Jeżeli ZLOT, to gdzie?
-
a co z kolegą chcesz
przyjechać
Bo chyba nie powiesz, że już
kupiłeś jakieś padłonarazie to sie wczuwam
-
Moze zmiast produkowac w ilosciach hurtowych OT to wypowiecie sie jak Wam pasuje to Koronowo ?
-
Moze zmiast produkowac w
ilosciach hurtowych OT to wypowiecie sie jak Wam pasuje to Koronowo ?dla mnie bomba
-
dla mnie bomba
Dla mnie też tylko chyba z toru będę musiał rezygnować
-
Dla mnie też tylko chyba z
toru będę musiał rezygnowaćCzemu ?
-
Dla mnie też tylko chyba z
toru będę musiał rezygnowaća to niby czemu ?
przeca jeszcze kupa czasu -
Czemu ?
Trzeba silnik teraz zacząć oszczędzać,a wracanie na lawecie te 400 km też mi się nie widzi Zresztą,jeszcze jakieś pół roku więc się wszystko może zmienić
-
Trzeba silnik teraz zacząć
oszczędzać,a wracanie na lawecie te 400 km też mi się nie widzi Zresztą,jeszcze jakieś pół
roku więc się wszystko może zmienićnie no bez przesady ... a co ma się z silnikiem stać ?
rozumiem skrzynia się rozleci, ale silnik ? po przejechaniu paru okrążeń ?a tak z innej beczki to można by porobić wyścigi na 1/4 mili, zamiast toru, może wtedy będzie więcej chętnych
-
nie no bez przesady ... a co
ma się z silnikiem stać ?
rozumiem skrzynia się
rozleci, ale silnik ? po przejechaniu paru okrążeń ?Moja Suzuka zaczyna sobie pić oleum
-
Moja Suzuka zaczyna sobie pić
oleumno to masz kolejny dobry powód żeby zmienić silniczek na coś mocniejszego
np 1.6 iii przetestować go na torze hyhy -
Moze zmiast produkowac w
ilosciach hurtowych OT to wypowiecie sie jak Wam pasuje to Koronowo ?No dla mnie wiadomo tak jak mówili że jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Wiadomo dla każdego nie może być blisko. Chociaż ostatni miałem praktycznie przy dupie i mnie nie było, ale mam nadzieję że teraz się uda.
No a tak apropos, czy np. z lachoną można czy nie bardzoo? -
No a tak apropos, czy np. z
lachoną można czy nie bardzoo?a czemu nie ? możesz nawet ze swoją Babcią jak tak bardzo chcesz
-
nie no bez przesady ... a co
ma się z silnikiem stać ?
rozumiem skrzynia się
rozleci, ale silnik ? po przejechaniu paru okrążeń ?I KTO TO MOWI !!! Ten co pol roku juz sie wykreca od pojezdzenia po torze Wydrukuje sobie ten tekst co napisales i za kazdym razem jak bedziemy Cie z Przemem namawiac na tor to bedziemy to cytowac
a tak z innej beczki to można
by porobić wyścigi na 1/4 mili, zamiast toru, może wtedy będzie więcej chętnych1/4 mili jest nudna jak flaki z olejem 3, 4 przejazdy i Ci sie znudzi, a na torze mozna zrobic tak jak ostatnio ale w bardziej rozbudowanej formie, konkurs Best Lap n.p
-
Moja Suzuka zaczyna sobie pić
oleumto dobrze, chociaz nie wycieka bedzie okazja wsadzic cos slusznego
miejscowa na zlot jak najbardziej mi odpowiada, wlasnie mozna by i tor zrobic i cwiare z aparatura tylko czy jak padline zrobie to czy przezyje do zlotu
-
No dla mnie wiadomo
tak jak mówili że jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Wiadomo dla każdego
nie może być blisko. Chociaż ostatni miałem praktycznie przy dupie i mnie nie było, ale mam
nadzieję że teraz się uda.
No a tak apropos, czy np. z
lachoną można czy nie bardzoo?bier lachone, moja nie bedzie sama aaa i helsinkowa dzioucha jeszcze jest i ta no ten tego od tego bialego co go pomylila
-
to dobrze, chociaz nie
wycieka bedzie okazja wsadzic cos slusznego
miejscowa na zlot jak
najbardziej mi odpowiada, wlasnie mozna by i tor zrobic i cwiare z aparatura tylko
czy jak padline zrobie to czy przezyje do zlotuno sprobuj ja zepsuc znowu to wiecej czesci nie dostaniesz
-
no sprobuj ja zepsuc znowu to
wiecej czesci nie dostanieszPrzeprowadzimy z nim na zlocie rozmowe dyscyplinujaca przy piffku
-
aaa i helsinkowa dzioucha jeszcze jest i ta no ten tego od tego bialego co go pomylila
To się postaraj to może go nie pomyli już z żadnym innym
-
no sprobuj ja zepsuc znowu to
wiecej czesci nie dostanieszkupie twojego na czesci nie no, mam nadzieje ze nie bedzie f*ck'upa
-
Przeprowadzimy z nim na
zlocie rozmowe dyscyplinujaca przy piffkuprzeciez wiesz ze bede mial seryjny silnik poza tym jak mozecie rozpijac malolata