JESTEŚ TU NOWY? Dekalog Nowego -instrukcja obsługi
-
Witam również serdecznie.
BTW - niezłe połączenie - BMW i DU w jednej stajence... -
Witam
Jestem w szoku. Tico traktowałem z przymrużeniem oka. Do póki nie spadł śnieg. Teraz po głębokich koleinach w dużym śniegu wolę moje Volvo-tico-srebrna strzała.
Raz utknąłem, to wystarczył jeden młody człowiek aby mnie popchnąć (a nie armia ludzi)
Na trudną jazdę lepszego samochodu nie ma. Może dlatego, że jest mimo wszystko wysoko zawieszony i lekki. Jestem pełen podziwu dla tego autka.
Letni samochód stoi spokojnie w garażu i nie ma zamiaru go wyciągać, szkoda nerw -
Witam
Witam.
Jestem w szoku.
A ja nie
Tico traktowałem z przymrużeniem oka. Do póki nie spadł śnieg. Teraz po głębokich
koleinach w dużym śniegu wolę moje Volvo-tico-srebrna strzała.
Raz utknąłem, to
wystarczył jeden młody człowiek aby mnie popchnąć (a nie armia ludzi)
Na trudną jazdę
lepszego samochodu nie ma. Może dlatego, że jest mimo wszystko wysoko zawieszony i
lekki. Jestem pełen podziwu dla tego autka.
Letni samochód stoi
spokojnie w garażu i nie ma zamiaru go wyciągać, szkoda nerwUrzekła mnie Twoja historia
A teraz napisz coś o sobie, i wozidełku
-
Witam!
Mam na imię Karol i mieszkam w malutkiej miejscowości w powiecie koneckim(woj.Świętokrzyskie). Tico mam ponad 2 lata i jak narazie nie bylo wiekszych problemow. Autko z 1998r. przebieg 113500km w tym moje ok 55000 . Pozdrawiam wszystkich forumowiczów -
Witam!
Mam na imię Karol i
mieszkam w malutkiej miejscowości w powiecie koneckim(woj.Świętokrzyskie).Witaj Karolu
Tico mam
ponad 2 lata i jak narazie nie bylo wiekszych problemow. Autko z 1998r. przebieg
113500km w tym moje ok 55000 .Gratuluję bezproblemowej eksploatacji, oby jak najdłużej
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Dzięki i pozdrawiam również
-
Witam
jako nowy na forum chciałem się przywitać :)od czasu do czasu poruszam się zgazowanym Tico z 2000 r. na co dzień jeżdżę większym bratem z rodziny daewoo czyli lanosem :), pozdrawiam wszystkich i życzę szczęśliwego nowego roku -
Witam
jako nowy na forum
chciałem się przywitaćPowitać nowego
Napisz coś o sobie, uzupełnij profil o miejscowość, bo nie wiemy skąd jesteśod czasu do czasu poruszam się zgazowanym Tico z 2000 r. na
co dzień jeżdżę większym bratem z rodziny daewoo czyli lanosem :),Nie ma to jak DU
Zapraszam do częstego udzielania się na forum.pozdrawiam
wszystkich i życzę szczęśliwego nowego rokuDzięki i wzajemnie
-
Cześć jestem tu nowy wiec chciałem się przywitać kupiłem Tiko (Wiśnie )98 rok 82 tyś chciałbym nim pojeździć dłużej ,wiec będę korzystał z pomocy doświadczonych posiadaczy. Prawo jazdy mam 8 lat i około 200 tyś przejechane vw lt i oplem astrą jestem z Legnicy.
-
Cześć jestem tu
nowy wiec chciałem się przywitać kupiłem Tiko (Wiśnie )98 rok 82 tyś chciałbym nim
pojeździć dłużej ,wiec będę korzystał z pomocy doświadczonych posiadaczy. Prawo
jazdy mam 8 lat i około 200 tyś przejechane vw lt i oplem astrą jestem z Legnicy.Witam
-
Witamy i zapraszamy do aktywnego udziału.
-
Hej,
jestem nowy na tym forum i cieszę się, że tu trafiłem
Szukałem w internecie opisu wymiany płynu chłodniczego i trafiłem na opis zamieszczony na stronie klubtico.org i tak trafiłem na to forum.
Od maja 2008 jeżdżę Tico SX z 2001 roku. Obecny przebieg 166k km z czego 16k moje. Samochód od pierwszego właściciela (wujka) więc mam pewność, że nic nie było kręcone
W zimie Tico głównie stoi i rdzewieje a ja jeżdżę bezpieczniejszą Toyotą Avensis. Wczesną wiosną ruszę Tico, już mam plany wymiany filtrów, płynów (chłodniczego i oleju) i może rozrządu. Jutro postaram się wrzucić jakieś zdjęcia swojej Rudej Strzały, ale niczego nie obiecuję -
Witaj
-
Witam wszystkich.
Posiadam Tico od 2 lat. Rocznik 1998 i 120 tys przejechane,nazywam czasem go zielonym brzydactwem
//|\___
------TICO----/
--(@)-------(@)-
na Wasze forum sprowadziła mnie niestety usterka tico ale mam nadzieje że mi pomożecie i w przyszłości jak już się więcej dowiem o tym autku to również będę pomagał innym Pozdrawiam - Xenomorph_PL -
Witam wszystkich
Jestem szczęśliwym posiadaczem rocznika 1998, od 4 lat przemierza Polskę wzdłuż, za granicą również bywał, ba, nawet koreańska wycieczka ze zdziwieniem ale jednak zrobiła sobie przy nim zdjęcie :))
przejechane ponad 98 tys, bez gazu a jeździ na benzynie 98, chociaż to spora inwestycja i może nie słuszna
kolor biały walczy z rdzą -
Witam wszystkich.
Witaj
Skąd jesteś, bo nie wiemyPozdrawiam - Xenomorph_PL
Również
-
Witam wszystkich
Witaj, lepiej późno niż wcale
-
Witam wszystkich.
Posiadam Tico od 2
lat. Rocznik 1998 i 120 tys przejechane,nazywam czasem go zielonym brzydactwem
//|\___
------TICO----/
--(@)-------(@)-
na Wasze forum
sprowadziła mnie niestety usterka tico ale mam nadzieje że mi pomożecie i w
przyszłości jak już się więcej dowiem o tym autku to również będę pomagał innym
Pozdrawiam - Xenomorph_PLOczywiście jestem z HollyŁódź ...
Pozdrawiam starych wyjadaczy i nowo przybyłych na forum .. -
Witam Wszystkich.
Łysy z Jastrzębia - Zdrój. Tico 96. -
Witajcie użytkownicy.
Jestem tu nowy od 19/12/2010.
I jeszcze sie nie przedstawiłem.
Mam na inie Andrzej
Pochodzę z Głogowa (DOLNY ŚLĄSK)
Mam białe tico rok 99 około 300000 przejechane.
Sprowadziła mnie tutaj ciekawość.
Chce pomagać innym w miarę możliwości.
Pozdrawiam -
Witam. Mam na imie Artur i od niedawna jestem posiadaczem bordowego Tico.