JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Dobry wieczór
Witam serdecznie nową użytkowniczkę tego sympatycznego samochodu
-
Czy mnie się zdaje czy jakoś wybitnie tu mało kobitek?
Co do rzygu olejowego, znajomy obstawia dziurę w misce, doniosłam ojcu o podejrzeniach.. on obstawia "cośtam" z opaską "jakąśtam". Nie ma to jak profesjonalny opis z czasem opanuję terminologię. W każdym razie jak wróciłam wczoraj do domu po nocnej podróży to wskaźniczek nie marudził nic o ubytku oleju, więc może ojciec Stachu ze szczodrości za dużo nalał i się Tikulcowi ulewa jak niemowalakowi
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie
-
Tak się jakoś składa
Co do rzygu olejowego, znajomy obstawia dziurę w misce, doniosłam ojcu o podejrzeniach.. on obstawia "cośtam" z opaską "jakąśtam".
A ja stawiam na uszkodzenie pompy paliwa - radzę dokładnie ją sprawdzić
-
Witaj!
Jakie auta miałaś wcześniej?
-
Witam wszystkich.
Jako nowy użytkownik napisze coś o sobie i o swoim autku.
Jestem Paweł i mieszkam w Bielawie na Dolnym śląsku.
Co ja o autku mogę napisać.
Rocznik 1999. Posiadaczem jestem od 3 lat, dostałem go od dziadka a przed nim nie wiem jak to było. Jak go dostałem miał 104 tysiące wyjechane, teraz jest ok. 134 tyś. Ostatnie 1,5 miesiąca dało mu w kość. Przez 25 dni jeździłem po 150 kilometrów w 4/5 osób i się trochę porobiło, ale to w osobnym temacie. Kolorek biały, trochę rdzy się już zbiera.
Jest na gazie od 4 lat.WITAM!!!
-
Witam
-
Witamy, witamy
-
także wtrącę swoje 3 grosiki i przywitam Nowych TicoManiaków w końcu ktoś z okolicy..
-
Witaj!
Jakie auta miałaś
wcześniej?Opel Kadet, maluch, CC sporting i Opel Astra - jako właścicielka i namiętna użytkowniczka.
Jako użytkownik dodatkowo VWPassat combi i Xara Picasso aaaa i Ford Focus.
Więcej wozów nie pamiętam, serdecznie tego żałujęWasze Tikacze też po odpaleniu (jak wysokie obroty buzują) popierduje białym dymkiem? Czy to jakiś kolejny chorobowy objaw?
Zaskoczył mnie dziś mój bidecik, wsiadam, jadę do pracy, zgasł mi 2 razy ale już przywykłam (w poniedziałek idzie do regulacji), ojeżdżam do pracy a tu mi działa podświetlenie tych wajch od ogrzewania a do tej pory nie wiedziałam, że takowe w ogóle ma. Samouzdrowienie nastąpiło
EDIT:
Mamy więcej osób ze śląskiego? -
Są dwie, ale po dłuższym pobycie z nami się przetransseksuowały.
Co do rzygu olejowego,
Sharky napisał to, o czym myślałem, ale zachęcałem Cię do stworzenia własnego wątku na takie dysputy... Trzeba w pierwszej kolejności sprawdzić, czy ten olej nie ucieka otworem w pompie paliwowej (wtedy okolice pompy i akumulatora są mocno zaolejone). Jeśli tak, to wymiana pompy Cię czeka - ale nie na tanią, rozbieralną polskiego rzemieślnika. Koreańskiej trzeba poszukać, bez śrubek na obwodzie.
Zakładaj nowy wątek i jazda... -
Wasze Tikacze też
po odpaleniu (jak wysokie obroty buzują) popierduje białym dymkiem? Czy to jakiś
kolejny chorobowy objaw?Nie ten wątek, koleżanko. To POWITALNIA...
Stwórz własny o problemach chorowitego bidecika! -
Nie ten wątek,
koleżanko. To POWITALNIA...
Stwórz własny o
problemach chorowitego bidecika!Ekskjuzmi mister, najpierw chciałam się zorientować czy to jest usterka
Bo jeśli Tikacze tak mają to polecą baty, ze kosmitka jakaś pierdoły wymyśla.Olejowy rzyg jak i gaźnik (czy co to to jest przez co gaśnie na niskich obrotach)zostaną sprawdzone w poniedziałek przez mechanika, znajomego mego ojca Stacha.. "no wisz, łun te tika robi to bedzie wiedzioł".
Że tak brzydko powiem... baba jestem, ja jestem od jeżdżenia a nie od gmerania
...w nieczystościach samochodowych -
Noł problem, miss (or missis? ).
Nie bój się, baty lecieć nie będą. Nawet za "gupie pytania". Tobie wolno.
Chodzi tylko o chiński porządek na forumie. -
Noł problem, miss
(or missis? ).miss z odzysku
Nie bój się, baty
lecieć nie będą. Nawet za "gupie pytania". Tobie wolno.
Chodzi tylko o
chiński porządek na forumie.Pamiętajcie Panowie...
kobiety nie można zmienić... można zmienić kobietę ale to i tak nic nie zmieniDobrej nocy, ja się zawijam pojeździć quadem, póki widno
-
miss z odzysku
Aha.
Pamiętajcie Panowie...
kobiety nie można zmienić... można zmienić kobietę ale to i tak nic nie zmieniNo patrz, a ja słyszałem, że kobieta zmienną jest.
Dobrej nocy, ja się
zawijam pojeździć quadem, póki widnoUważaj na się, bo ta jasność o tej porze aż oślepia...
To jak, założysz własny wątek z różnymi pytaniami czy ja to zrobię? -
spoźnione ale witajcie nowy narybku
-
jak przystało na "starego wyjadacza" również witam serdecznie
-
Witam Wszystkim !
Mam na imię Piotrek , pochodzę z województwa dolnośląskiego ,a konkretnie nie daleko Legnicy , jak i Lubina . Dzisiaj założyłem konto na zlosnikiu ponieważ zauważyłem że na tym o to forum jest dużo różnych informacji na temat Tico , które posiadam wraz z tatkiem
Urodziłem się 19 września 1994 roku , mam 175 cm wzrostu, interesuje się wędkarstwem , grami komputerowymi , i zaczynam coś podgryzać z motoryzacji
Bieżącego roku a dokładnie 25 stycznia zdałem Egzamin na Prawo Jazdy na kat.B i jestem szczęśliwym posiadaczem tego o to dokumentu
Jestem uczniem Technikum Budowlanego o ogólnym profilu
To by było chyba na tyle , pozdrawiam wszystkich -
Witamy świeżą krew
-
Witam