SPOTY - 4 czerwca 2023 r.
-
Co to za furacz?
Kolejny trabant -
Kolejny trabant
Trabanty są super, zawsze sobie chciałem jednego kupić, ale się nie znam na tyle, żeby padaki nie kupić...
-
To nikt z grupy lubelskiej nie chce pogrillować?
-
To nikt z grupy
lubelskiej nie chce pogrillować?
Ja bym był zawsze chętny ale niestety moja praca na to nie pozwala. -
Ja bym był zawsze
chętny ale niestety moja praca na to nie pozwala.A kiedy dysponujesz wolnym czasem?
-
Miejscówka pewnie stała?
Kto się pisze?
Jest jeszcze jedna opcja. W sobotę i niedzielę na Podpromiu będą targi motoryzacyjne. Może w niedzielę spot połączony ze zwiedzaniem? ZTCW wejściówka kosztuje 10 PLN.
-
A może Lublin&Rzeszów gdzie po środku trasy. Tak jak już było kiedyś wspomniane??
-
A może
Lublin&Rzeszów gdzie po środku trasy. Tak jak już było kiedyś wspomniane??Może być Co proponujesz?
-
Ja mogę jechać. Nie wiem jak reszta z Lublina i Rzeszowa. Nie znam tej trasy, także nic konkretnego nie zaproponuje
-
Ja mogę jechać. Nie
wiem jak reszta z Lublina i Rzeszowa. Nie znam tej trasy, także nic konkretnego nie
zaproponujeJa w sumie czasem jeżdżę, ale dosłownie - bziuu z punktu A do punktu B... Nie wiem nawet co ciekawego jest po drodze.
Tak więc czekamy na propozycje
-
Ja w sumie czasem
jeżdżę, ale dosłownie - bziuu z punktu A do punktu B... Nie wiem nawet co ciekawego
jest po drodze.
Tak więc czekamy na
propozycjePany, ja jeżdżę i to dość często. Z większych miejscowości to Nisko i Janów Lubelski. Może jakiś parking na trasie i grill?
-
Trochę późno się odezwałem, ale na jutro bardzo chętnie się wybiorę. Zakładam, że na 15 powinienem dojechać do Lublina, ale dobrze byłoby wiedzieć kto ma zamiar się pojawić i nie jechać w ciemno.
-
Ja odpadam
-
Może następnym razem. Chyba trochę za późno padła propozycja
-
Może następnym
razem. Chyba trochę za późno padła propozycjaCzyli nie ma żadnych chętnych?
-
drodzy TICOmaniacy rozmawiałam z ludźmi z forum Daewoo ale takiego ogólnego i padła propozycja abyśmy my Tico i oni zrobili wspólny zlot na trasie Lublin-Zamość w miejscowości Krasnystaw (tak mniej więcej po środku trasy) date tego zlotu planuje na 25 września 2011 piszecie się ludzie? tylko określcie się w miare wcześnie i zdecydowanie (tak albo nie, nie ma może albo na 78%) abym tamtym ludziom dała znać czy mają się szykowac czy nie grila również można zrobić
-
ewentualnie zlot w niedziele, godzina 15:00, 25.09.2011 na przedostatnim piętrze parkingu galerii olimp a potem pojedziemy nad zalew na grila co wy na to?
-
ewentualnie zlot w
niedziele, godzina 15:00, 25.09.2011 na przedostatnim piętrze parkingu galerii olimp
a potem pojedziemy nad zalew na grila co wy na to?Ciekawa propozycja
Pogoda pewnie dopisze...
Hmm -
Ciekawa propozycja
Pogoda pewnie
dopisze...
HmmDawaj, dawaj, ja się piszę na 15 na niedzielę + grill
-
więc spota robimy w niedziele (w końcu :P)
lista osób:
pudel + sheee
miechomiecho
slavo88
....reszta osób wpisywać się chętnych