nie
W takim razie proponuję przeczytanie go od początku do końcaNie życzę sobie takich uwag w stosunku do mnie: "To MIEJ pojęcie" OK ???
Nikt na tym kąciku nie jest żadnym handlarzem, nikt też na siłę nie wciska komuś czegokolwiek.
-
To MIEJ pojęcie.
Pisałem to we wcześniejszym
poście, ale Ty zainteresowany jesteś sprzedażą komercyjną.
Aby jak najwięcej tego g..
plastikowanego kupili.
No ale to Wam jakoś nie
wychodzi-mam na myśli oglądalność tej podstrony.Po pierwsze - nigdzie niczego nie pisałeś, w żadnym wcześniejszym poście, nt. możliwości dokupienia szufladki pod siedzenie pasażera (a do tego się przyczepiłeś). Nie mam racji? Proszę wskazać ten post, gdzie o tym pisałeś.
Po drugie - tak, wszyscy jesteśmy handlarzami oraz naganiaczami, ale się do tego nie przyznamy. Nie wiem, co Ty tutaj robisz, naprawdę... Chyba wpływasz na zwiększenie "oglądalności podstrony"...
Po trzecie - daruj sobie złośliwości pod adresem Bogu ducha winnego chłopaka, bo niczym nie zawinił na takie traktowanie.
I po czwarte - masz dorobek zaledwie 19 wiadomości, a ostatnia jest już trzecią czy czwartą prowokacją do zadymy. A to Ci się klub nie podoba, a to nie potrafisz wysłowić się w sprawie katalizatora, to znowu wątek o półeczkach zły (bo pewnie należy produkować drewniane skrzynki na wzór Twoich, inne nie mają racji bytu), odwołujesz się do czegoś, co nie miało i nie ma miejsca... Dlaczego jest tak, że niemalże każde Twoje pojawienie się na forum zwiastuje awanturę, pyskówkę lub po prostu psuje atmosferę kulturalnej rozmowy?
Chcesz korzystać z forum? Proszę bardzo. Chcesz pisać, rozmawiać z innymi? Proszę bardzo - tylko zachowaj elementarne zasady kultury i dobrego wychowania oraz pisz w sposób sensowny, logiczny. Któreś z powyższych zaleceń nie pasuje Ci? Przestań tu zaglądać. Na razie daję poważne ostrzeżenie i wiedz, że (mając na uwadze moją dotychczasową wyrozumiałość) więcej ich nie będzie.