Dane osoby posiadającej stronę swiftklub.pl
-
Składka, składką, ale domeny szkoda
-
Składka, składką,
ale domeny szkodato też apel do Pana Sibbufora - oddaj domen, już nie chodzi o www i itp. ale tak jak pisze Dżizas, domena jest ważna.
Miałem nie pisać, ale ode mnie chciał kupić deskę ... ehhhh normalnie wstyd -
to też apel do Pana
Sibbufora - oddaj domen, już nie chodzi o www i itp. ale tak jak pisze Dżizas,
domena jest ważna.
Miałem nie pisać,
ale ode mnie chciał kupić deskę ... ehhhh normalnie wstydSądzicie, że w ogóle wykupił tą domenę?
-
Sądzicie, że w
ogóle wykupił tą domenę?jest wykupiona :
Informacje o domenie swiftklub.pl
NAZWA DOMENY: swiftklub.pl
typ abonenta: organizacja
serwery nazw: ns1.nic78.com.
ns2.nic78.com.
utworzona: 2012.09.28 07:56:43
ostatnia modyfikacja: 2013.09.24 10:11:26
koniec okresu rozliczeniowego: 2014.09.28 07:56:43opcja: brak
dnssec: brak
ABONENT:
firma: Softnet
ulica: Lędzińska 24
miasto: 43-143 Lędziny
telefon: +48.536840004
ostatnia modyfikacja: 2012.09.25KONTAKT TECHNICZNY:
firma: Premium.pl Przemyslaw Bojczuk Sp. k.
ulica: Domaniewska 37
miasto: 02-672 Warszawa
telefon: +48.801066444
ostatnia modyfikacja: 2012.01.18REJESTRATOR:
Premium.pl Przemysław Bojczuk Sp. k.
Domaniewska 37
02-672 Warszawa
801 066 444
[email protected]
https://premium.pl/kontaktDostępna jest jeszcze com.pl ...
-
Swiftklub.pl to nie jest domena którą wykupił SirBufor. Wejdź i zobacz że jest tam jakaś Historia Ligi Mistrzów, a właściciel proponował jej sprzedaż za 1000zł więc po skonsultowaniu odpuściliśmy ją i miała być inna (to już na PW aby nikt nie wykupił w międzyczasie). Podejrzewam że on sam nic nie wykupił.
-
Swiftklub.pl to nie
jest domena którą wykupił SirBufor. Wejdź i zobacz że jest tam jakaś Historia Ligi
Mistrzów, a właściciel proponował jej sprzedaż za 1000zł więc po skonsultowaniu
odpuściliśmy ją i miała być inna (to już na PW aby nikt nie wykupił w międzyczasie).bez przesady, kto Ci podkupi domenę ? szczególnie na klub ... na bank mu ktoś ją odkupi
Podejrzewam że on sam nic nie wykupił.
to wykupić com.pl i tyle tylko tym razem składka do jakiejś zaufanej osoby ...
-
bez przesady, kto
Ci podkupi domenę ? szczególnie na klub ... na bank mu ktoś ją odkupiNo jak widać Swiftklub.pl ktoś wziął pewnie za parę groszy i chce sprzedać za 1k . Nie
wiem, nie znam się, to nie ja wymyśliłem aby o nowej domenie myśleć na PW.to wykupić com.pl i
tyle tylko tym razem składka do jakiejś zaufanej osoby ... -
Ten post został usunięty!
-
ale jest domena
Wiec przystopujmy na chwilę komentarze na mój temat ponieważ chcę skończyć projekt. Jeśli ktoś chce aby jego auto pojawiło sie na górze strony w logo proszę o podesłanie zdjęcia jeśli do jutro tak owych nie dostane. Sam wybiorę zdjęcia z tematu o samochodach użytkowników zlosnikia zakrywając ich tablice rejestracyjne.
Proszę najlepiej o linki do hostingów zdjęć gdzie jest wstawiona grafika.Dziękuję za zainteresowanie moją osobą jest to bardzo miłe . Aczkolwiek na razie zajmnijmy się stroną przyjdzie czas na tłumaczenia. A co do Waszych 200 zł (nie no 170zł) Mamy wykupioną domenę na 5 lat...
Szata graficzna strony będzie utrzymana w firmowych kolorach suzuki czyli niebiesko-czerwona.
W momencie startu strony proszę o rejestracje poinformuję o tym na zlosnikiu. Zostanie na niej otwarty temat o proponowanych zmianach przez Was jako użytkowników.
-
A co do waszych komentarzy, niektóre wybaczcie są tak jak zresztą czas niestety oczekiwania na stronę, poniżej krytyki... I kogo obchodzi ze chciałem kupować od Ciebie deskę człowieku...
Myślę że są ludzie którzy mają do mnie numer i mogli by zadzwonić dowiedzieć się o co chodzi. Wybaczcie niestety jesteście obcy i o wszystkim nie muszę Wam mówić. Rozumiem iż wpłaciliście mi pieniądze ale to myśląc racjonalnie nic nie znaczy ponieważ kasa jest na domenę a nie za moja pracę...
Na początku przez jakieś 2 tygodnie będzie serwer z reklamami niestety co zmieni sie tak jak piszę po 2 tygodniach jestem w podczas rozmów na temat ceny. -
A co do waszych
komentarzy, niektóre wybaczcie są tak jak zresztą czas niestety oczekiwania na
stronę, poniżej krytyki... I kogo obchodzi ze chciałem kupować od Ciebie deskę
człowieku...samokrytyka na poziomie zero, rób tak dalej, życie szybko Cię zweryfikuje.
-
napisałem że Wasz czas oczekiwania na stronę jest także poniżej krytyki.
Widzę że czytanie ze zrozumieniem na poziomie 0.Odłóżmy na razie podsumowania na bok proszę.
Potrzebuję jak najszybciej zdjęcia samochodów. -
Myślisz, że napiszesz posta (po przeszło pół roku) i wszystko będzie cacy? Z całym szacunkiem, ale nie widzę nawet banalnego przepraszam z twojej strony. To twoje zachowanie jest poniżej krytyki. Nie dziw się, że ludzie Ci nie będą jakoś specjalnie ufać, poleciałeś w kulki i mogą spotkać Cię tego konsekwencje w postaci zwykłego braku zaufania do twojej osoby. I co, wpadłeś na forum i wielkie halo? A potem pół roku ciszy?
EDIT: "Wasz oddany krętacz i złodziej"- bez komentarza, miłej zabawy.
-
Mój tata umierał na raka... To on zaraził mnie miłością do Swiftów. Odszedł 27 listopada. Ostatnią rzeczą o jakiej myślałem była ta strona odnawialem Swifta tak aby tata był dumny. Zamiast złapać ze mną kontakt wolisz się ***** wywnetrzać strona zostanie dokończona i oddana w ręce staregojapońca.
Oczywiście przepraszam za czas zwłoki i mam nadzieje ze mnie zrozumiecie. Oraz ze po ujrzeniu strony puscicie w nie pamięć mój błąd.
-
Więc jeszcze raz proszę o zdjęcia zainteresowanych byciem w logo strony!!!
-
Niech się ktoś z ładnym GTI zgłosi najlepiej.
-
Krzemol na Twoim kolorze Swifta tez mi zależy. Podeslij jakieś lladne zdjęcie.
-
Mój tata umierał na
raka... To on zaraził mnie miłością do Swiftów. Odszedł 27 listopada. Ostatnią
rzeczą o jakiej myślałem była ta strona odnawialem Swifta tak aby tata był dumny.to trzeba było to napisać, że masz trudną sytuację rodzinną i nic by nikt nie powiedział, to było aż takie trudne ? Proszę Cię ... każdy jest człowiekiem i by to zrozumiał ...
Dla mnie koniec tematu ... nie mniej jednak uderz się w pierś, to nie boli. -
Nie wiem co uważasz za fajne, więc przejrzyj sobie mój wątek: Swift by BPX33
-
Oczywiście mogłem wejść napisać ale niestety i tutaj mój wielki błąd zapomnialem o zadaniu chodź przyznał Boxing mi przypominał z 3 razy ale od teraz myślę ze w ciągu kilku dni do 2 tygodni strona ruszy.
Teraz będziemy potrzebować moderatorów z 2.
Zgłaszajcie się w tym temacie mam kilka osób na oku ale zrobimy głosowanie.Kryteria: wolny czas, zacięcie, spokój, z zaznajomienie ponad poziom przeciętny z tematyką swiftów.
W ramach przeprosin i czasu oczekiwania na stronę jak już wszystko ruszy zajmę się naklejkami klubowymi. Tylko w tym wypadku wskazany był by spot.