"Nadkola"
-
Jeśli chodzi o
drzwi pasażera (przód prawe) to są dostępne fabryczne nówki (!) w bardzo dobrej
cenie.Czy zwróciliście uwagę że chodzi tylko o drzwi prawe? Zauważyłem że z drzwiami od strony kierowcy jest zawsze ciężko znaleść, są też o wiele droższe - chodzi mi o nowe drzwi, oferowane przez internet
-
stówka za jedną stronę elektryki...bez drzwi, bo te kierowcy i tak się do niczego nie nadają..
Ceny kosmiczne
Ja kupiłem cały komplet elektrycznych szyb z podłokietnikami, przyciskami, itp. za 100zł z przesyłką. Dodatkowo gość przesłał mi całą wiązkę przewodów. Muszę jedynie to podłączyć i zobaczyć, gdzie można wpiąć się z tą wiązką przewodów do mojej instalacji.Moim zdaniem szrot w Stobnie jest drogi i tam nawet nie warto jechać, chyba że się jest zdesperowanym, natomiast na 26 kwietnia nie byłem ani razu.
-
w moim akurat przypadku nie rozważam nowych drzwi bo mam w planie sprzedaż Tico i nie zwróciłaby mi się ta inwestycja .
Dlatego celuję w używkę do 100 zł. -
Moim zdaniem szrot
w Stobnie jest drogi i tam nawet nie warto jechać, chyba że się jest zdesperowanym,Dokładnie... Cwaniakują tam, bo mają każdą część do każdego auta.
natomiast na 26 kwietnia nie byłem ani razu.
Polecam Brałem od nich kilka rzeczy do Tico i Cordoby.
Też czasem potrafią krzyknąć cenę, która jest jedynie o 20% niższa od sklepowej, ale to bardziej z racji tego, że nie znają się zbytnio na cenach (zwłaszcza do Tico)
Po prostu u nich można (a czasem trzeba) się targować.
A na Stobnie mają ceny sztywne, rzadko kiedy obniżą...
-
Też czasem potrafią
krzyknąć cenę, która jest jedynie o 20% niższa od sklepowej, ale to bardziej z racji
tego, że nie znają się zbytnio na cenach (zwłaszcza do Tico)No to z ciekawostek... Chlapacz przedni - oryginalny do Hultaja - używka 50 złotych/sztuka i "panie a skąd ja panu fakturę wezmę", w sklepie przy ASO (może niezbyt ściśle związany, ale doskonale zaopatrzony) - nówka 35 złotych netto / sztuka, oczywiście faktura itp.
Trzeba się bardzo pilnować, żeby przypadkiem nie kupić używki drożej, niż kosztuje nowa, oryginalna część