Nalepki klubowe?!
-
Czyli ,że Xysstof
może coś wiedzieć czy jak?!Xsystoff ma na sprzedaż takie lepki (twincam, 16 valve )
napisz do niego pm... -
Myślalem nad takim
projektem:
i z boku na
siedzisku białe Twincam 16value było by ?
Kurna, niezły sprzęt! Przodek, rama i siedzenie od rometa. A przodek chodzi? -
Ja mam jedna lepe na zbyciu, jakby kos chcial to na priva sie zglaszac
-
Ja mam jedna lepe
na zbyciu, jakby kos chcial to na priva sie zglaszacmi możesz ją zostawić, przykleję sobie na bok za jakiś czas
-
jak mi daimos kase odda to moge ja wziasc :P:P
-
jak mi daimos kase
odda to moge ja wziasc :P:Pale to chcesz lepę czy $$ za nią bo czegoś "nie czaję"
-
ale to chcesz lepę
czy $$ za nią bo czegoś "nie czaję"daimos odda mi kase to kupie lepe :P:P:P
-
daimos odda mi kase
to kupie lepe :P:P:Pto nie możesz mu przelać za wysyłkę
-
Jutro zrobie przelew.
-
to nie możesz mu
przelać za wysyłkędajmos juz nie ma lepek z tego co pisal ;p
-
Kurna tam, wioske murzyńską tu robicie, załatwilibyście to na privie, bo zażenowany jestem...
-
dajmos juz nie ma
lepek z tego co pisal ;pMiałem jedną dla Ciebie ale w takim razie sobie ją nakleję na swoje auto a Tobie już robię przelew. Z mojej strony koniec tematu.
-
mercuc, czego żeś nie wpłacił tyle ile trzeba, a później to scena...
-
mercuc, czego żeś
nie wpłacił tyle ile trzeba, a później to scena...mialem na zlocie odebrac ale mi szlag trafil skrzynie ;/;/
daimos wczesniej pisales ze nie masz
-
mialem na zlocie
odebrac ale mi szlag trafil skrzynie ;/;/
daimos wczesniej
pisales ze nie masz -
A może ktoś zrobiłby nową serie lepek klubowych???Jak tak to ja jestem pierwszy chętny...
P.S. Przez brak lepek nie mogę zostać wpisany do wątku widziany/widziana... A czy inne nie mogą mnie do tego zakwalifikować ,bo mam kilka na samochodzie... -
A może ktoś
zrobiłby nową serie lepek klubowych???Jak tak to ja jestem pierwszy chętny...Doskonały pomysł,możesz zorganizować kolejną edycję
-
W sumie jak znajdę kogoś kto mi zrobi takie naklejki to czemu nie?!Ściągnąłem już z neta zlosnikia ,więc tylko muszę znaleźć jakiś zakład...
-
W sumie jak znajdę
kogoś kto mi zrobi takie naklejki to czemu nie?!Ściągnąłem już z neta zlosnikia ,więc
tylko muszę znaleźć jakiś zakład...jakiego zlosnikia ? u nas nie ma w logo klubowym zlosnikia
-
A może ktoś
zrobiłby nową serie lepek klubowych???Jak tak to ja jestem pierwszy chętny...
P.S. Przez brak
lepek nie mogę zostać wpisany do wątku widziany/widziana... A czy inne
nie mogą mnie do tego zakwalifikować ,bo mam kilka na samochodzie...mam jedna nalepe, daj na 4ro paka to ci wysle