Mazowieckie spoty
-
Ja przyszły weekend będę miał luźniejszy więc myślcie :)
-
Ja 8-9 jadę na wycieczkę z pracy nad morze, a tak to raczej będę
-
No to proponuję 2 lub 3 czerwca, w sobotę jakoś po południu lub w niedzielę w południe.
Ze swoich lokalizacji to proponuję:- Parking wielopoziomowy w Legionowie - dość sympatyczny jest, może @wonsolo by wpadł, zrobił jakąś fajną sesję zdjęciową :P
- Modlin - można zrobić 2-3 godzinną wycieczkę po paru miejscach twierdzy.
- Parking w galerii północnej - ale tam moglibyśmy się zgubić :D
Dajcie znać @likaon @Dżizas @BPX33 co Wam pasuje, będzie demokratycznie :/
-
Jade:D
-
@zajczykowski Zapraszamy ;P
-
@pacior jak bede leciał na Wawe odezwę sie :D
-
Chętny na 2-3, 2 mam od 11 kurs programowania to dojadę najwyżej
-
@pacior 2-3 czerwca? 3-ci to poniedziałek. Jeśli na myśli miałeś 1-2 czerwca to ja odpadam. Będę w Toruniu w tych dniach.
-
-
Mogę zrobić listę terminów, które odpadają w moim przypadku w najbliższej przyszłości. Są to 29-30 czerwca i 13 lipca-11 sierpnia. Czy jakieś inne w międzyczasie nie wypadną nie wiem, ale nie krępujcie się moją osobą i umawiajcie się jeśli innym będzie pasował np. 1-2 czerwca.
-
Widzę że wszystkiem będzie pasował 15-16 czerwiec :D
-
Mi pasuje
-
Mi pasuje, to jeszcze ogarnijcie czy sobota czy niedziela :>
-
W każdą sobotę jeśli gdzieś nie wyjeżdżam jestem niedostępny do mniej więcej 14-15, więc jeśli sobota to po południu
-
@BPX33 ty nie śpij tyle tylko na spota leć :p ja chętny na sobotę ale po 14 bo mam kursy.
-
Oki czyli sobota 15 czerwca, godzina 15. Tylko umówmy miejsce :P
-
-
Przepraszam Was najmocniej ale 15-ego nie mogę, dopiero teraz dostałem info że biorę udział w pikniku miejskim organizowanym w Nowym Dworze Mazowieckim :/
Ale 16-ty mi pasuje..
-
No dobra Pany a jutro i pojutrze co w końcu robicie? Zawsze można mini spota zrobić bez BPX'a :P A później kolejnego jak jaśnie Pan znajdzie dla nas czas :>
-