iMac instalacja MacOS na nowym dysku.
-
@esen Do pracy, internetu system wydaje się być idealny, 27" daje radę :P
Dziś przetestowałem zapasową kartę graficzną która była w drugiej płycie jaką kupiłem, narazie działa ;)
@pacior spróbuj poużywać full screenów i gestów w lewo i w prawo (ctr + strzałka chyba domyślnie jeśli nie masz żadnej magic mouse czy magic trackpad).
-
@pacior spróbuj poużywać full screenów i gestów w lewo i w prawo (ctr + strzałka chyba domyślnie jeśli nie masz żadnej magic mouse czy magic trackpad).
@esen niestety mój nie ma żadnej magicznej myszy 😝 zresztą niedługo zmieni właściciela, fajny sprzęt ale po zakończeniu DG prawie wcale nie korzystam z komputera a miejsca zajmuje sporo
-
Miałem kilka zapasowych gratów i postanowiłem złożyć drugiego Maka :)
Model podobny ale o rok młodszy, jeżeli domownicy się do niego przyzwyczają co nie będzie łatwe to zostanie ze mną na dłużej. -
Czemu sądzisz, że przyzwyczajenie domowników nie będzie łatwe? :-)
-
@leo ledwo windows ogarniają 🤪 tu jest wszystko podobne, ja sobie radzę ale nie wiem jak reszta.
Dokupiłem dwie dodatkowe kostki ramu, niestety komputer co jakiś czas się resetuje gdy są zainstalowane 🤪
-
@leo ledwo windows ogarniają 🤪 tu jest wszystko podobne, ja sobie radzę ale nie wiem jak reszta.
Dokupiłem dwie dodatkowe kostki ramu, niestety komputer co jakiś czas się resetuje gdy są zainstalowane 🤪
@pacior I jak po miesiącu, MacOS przyjął się w domu czy etam? :-)
-
@leo trudno powiedzieć, ja powoli tak ale reszta widzę że nie bardzo chce korzystać, niestety teraz wszyscy w domu mamy inne sprawy na głowie 😔