Co to się dzieje z cenami konsoletek do tikacza???
-
Czy w naszych tikaczach są
jakieś otworki fabryczne na te śruby, czy trzeba samemu rzeźbić??Mówisz o otworach w konsoli ???
-
Czy w naszych tikaczach są
jakieś otworki fabryczne na te śruby, czy trzeba samemu rzeźbić??Rzeźba - pod popielniczką jest 1 śruba a na konsolce są 2 otwory jak na obrazku - dlatego ja dorobię dystans z 3 otworami by to ładnie połączyć - a jak wyjdzie, wyjdzie w praniu
-
Rzeźba - pod popielniczką
jest 1 śruba a na konsolce są 2 otwory jak na obrazku - dlatego ja dorobię dystans z 3
otworami by to ładnie połączyć - a jak wyjdzie, wyjdzie w praniuCzyli generalnie trzeba wywiercić jeszcze jeden otwór... Ciekawe jak było w starszych tikaczach
-
To i ja w końcu założyłem
swojąPees - tak wiem, syf w aucie
Delikatnie mówiąc
-
Obiecane zdjęcia. Sorry, że tak późno, ale czasu brak .
Ano brak, brak...
To jak? Mogę teraz liczyć na instrukcję jak ją założyć?
Tutaj jest ciekawy opis: KLIK.
-
Efekt ? Średni Ale
zostawię tak, jak jest - zawsze do czegoś się przyda (chociażby jako kolejny zbieracz bruduNajważniejsze, żeby się przydało, no i nie kłuło zanadto w oczy.
Pees - tak wiem, syf w aucie
Wiesz co? Masz syf w aucie.
Żartuję. Nieraz bywa gorzej, nie ma się czym przejmować.
BTW - co to w miejscu zapalniczki?
-
Najważniejsze, żeby się
przydało, no i nie kłuło zanadto w oczy.Przyda się z pewnością, chociażby z racji małej ilości schowków.
Wiesz co? Masz syf w aucie.
Mam i się go nie wstydzę
Żartuję. Nieraz
bywa gorzej, nie ma się czym przejmować.BTW - co to w miejscu
zapalniczki?Aaaaaaa , zasilanie do dwóch listw z diodami - jedna nad nogami kierowcy, druga pasażera z przodu
Tak tak, +5pkt lansu i "tjunningu"
Ale te nad nogami kierowcy raz się przydały
Jak pokazywałem koleżance, przyszłej kierowczyni, jak trzeba pedałami operować podczas zmian biegów etc. -
Przyda się z pewnością, chociażby z racji małej ilości schowków.
Niom... Chociaż ja jestem zwolennikiem schowków zamykanych (niewidocznych) - wiadomo, dlaczego...
Aaaaaaa , zasilanie do
dwóch listw z diodami - jedna nad nogami kierowcy, druga pasażera z przodu
Tak tak, +5pkt lansu i
"tjunningu"
Ale te nad nogami kierowcy
raz się przydały
Jak pokazywałem koleżance,
przyszłej kierowczyni, jak trzeba pedałami operować podczas zmian biegów etc.To rozumiem. Zresztą podświetlenie nóżek dla pasażerek też się przyda w cieplejsze pory roku.
-
Niom... Chociaż ja jestem
zwolennikiem schowków zamykanych (niewidocznych) - wiadomo, dlaczego...Jasna sprawa
Ale przyda się - podczas jazdy można coś tam rzucić i zabrać ze sobą wychodząc z autaTo rozumiem. Zresztą
podświetlenie nóżek dla pasażerek też się przyda w cieplejsze pory roku.Przetestowane
-
Cosik mi się obiło o uszy, że można było jeszcze dokupić jakąś szufladkę pod siedzenie pasażera, prawda to???
-
Cosik mi się obiło o uszy, że
można było jeszcze dokupić jakąś szufladkę pod siedzenie pasażera, prawda to???Nie mam pojęcia
-
Ja kiedyś też o tym słyszałem, nawet nie wiem czy na jakimś spisie z numerami tego nie było, ale widzieć na oczy nie widziałem...
-
Nie mam pojęcia
A była w koreańskich tico (tylko rocznika nie pamiętam) wysuwana szufladka pod fotelem pasażera
-
A była w koreańskich tico
(tylko rocznika nie pamiętam) wysuwana szufladka pod fotelem pasażeraPozostaje zadzwonić do FoX Rzeszów
Edit: Tak mnie naszła myśl, czy nie można by u nich zamówić oryginalnych przewodów do klimatyzacji, bo w ASO zasłaniają się ich całkowita niedostępnością, a jak widać na przykładzie półeczki/konsoletki, niektóre części są jednak obecne na polskim rynku, pomimo ich braku w autoryzowanych serwisach
-
Co by na kąciku panował porządek i wszystko było w jednym miejscu to moja zamontowana konsoletka z małym upgratem w postaci wyciętych przegródek:
Co będzie potrzebne:
- szczypce tnące czołowe/obcęgi lub coś w tym guście - plastik ładnie odchodzi
- potem pozostałości zjechanie wiertarką z założonym frezem do drewna (1 z prawej lub środkowy- można też powalczyć z 2 z prawej celem "dopieszczenia" zagłębień):
-
Kolego, dałeś w dupe z tymi drewienkami.
SebastianK
-
Króciutki i usportowiony ten Twój drążek... Pewnie zwiększył Ci się czas przyspieszenia (ręka ma dłuższą drogę do pokonania)...
-
Kolego, dałeś w dupe z tymi
drewienkami.
SebastianKA gdzież u Mdario widzisz te drewienka???
I jeszcze jedno: postaraj się używać nieco delikatniejszych określeń. -
A gdzież u Mdario widzisz te
drewienka???A ja widzę
-
Kolego, dałeś w dupe z tymi
drewienkami.
SebastianKNic nikomu nie dawałem
Co do "drewienek" to śruba jest znacznie przesunięta w porównaniu do otworów w konsoletce, poza tym, odstęp to jakieś 4cm więc zastosowanie takiego mocowania było imo najrozsądniejsze. A że widać na tym zdjęciu? Specjalnie ściągnąłem popielniczkę, żeby to ukazać