SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Ja tam nie żałuję...
Ja tez nie Ciekawe, ze zewszad sie ludzie zjezdzaja, a "miejscowych" ani widu, ani slychu
-
Ja tez nie Ciekawe, ze
zewszad sie ludzie zjezdzaja, a "miejscowych" ani widu, ani slychuTo chyba jakiś standard - ostatnio jak byłem u znajomych to koleżanka opowiadała, że była na spotkaniu szkolnym, umówionym przez NK i podobno dotarli wszyscy mieszkający >50km, a miejscowych nie było
-
Ja tez nie Ciekawe, ze
zewszad sie ludzie zjezdzaja, a "miejscowych" ani widu, ani slychuTak jakby ... A D. pytał, zanim przyjechałeś, czy my to z Lublina, bo tak się łatwo spotykamy. Zdziwił się nieco, gdy wyszło, że mam prawie tyle samo km do przejechania na spota, co on...
-
zanim przyjechałeś, czy my to z Lublina, bo tak się łatwo spotykamy. Zdziwił się nieco, gdy
wyszło, że mam prawie tyle samo km do przejechania na spota, co on...Jak bedzie zlot około 50 km. od mojej miejscowości- koło Legnicy, to i ja przyjadę.
-
panowie, planujemy jakiś spocik na śląsku czy nie ?
-
panowie, planujemy jakiś
spocik na śląsku czy nie ?Trza by było - ale nie mogłeś napisać tego 2tyg temu? Wtedy byłem przez tydzień na urlopie u rodziców w RŚ
-
Siemanko czy macie w planach ten spocik na śląsku bo bym się pisał ???
-
Przed świętami mam wolne w piątek i sobotę. Później mógłbym wpaść gdzieś w okolice Katowic (najlepiej Bytom ) w piątek 9 kwietnia. Ktoś się pisze?
-
ja się pisze na spocik tylko o której ??
-
A moze by tak grupe rzeszowska zwerbowac na spota? Jestem na swieta w okolicach.. Wstepnie bym sie mogl zadeklarowac (nie wiem do konca czy sie wyrobie). Mogli bysmy sie np umowic we wtorek? Godzina do ustalenia, jako miejsce proponuje parking przy Tesco na Rejtana
-
A moze by tak grupe
rzeszowska zwerbowac na spota? Jestem na swieta w okolicach.. Wstepnie bym sie mogl
zadeklarowac (nie wiem do konca czy sie wyrobie). Mogli bysmy sie np umowic we wtorek? Godzina
do ustalenia, jako miejsce proponuje parking przy Tesco na RejtanaChętnie
Tylko najlepiej godzina popołudniowa
Między 14:00-17:00
A jeśli można wiedzieć to które dokładnie okolice?
Bo może trafisz w moją -
A moze by tak grupe
rzeszowska zwerbowac na spota? Jestem na swieta w okolicach..Działaj, Miecho - czas ruszyć Podkarpacie...
Dajcie jakąś relacyjkę po spotkaniu, panowie. -
Działaj, Miecho -
czas ruszyć Podkarpacie...Miałem się wybierać na lubelski spot,ale nie wyszło
Skoro Miecho będzie w okolicy to już jest okazja żeby się spotkać.
Z Rze aktywni użytkownicy to chyba kolega rybex i Jacq (dawno się nie logował) no i jaDajcie jakąś relacyjkę po
spotkaniu, panowie.Pewnie...jak tylko się uda
-
Chętnie
Tylko najlepiej godzina
popołudniowa
Między 14:00-17:00Bardziej by mi pasowalo ok 14
A jeśli można wiedzieć to
które dokładnie okolice?
Bo może trafisz w mojąW Rzeszowie wlasnie niedaleko Tesco mam rodzine, a pod Rzeszowem, to w okolicach Domaradza rodzine i narzeczona
-
Bardziej by mi pasowalo ok 14
No to niech będzie 14 wstępnie.
Ktoś jeszcze dołącza się do rzeszowskiego spota?W Rzeszowie wlasnie niedaleko
Tesco mam rodzine, a pod Rzeszowem, to w okolicach Domaradza rodzine i narzeczonaNo to jednak nie moje okolice
-
W dniu dzisiejszym około godziny 14:00 tak jak ustaliliśmy z kolegą Miechomiecho odbył się spot na ziemi rzeszowskiej .Na parkingu przed hipermarketem "T" zjawił się:
1.Miechomiecho
2.Ja-znaczy się Slavo88
Myśleliśmy,że może ktoś jeszcze dotrze ale niestety nikt więcej nie dotarł.
Pogoda dopisała średnio.Na miejscu od razu zaczęliśmy oglądać nasze bolidy,porównywać,przysłuchiwać się pracy naszym silnikom i rozpoczęła się długgaaaaaa rozmowa.
Przy okazji znaleźliśmy małą usterkę w moim bolidzie związaną z linką gazu.
Mini spot potrwał około godzinki.Tak jak obiecałem wziąłem aparacik i cyknąłem focie
Zapowiedziałem również koledze miechomiecho że jak będzie okazja do spotu w Lublinie (będzie czas i możliwość z mojej strony) to z chęcią przybędę. -
W dniu dzisiejszym około
godziny 14:00 tak jak ustaliliśmy z kolegą Miechomiecho odbył się spot na ziemi rzeszowskiej
.Na parkingu przed hipermarketem "T" zjawił się:
1.Miechomiecho
2.Ja-znaczy się Slavo88Potwierdzam w calej rozciaglosci
Myśleliśmy,że może ktoś
jeszcze dotrze ale niestety nikt więcej nie dotarł.Tez mialem taka nadzieje, ale moze dlatego, ze dosc pozno wpadlem na pomysl odnosnie spotkania
Pogoda dopisała średnio.Na
miejscu od razu zaczęliśmy oglądać nasze bolidy,porównywać,przysłuchiwać się pracy naszym
silnikom i rozpoczęła się długgaaaaaa rozmowa.Jakby bylo wiecej czasu i pogoda lepsza, moze dluzej by to trwalo.
Mini spot potrwał około godzinki.Tak jak obiecałem wziąłem aparacik i cyknąłem focie foto
Dobrze, ze nie z przodu, bo nie widac zadnych niedociagniec lakierniczychZapowiedziałem również
koledze miechomiecho że jak będzie okazja do spotu w Lublinie (będzie czas i możliwość z mojej
strony) to z chęcią przybędę.Bedziemy w kontakcie
-
W dniu dzisiejszym około
godziny 14:00 tak jak ustaliliśmy z kolegą Miechomiecho odbył się spot na ziemi rzeszowskiejChoć spot skromniutki, to super, że do niego doszło
Może natchnie to innych żeby spotkać się następnym razem
-
Potwierdzam w calej
rozciaglosciZapomniałem o jednej osobie
Dziękuję Pani która zrobiła focieBedziemy w kontakcie
-
Miło zobaczyć prócz bolidów też właścicieli, a jeszcze milej by było gdybym wiedziała kto jest kim