Nalepki klubowe?!
-
mercuc, czego żeś nie wpłacił tyle ile trzeba, a później to scena...
-
mercuc, czego żeś
nie wpłacił tyle ile trzeba, a później to scena...mialem na zlocie odebrac ale mi szlag trafil skrzynie ;/;/
daimos wczesniej pisales ze nie masz
-
mialem na zlocie
odebrac ale mi szlag trafil skrzynie ;/;/
daimos wczesniej
pisales ze nie masz -
A może ktoś zrobiłby nową serie lepek klubowych???Jak tak to ja jestem pierwszy chętny...
P.S. Przez brak lepek nie mogę zostać wpisany do wątku widziany/widziana... A czy inne nie mogą mnie do tego zakwalifikować ,bo mam kilka na samochodzie... -
A może ktoś
zrobiłby nową serie lepek klubowych???Jak tak to ja jestem pierwszy chętny...Doskonały pomysł,możesz zorganizować kolejną edycję
-
W sumie jak znajdę kogoś kto mi zrobi takie naklejki to czemu nie?!Ściągnąłem już z neta zlosnikia ,więc tylko muszę znaleźć jakiś zakład...
-
W sumie jak znajdę
kogoś kto mi zrobi takie naklejki to czemu nie?!Ściągnąłem już z neta zlosnikia ,więc
tylko muszę znaleźć jakiś zakład...jakiego zlosnikia ? u nas nie ma w logo klubowym zlosnikia
-
A może ktoś
zrobiłby nową serie lepek klubowych???Jak tak to ja jestem pierwszy chętny...
P.S. Przez brak
lepek nie mogę zostać wpisany do wątku widziany/widziana... A czy inne
nie mogą mnie do tego zakwalifikować ,bo mam kilka na samochodzie...mam jedna nalepe, daj na 4ro paka to ci wysle
-
Wujek Google na wszystko pomoże...
-
mam jedna nalepe,
daj na 4ro paka to ci wyslektórą tą co mi miałeś zostawić
-
Witam. Moglbym sprobowac zrobic jakis projekt jak bym mial chwile czasu ale potrzeba swierzych pomysłow zeby była jakas oryginalna, wiec moze sypniecie jakimis pomyslami to cos sie ogarnie
-
Witam. Moglbym
sprobowac zrobic jakis projekt jak bym mial chwile czasu ale potrzeba swierzych
pomysłow zeby była jakas oryginalna, wiec moze sypniecie jakimis pomyslami to cos
sie ogarnieJestem za
przygotowałem pare amatorskich propozycji.. :dla swifta 5d:
dla wersji GT:
dla sedana:
Oczywiscie to tylko propozycje. Wymagaja one przerobki i profesjonalizmu. Dodalbym tutaj innego koloru, np czerwony? Moze troche japońszczyzny ?
Myslalem od dawna też o dużej nalepce na tylnia szybe. W krztalcie kola, japońskie napisy, w srodku moze autko GT ktore zaprezentowalem powyżej i zamiast tego napisuu to Swift klub. Kolo w srednicy 25/30cm ? takze wlepka byla by na cala szybe. z kad ten pomysl ? Widzialem kogoś kiedyś co coś takiego miał, bardzo mi sie spodobalo, w necie nie znalazlem nic. Wiec pisze tu, może ktoś chce sie pobawić troche i poprojektować Czekam na Wasze opinie Pozdrawiam.
-
Jestem za
przygotowałem pare
amatorskich propozycji..wszystko ładnie i pięknie, ale to ma być lepka klubowa ...
dodatkowo czemu Swift 4G fanatics ? -
wszystko ładnie i
pięknie, ale to ma być lepka klubowa ...
dodatkowo czemu
Swift 4G fanatics ?no to tak jak mowile, jesli klubowa, to mi sie pomysl z nalepka kolowa podoba na tylnia szybe. Kolo zbudowane z jakichś liter japońskich ( czy tekstu ) . w srodku autko z mojej propozycji, pod autkiem, zamiast swift 4 fanatics napis Swift Klub . Poprostu i jak to sie podoba, i czy bylby ktoś w stanie zaprojektować taka nalepke ? narazie sam projekt, potem zrobilo by sie wybory czy tworzymy czy nie, jakiej wielkosci itp
-
no to tak jak
mowile, jesli klubowa, to mi sie pomysl z nalepka kolowa podoba na tylnia szybe.tylną
Zresztą nie wiem czemu, ale ta lepa kojarzy mi się z Civem 4G niż ze swiftem ...Kolo zbudowane z jakichś liter japońskich ( czy tekstu ) . w srodku autko z mojej
propozycji, pod autkiem, zamiast swift 4 fanatics napis Swift Klub . Poprostu i
jak to sie podoba, i czy bylby ktoś w stanie zaprojektować taka nalepke ? narazie
sam projekt, potem zrobilo by sie wybory czy tworzymy czy nie, jakiej wielkosci itpkleć, masz wizję, to powinieneś dać radę chociaż klubowa wiadomo jest niezmienna od x lat
-
Zgadzam się z Hellem, nic a nic mi się nie kojarzy ze Swiftem myślę,że jak już to lepa klubowa powinna być w starym wzorze,a jakieś wlepki na boki czy właśnie jakieś nowe mogą być w innym wzorze
-
a mi sie osobiscie pomysl podoba - trzeba tylko dobrze dopracować, poprzednie lepki też były fajne niestety gorzej z detalami i dopracowaniem...
-
Zgadzam sie z Hellem i Dajmosem, nie zmieniać starego dobrego tradycyjnego klubowego wzoru lepki. Czyż nie byłaby to profanacja pewnej świętości?
Jestem za jeśli chodzi o utworzenie dodatkowej lepki, jak Kolega pisał, dużej i na tylną szybę, ale tradycyjne klubowe muszą też być. Akurat u mnie w 5d mam je przyklejone po bokach na tych szybkach nad bagażnikiem, więc fajnie by było mieć coś na tylnej . -
nie zmieniać starego dobrego tradycyjnego klubowego wzoru lepki.
Czyż nie byłaby to profanacja pewnej świętości?
ale czy ja chce zmienić ? :o
Jestem za jeśli
chodzi o utworzenie dodatkowej lepki, jak Kolega pisał, dużej i na tylną szybę, ale
tradycyjne klubowe muszą też być. Akurat u mnie w 5d mam je przyklejone po bokach na
tych szybkach nad bagażnikiem, więc fajnie by było mieć coś na tylnej .O to chodzi, chce utworzyć dodatkową. Nie jestem dobry w projektowaniu, ale chociaz w wolnej chwili jakis wzor zademonstruje, a kto bedzie chcial to sobie naklei. A mysle ze chetni napewno sie znajda
Także jeszcze raz powtarzam !!
Nie chce zmieniac nalepki klubowej !!!!!!!!!!!!!!
chce utworzyć nową, z dedykacja na tylna szybę Pzdr. -
Ja bym był chętny na tą z sedanem i z napisem swiftklub.pl, ale niekoniecznie na całą tylną szybę