Jeżeli ZLOT, to gdzie?
-
Podejrzewam, ze ekipa
szczecinska tez sie wybierze nawet na zlot w Ustrzykach Dolnych
Tak na zachete:
Odpada za duzo zakretow ;-p
Co do miejsca to mi pasuje Zreszta moje zdanie jest zawsze takie samo nie wazne gdzie wazne ze bede
pozdros
-
Nie wiem, najlepiej zadzwonic
do Bydzi bezposrednio, chyba ze chcesz zebym pokopal na astra klubie?miejscowka fajna, wiec mysle, ze mozna dlubnac temat
-
Odpada za duzo zakretow ;-p
Co do miejsca to mi pasuje
Zreszta moje zdanie jest zawsze takie samo nie wazne gdzie wazne ze bede
pozdroszawsze można jechać bez zakrętów
jesteś, bo mam Cię na zdjęciach trzeba będzie odświeżyć wątek ze zlotu tylko nie mam kiedy zdjęć przejrzeć i przeskalować
edit: a miejsce mi się też wydaje jak najbardziej w porządku, tylko te 400km mnie przeraża, ale jak starczy na paliwo to się zjawię -
miejscowka fajna, wiec mysle,
ze mozna dlubnac tematHaha, dobry jestem, szukalem ile placili, szukalem, szukalem i w koncu zauwazylem temat na czerwono wielkimi literami "oplata za autodrom"
Placili 50 zł od samochodu ale.... astr jest duzo duzo wiecej niz swiftow i chyba nie udzwigniemy 2.500 zl.... Nawet jak bedzie 25 osob to wychodzi po stowce... W kazdym razie mam numer telefonu do wlasciciela czyli PZM bydgoskiego, reszte ustale ze Spoono na privie.
-
jesteś, bo mam Cię na
zdjęciach trzeba będzie odświeżyć wątek ze zlotu tylko nie mam kiedy zdjęć przejrzeć i
przeskalowaćMoze lepiej nie bo ja na tym Zlocie pionu nie trzymalem
-
bier lachone, moja nie bedzie
sama aaa i helsinkowa dzioucha jeszcze jest i ta no ten tego od tego bialego co go
pomylilano to dobrze
-
a czemu nie ? możesz nawet ze
no nie wiem tak pytam
swoją Babcią jak tak bardzo chcesz
nie no babci nie
-
Placili 50 zł od samochodu
ale.... astr jest duzo duzo wiecej niz swiftow i chyba nie udzwigniemy 2.500 zl.... Nawet jak
bedzie 25 osob to wychodzi po stowce...faktycznie, cena może być niestety zaporowa
-
faktycznie, cena może być
niestety zaporowaPrzypominam,że za Gostyń był 1kpln
-
Przypominam,że za Gostyń był
1kplndlatego piszę ...
2500 vs 1000 ... a i tam ledwie chyba starczyło ... -
dlatego piszę ...
2500 vs 1000 ... a i tam
ledwie chyba starczyło ...Nom było ciężko ale jakoś się udało,drugie tyle hmm może być ostro...ale jakby teraz wcześniej wrzucić info na Klub Suzuki może by było lepiej
-
Zmieniamy miejscowke jednak... raz, ze tor, dwa dotycztalem ze ktos tam wentyle wykrecal w tym Koronowie...
Jestem ze Spoonem w kontakcie, badzcie cierpliwi
-
Jestem ze Spoonem w
kontakcie, badzcie cierpliwiCzyżby chłopaki zapraszali nas prawie,że nad morze tzn na własny tor? No nie wiem czy budżet to wytrzyma
-
Czyżby chłopaki zapraszali
nas prawie,że nad morze tzn na własny tor? No nie wiem czy budżet to wytrzymabędziesz mieć bliżej do Świnoujścia
-
Nie, zaden Szczecin.
-
Czy to juz to oficjalne zaproszenie? :>
Bylem ostatnio z nudow zobaczyc Tor Poznan, niestety trafilem na koniec zawodow i auta zjezdzaly, byl jakis Swift DW
Tor nie dla nas, przynajmniej nie dla mnie
Ta prosta przeraza...
Za to duzo slyszalem o Szczecinie.
Moj Ex pug i jego obecny wlasciciel o nicku Ex tam zamieszkiwuje niedaleko. -
Ja na letni pewnie przyjadę Gdzie by nie był Swiftem to raczej nie przyjadę bo siostra pewnie nie pożyczy Ale wódeczki będzie trzeba się napić W połowie lipca będę miał wolne i będę w PL to na pewno zawitam
-
Mam do rozważenia kolejną propozycję. Odpaliłem szukajke żeby sprawdzić czy się nie powtórzę, ale za dużo się nie dowiedziałem. Miejscówe polecił znajomy
WIKIPEDIA : http://pl.wikipedia.org/wiki/Czaplinek
OFICJALNA STRONA: http://wrota.czaplinek.pl/Miejsce na zawody:
Lotnisko Broczyno:
Zaledwie 8km od centrum Czaplinka - ogólnodostępne, a co za tym
idzie bezpłatne. Nawierzchnia to asfalt.
http://www.wajk.pl/Proponuje domki Brda 6 osobowe 160 zł/doba.
26zł za osobę.
Mamy duży monitorowany parking.
Drzewo do ogniska 40zł.
Całkowity koszt pobytu 30 osób 25-27 września to około 1600,-zł.
[center]Plusy tej lokalizacji[/center]
-
atrakcyjne położenie turystyczne + baza sportów wodnych
-
korzystna relacja jakość/cena
-
lotnisko w pobliskim Broczynie za free (podłoże asfaltowe,
długość 2600 m, szerokość około 40 m, równa i niezniszczona
nawierzchnia, zero dziur, ciekawe zaplecze w postaci bunkrów i innych
wylanych asfaltem placyków) -
parking z monitoringiem
-
możliwość zorganizowania ogniska
-
oferta sprawdzona przez klubowiczów Astra G i nie czekają nas żadne "niemiłe niespodzianki"
-
-
Czaplinek i ogolnie Pojezierze Drawskie jest niesamowite Tam jest na prawde pieknie w tych okolicach. Tylko wrzesniowy termin to nieporozumienie, jak juz to sierpien
-
wszystko pinknie i super ... ale daleko ...