Polska gofrownica Dezal (Dezamet) - regeneracja powłoki
-
Uratowałem przed śmietnikiem starą polską gofrownice firmy Dezal z Nowej Dęby ☺️
Jak widać była zalepiona tłuszczem a nieprzywierająca powłoka była już tylko wspomnieniem (nie ja ją tak załatwiłem) . Skontaktowałem się z producentem i zaproponowano mi wysłanie płyt grzejnych w celu nałożenia nowej warstwy teflonu zwanej greblonem. Łączny koszt jaki poniosłem z przesyłkami to 115zł i 2 godziny mojej pracy (czyszczenie i składanie).
Jestem bardzo zadowolony bo mam polski produkt i dałem zarobić polskiemu producentowi. A gdyby ktoś był zainteresowany to gofrownice tego typu robią do dziś, można zamówić przez www
-
A nie wiesz, czy uzupełniają tą powierzchnię na innych urządzeniach ? Mam takiego grilla elektrycznego, kupiłem na promo jak się sprowadzałem do nowego mieszkania i mam sentyment do niego, choć to chinol bez regulacji temperatury, to wiernie służył na spotkaniach ze znajomymi i zszedł mu teflon z wypustek.
-
@likaon na stronie jest informacja o usłudze teflonowania, nie wiem czy dotyczy to wszystkich klientów indywidualnych czy zrobili mi przysługę. Najlepiej napisz do nich e-mail.
https://dezal.com.pl/pl/o-firmie