Durne pomysły w nowych autach
-
Taki filmik na niedzielę - 11 minut i gość z lekkim świrem w oczach ;-) .
Ja mam podobne odczucia, co on.
KLIK YT -
@leo to że masz odczucia jak on spoko. Ale czy stać Cię na takie auto ? Nawet jakby było Cię stać to skoro myślisz podobnie jak gościu z filmu to zapewne nie kupisz tego.
Nie oglądałem do końca ale po pierwszej opcji z kierownicą przestałem oglądać. Może od rowerów zaczną montować bo to będzie cool.
-
@Jaco To jednak obejrzyj do końca (w sumie 11 minut). :-) Sprawa kierownicy to tylko jedna z dziesięciu kwestii poruszanych w filmiku.
Czy mnie stać? Oczywiście, :-) choć jest to trochę bardziej skomplikowane. Na nową teslę czy AMG nie mam kasy (choć mogą się trafić np. jako wygrana w jakimś konkursie, loterii itp., albo gdyby los się uśmiechnął i dał szóstkę w Lotto ;-) ). Inna sprawa, że nie zapłaciłbym tyle za samochód. ALE - za kilka, kilkanaście lat te właśnie auta będą w naszym zasięgu - jako używane. Normalna sprawa; rozejrzyj się dookoła, czym jeżdżą ludzie, także Twoi znajomi. Gdy te auta były nowe, nie były na ich kieszeń; mija trochę czasu i używka jest osiągalna.
I druga kwestia: najgorsze jest to, że inni producenci kopiują te debilne rozwiązania; nawet te marki, na które nas stać (jako nowe).
No bo tylko na początku filmu pojawiły się Tesla i Mercedes. Dalej jest mowa o Sandero, Corsie, Aygo... -
@leo to wszystko dla naszej wygody :)