JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Witam Złośników.
Dnia 21 maja zarejestrowałem się na forum, ale śledze je od około 2 tygodni. Mam na Imię Przemek i miszkam w Inowrocławiu. Jestem w posiadaniu od okolo 2 miesięcy Tico 99rok 0,8 KAT Zielony +LPG, przebieg 122kkm.
Pozdrawiam -
Witamy.
To Twoje pierwsze auto? -
Tak moje pierwsze i juz mam problem : (
-
Witam wszystkich:)
Nazywam się Kuba. Mieszkam w okolicach Zamościa
Możliwe,że niektórzy mnie kojarzą z DU Forum (miedziany ticol, ten sam nick) -
Witam wszystkich:)
Nazywam się Kuba.
Mieszkam w okolicach ZamościaWitamy, witamy
Możliwe,że
niektórzy mnie kojarzą z DU Forum (miedziany ticol, ten sam nick)Niektórzy kojarzą, inni znają Napisz coś więcej o swoim tikaczu
-
Hmm Dobra, napiszę
Rocznik 99 Wersja po lifcie ale standardowa (zegarek malowane zderzaki i tyle chyba)
Jest to mój trzeci ticol i piąty z kolei w rodzinie
Staram się go trochę ulepszyć aby wywyższał się na tle innych egzemplarzyFelgi
Lato r13 5,5j et38 opona 145/70 (Nie trą)
Zima (czasem też lato) odnowione seryjne r12
Wnętrze (prawie skończone)
Tapicerka fotele DX czarna deska itd itp więcej na fotosach
Audio
Sony cdx-gt200s 4x50w
Głośniki tył sony xplod 45w rms
głośniki przód 10cm sony xplod 35w rms
Tuba sony xplod 250w rms (800w) pod wzmacniaczem sony xplod 444 444w
Mechanicznie kolektor wydechowy z DX + tłumik środkowy dx orginalny przelot. (brak też kata) Niebawem bedzie mugen na tyle.
Zmodyfikowany lekko gaźnik.
Maska z laminatu Niebawem polakieruje w kolor.
I pare drobnych rzeczy
Ogólnie silnik jeszcze przede mną tak jak zawieszenie. Jest jeszcze z milion innych nie seryjnych rzeczy o których w momencie pisania tego postu zapomniałem
Fotosy (jednej fotki nie wyświetla normalnie trzeba kliknąć w link pomiędzy fotkami ) -
Również Ciebie witam ; P
Jedno pytanie co do felg, seryjnie w tico sa szpilki w bębnach i tarczach i koło mocuję sie na nakretki. Czy jak ty zmieniałes na alusy to wymieniałes bebny i tarcze z mocowaniem kół na szpilki czy te stare szpilki na nakretki wykręciłeś o ile da rade??
Właśnie ostatnimi dniami rozważam nad kupnem alusów do tik taka i nie wiem co zrobic z tymi szpilkami.
-
Szpilki i nakrętki mam seryjne (w kole od kierowcy dwie są nawet przekręcone :D) Szukam dłuższych szpilek na chwile obecną bo szpilki wchodzą na 1/2 długości nakrętki.
-
Witam ciepło.
Pytanko: skąd / jak wytrzasnąłeś machę z laminatu? -
Witam ciepło.
Pytanko: skąd / jak
wytrzasnąłeś machę z laminatu?jest od jakiegoś czasu gościu na alledrogo, który taką maskę wykonuje. Też się do takiej przymierzam
-
Witam, posiadam tico od miesiąca 96r. biały z gazownią, auto kupiłem na dojazdy do pracy 70km, świetnie się sprawdza, posiada największą zaletę która przebija wszystkie auta w tej cenie/klasie (spalanie )
Mieszkam niedaleko kalwarii Pacławskiej woj. podkarpackie.
pozdro -
Witam, posiadam
tico od miesiąca 96r. biały z gazownią, auto kupiłem na dojazdy do pracy 70km,
świetnie się sprawdza, posiada największą zaletę która przebija wszystkie auta w tej
cenie/klasie (spalanie )
Mieszkam niedaleko
kalwarii Pacławskiej woj. podkarpackie.
pozdroWitamy, witamy Grupa podkarpacka nam się umacnia
-
Powitać.
-
Witaj w naszym gronie :-)
-
No i niestety długo z wami nie byłem
Zmieniam auto Ticolca sprzedałem gołego. Wszystko co niestandardowe jest na sprzedaż. W dziale giełda zamieściłem odpowiednie ogłoszenie. -
Hej,
Użytkownikiem Złośnika zostałem dzisiaj. Znalazłem Was przez googlowanie odpowiedzi na nurtujące mnie pytania dotyczącego mojego wiernego Ticuara, który ostatnio zaczął szwankować.Ticuar jest z 99roku, z przebiegiem 180k km. Rdza go zjada, ale jeszcze się nie rozpada
pozdrawiam
-
Pzdr
Skąd jesteś? -
Witam sie i ja
Mam zielonego tikulca z 2000r Jest to moje pierwsze autko
-
Witamy w gronie
-
Witamy Uzupełnij profil