Jeżeli ZLOT, to gdzie?
-
przeciez wiesz ze bede mial
seryjny silnikA moj to niby jakis jest? I to nie prawda ze mam plaski przebieg mocy do odcinki
poza tym jak mozecie rozpijac malolata
A ja to niby stary jestem ? Tez mlody szczyl przy takim zabytku jak Fetor hahahahahaha
-
A moj to niby jakis jest?
I to nie prawda ze mam plaski przebieg mocy do odcinkilepiej rob przepustnice i cos z wydechem, a nie przebiegiem mocy sie chwalisz ktora nie wiadomo jaka jest no i przede wszystim na hamownie
A ja to niby stary jestem ?
Tez mlody szczyl przy takim zabytku jak Fetor hahahahahahai w tym momencie nasze marzenia o skrzyni i kolektorze sie oddalily
-
I KTO TO MOWI !!! Ten co pol roku juz sie wykreca od pojezdzenia po torze wpysk
Wydrukuje sobie ten tekst co napisales i za kazdym razem
jak bedziemy Cie z Przemem namawiac na tor to bedziemy to cytowac myjezebysamo życie Krzychu i tak mnie nie namówicie
za to w tą niedzielę będę na torze na 90 %, tak żeby sobie luźniej pojeździć1/4 mili jest nudna jak flaki z olejem chory 3, 4 przejazdy i Ci sie znudzi,
a na torze mozna zrobic tak jak ostatnio ale w bardziej rozbudowanej formie,
konkurs Best Lap n.paj tam biadolisz, kto co lubi, no chyba, że boisz się, że znowu będą baciki co ?
I to nie prawda ze mam plaski przebieg mocy do odcinkiheheh no nie prawda, ale jaki on jest to pozostanie na zawsze w tajemnicy
Tez mlody szczyl przy takim zabytku jak Fetor hahahahahaha
hehe no ładnie
Ale sobie grabisz jak coś to ja się do kolegi nie przyznaje heheheh -
bier lachone, moja nie bedzie
sama aaa i helsinkowa dzioucha jeszcze jest i ta no ten tego od tego bialego co go
pomylilaHellsik nie przyjedzie, bo go z klubu wyrzucą
-
Hellsik nie przyjedzie, bo go
z klubu wyrzucąBoisz się,że Ci GTi objadą SSS
-
Boisz się,że Ci GTi objadą
SSSgorzej jak przyjadę tym 3
-
za to w tą niedzielę będę na
torze na 90 %, tak żeby sobie luźniej pojeździćZaloz letnie opony, chyba ze chcesz stracic polowe bieznika z efektem dymu :szalone:
lubi, no chyba, że boisz się, że znowu będą baciki co ?
Proste sa dla szybkich samochodow, a zakrety dla szybkich kierowcow
heheh no nie prawda, ale jaki
on jest to pozostanie na zawsze w tajemnicyJak juz bede na letnich w niedziele to chyba nie musze mowic gdzie pojade w poniedzialek?
hehe no ładnie
Ale sobie grabisz jak coś
to ja się do kolegi nie przyznaje hehehehOj tam oj tam
p.s
jak miejscowka narazie pasi to spoono moglby ogarnac temat autodromu w bydzi i wstepnie wywiedziec sie o ceny w hurcie -
W zwiazku z tym ze bedzie to moj pierwszy zlot Suzuki- miejsce nie ma znaczenia- napewno bede- chocbym mial jechac na drugi koniec polski :)koniec i kropka .
-
Podejrzewam, ze ekipa szczecinska tez sie wybierze nawet na zlot w Ustrzykach Dolnych
Tak na zachete:
-
Tak na zachete:
mmmm
-
I to nie prawda ze mam plaski przebieg mocy do odcinki
A ja to niby stary jestem ?
Tez mlody szczyl przy takim zabytku jak Fetor hahahahahahanie znam kolegi
-
W zwiazku z tym ze bedzie to
moj pierwszy zlot Suzuki- miejsce nie ma znaczenia- napewno bede- chocbym mial jechac na drugi
koniec polski :)koniec i kropka .postawa jak najbardziej pozytywna
ja w zależności od stanu finansowego, ale już teraz mogę zacząć zbierać a pojechać bym chciał, nawet jak po torze bym nie jeździł -
To się postaraj to może go
nie pomyli już z żadnym innymnastepny tez bedzie bialy
-
nie znam kolegi
Zobaczymy co bedziesz gadal w jeziorze szukajac ludzi robiacych za trampoline
Bialy jest spoko, byle nie czerwony
-
Bialy jest spoko, byle nie
czerwonyco Ci się w czerwonym nie podoba?
Fetor jaki następny też? Ta Pani,która pomyliła jest z czerwonego a nie białego
-
co Ci się w czerwonym nie
podoba?
Fetor jaki następny
też? Ta Pani,która pomyliła jest z czerwonego a nie białegonastepny moj samochod tez bedzie bialy
to znaczy postaram sie by byl
-
nastepny moj samochod tez
bedzie bialy
to znaczy postaram sie by bylAaaa,no chyba,że tak
-
Do tematu mi wracać, ale już!
-
wszystko si, ale kasa?
ile astry płaciły za tor?
EDIT: moge wrzucic zdjeciu Toru Poznań, ale raczej nas niego nie stac ;P
-
wszystko si, ale kasa?
ile astry płaciły za tor?Nie wiem, najlepiej zadzwonic do Bydzi bezposrednio, chyba ze chcesz zebym pokopal na astra klubie?
EDIT: moge wrzucic zdjeciu
Toru Poznań, ale raczej nas niego nie stac ;PTor poznan jest bez sensu wedlug mnie, tam kasa idzie w tysiacach za caly dzien, a prawdziwy tor to chyba nie jest potrzebny prawie seryjnym samochodom z kierowcami amatorami (wylaczajac Erdiego i pewnie jeszcze jakies pojedyncze osoby). Na kartingu ciezko sobie zrobic kuku, nawet jak sie wyleci, a na poznaniu podejrzewam, ze gti bedzie mial >160 na prostej...