10 lat....
-
mi na forum stuknęło...
Szmat czasu. 1/3 życia z tego co widzę.
Masa wspaniałych wspomnień, setki poznanych super osób, nowe przyjaźnie. Przygody na zlotach. Wiedza której już mi nikt nie odbierze. Jak pojawiłem się na forum to nie wiedziałem co to jest głowica, alternator ani gdzie się znajduje skrzynia biegów (myślałem że tuż pod lewarkiem ) To niesamowite ile się można nauczyć czytając jedynie forum internetowe...Co prawda Klub już nie ten sam, czasy nie te same, osoby inne, wszystko się pozmieniało.
Ale takie jest życie.
Zawsze będę ciepło wspominał zlosnikia i Klub Swifta. A że mnie tak wzięło na nostalgię to jedynie pozostaje wznieść toast:Zdrówko! Za zlosnikia, klub, tych co byli na forum, są, będą.
-
Tobie Erde należy się też zimne piwko za pomoc , wiedzę , zawsze konkretnie i szybko. Takich użytkowników brakuje na forum ale nic na to nie poradzimy
-
...oooooooo a ja swoje przegapiłem;)
-
Wiedza
której już mi nikt nie odbierze. Jak pojawiłem się na forum to nie wiedziałem co to
jest głowica, alternator ani gdzie się znajduje skrzynia biegów (myślałem że tuż pod
lewarkiem ) To niesamowite ile się można nauczyć czytając jedynie forum
internetowe...To jest akurat racja, też jak zaczynałem przygodę ze zlosnikiiem bałem się sam radio podłączyć teraz nie mam problemu z pogrzebaniem w elektryce, czy nawet jakiś pierdół w silniku a wszystko dzięki czytaniu jak co ktoś robił, jak radzi robić etc.
-
ja także miałem znikomą wiedze przy zakładaniu konta , raczej mega podstawy. Jako że swift był awaryjnym autem to po kilku nieprzespanych nocach na czytaniu forum i podpowiedzi takich osób jak: Colin , Toydols , Erde , Dawcy trochę się nauczyłem
Obecnie w swoim aucie wszystko zrobiłem od A do Z sam , jeszcze nie brałem się za remont silnika bo nie było takiej potrzeby
-
mi na forum
stuknęło...Mi w przyszłym roku
Co prawda Klub już
nie ten sam, czasy nie te same, osoby inne, wszystko się pozmieniało.Oj tam oj tam
Zawsze będę ciepło
wspominał zlosnikia i Klub Swifta.Piszesz tak jakbyś miał sprzedać Gitaja
Zdrówko! Za
zlosnikia, klub, tych co byli na forum, są, będą.zdrowie
-
no ja gdyby nie zlosniki to bym jezdzil polatanym swiftem na nity zdrowie
-
Graty Erde!
Nie pozostaje mi nic innego jak życzyć kolejnych 10 lat na zlosnikiu.
-
no ja gdyby nie
zlosniki to bym jezdzil polatanym swiftem na nityPewnie byś już nie jeździł.
Ja już 5 rok bez Swifta a codziennie tu zaglądam.
Zdrówko -
no ja gdyby nie
zlosniki to bym jezdzil polatanym swiftem na nity zdrowieJa mam połatane na nity i jeździ
Gratulacje Erde
-
Zdrówko! Za
zlosnikia, klub, tych co byli na forum, są, będą.a dziekuje nawzajem
-
Piszesz tak jakbyś
miał sprzedać Gitaja
zdrowiebierzemy tego http://allegro.pl/bmw-130i-wyscigi-sport...dium=LikeButton
jak mi ktos da do jutra 40k
-
bierzemy tego
Ja to bym z niego dryftowóz zrobił.
-
Ja Erdego pamietam najlepiej za dwie rzeczy
1. Dowcip o łosiu gwałcicielu-dżentelmenie (czy jakoś tak) z idealnie odwzorowanym dźwiękiem otwieranego korka na zlocie w 2009r w Osiecznej.
2. 5-6 wielkich grzańców wypitych w Szczecinie w styczniu/lutym 2010 gdzie mało mnie nie wynieśli z knajpy, a Erde jakby dopiero się rozgrzał
Kurcze trzeba się kiedyś spotkać
-
Ja Erdego pamietam
najlepiej za dwie rzeczy
1. Dowcip o łosiu
gwałcicielu-dżentelmenie (czy jakoś tak) z idealnie odwzorowanym dźwiękiem
otwieranego korka na zlocie w 2009r w Osiecznej.
2. 5-6 wielkich
grzańców wypitych w Szczecinie w styczniu/lutym 2010 gdzie mało mnie nie wynieśli z
knajpy, a Erde jakby dopiero się rozgrzał
Kurcze trzeba się
kiedyś spotkaćHahahahahaha, faktycznie tak było
No trzeba, trzeba... Teraz Krzychu twoja kolej wpaść na Śląsk Przemka już gościliśmy -
czy ja wiem czy innie ludzie - ostatni spotkalem sie z paruchem, wygladal tak samo paskudnie...
-
czy ja wiem czy
innie ludzie - ostatni spotkalem sie z paruchem, wygladal tak samo paskudnie...A ten to kto, bo pierwsze czytam...
-
Za krótko na forum jesteś
-
czy ja wiem czy
innie ludzie - ostatni spotkalem sie z paruchem, wygladal tak samo paskudnie...Inni obecnie na forum Paruch już tu nie zagląda
A że się zbytnio nie zmienił to się domyślam -
Za krótko na forum
jesteśJuż gdzieś to czytałem.