Filmiki ze Swiftami :)
-
wcale naped na tyl nie jest taki lepszy
-
Tak sądzisz?
Ale nie o tym wątek. -
W Polsce nie ma z
czego...
No chyba, że na
jakiegoś ekspresa lub autostradę go wpuszczą...Pojedź na śląsk, tam masz wszystkie drogi równe jak stół. Kumple jak do Łodzi przyjechali pierwszy raz, ogólnie po centralnej Polsce jak troche jeździliśmy to się śmiali i mówili jakie u nich są równe drogi. Nie wierzyłem i się pukałem w czoło..dopóki nie pojechałem
-
Pojedź na śląsk,
tam masz wszystkie drogi równe jak stół.Ze śląska to jeździłem trochę po Częstochowie i Bielsku-Białej i nie widziałem tam jakichś ekstra wypasionych dróg...
-
Ze śląska to
jeździłem trochę po Częstochowie i Bielsku-Białej i nie widziałem tam jakichś ekstra
wypasionych dróg...To przejedz się teraz nowa obwodnicą Bielska Po nowosądeckim sobie pojeździj tam też są fajne drogi
Nie wiem może oczekujesz 5 pasów w jednym kierunku, bez limitu prędkości i wtedy to będzie wypaśna droga Ale rozczaruję Cie..... możesz tego nie doczekać, więc ciesz się z równej dwupasmówki chociaż
-
A jak tam Twoim zdaniem średnicówka? Wszyscy sobie chwalą a wydech to już dwa razy urwałem ;p
-
Nie wiem może
oczekujesz 5 pasów w jednym kierunku, bez limitu prędkości i wtedy to będzie wypaśna
droga Ale rozczaruję Cie..... możesz tego nie doczekać, więc ciesz się z
równej dwupasmówki chociażWystarcza mi A2 pod nosem...
-
A jak tam Twoim
zdaniem średnicówka? Wszyscy sobie chwalą a wydech to już dwa razy urwałem ;pNie narzekam jak się dupą szoruje po asfalcie to tak jest
albo wieeemmmm, słabe gumki zakładasz
-
Mitsubishi GTO vs Suzuki Cultus Twin Engine
Film z 1994 r.
Od 01:37 jedzie Cultus/Swift. Maszyna z Hill Climb, dwa silniki, za kierownicą Monster Tajima. -
trochę za dużo tych lotek ma w nim
-
Dużo skrzydeł, bo w Pikes Peak to chłopaki szybko jeżdżą i potrzebują dużo docisku.
Polecam film "Climb Dance" z Ari Vatanenem i Peugeotem 405 T16. Tak kiedyś wyglądał Pikes Peak (teraz cała trasa jest już wyasfaltowana).
A monster Tajima jechał tam swiftem 3 razy. Na początku (1992), auto prawie wcale nie miało spojlerów, rok później dołożyli już wielkie skrzydło z tyłu i spojler pod przednim zderzakiem. W 1994 roku pojechał już z takimi ogromnymi skrzydłami z przodu i z tyłu. -
samolot
-
To skrzydło z przodu to na apokalipsę zombie...
-
Dzieło Szymona (szymonsct)
-
Przegladajac forum hondy ( inaczej nie moze byc ) natknalem sie na taki topic:
http://www.k20a.org/forum/showthread.php?t=99250
zeby zobaczyc ataczmenty trzeba sie zalogowac no ale to taka bardziej ciekawostka ze cos nas laczy
pewnie gdzies na teamswicie albo redlajnie bedzie caly temat o tym wiec jak ktos znajdzie to wkleic
-
Od 03:32 jest Suzuki
-
0-100 3.6s
-
Od 03:32 jest
szkoda tylko ze takie filmy juz nie powstana
przez dzialania ekoterrorystow trasana pikes peak zostala w calosci wyasfaltowana
-
tym co wpadli na pomysł wyasfaltowania Pikes Peak powinni łeb wyasfaltować
-
http://www.teamswift.net/viewtopic.php?f=36&t=47712 moim zdaniem najladniejsze 2 strona czarny i 3 zolty mysle ze zderzaczki ktore kupilem oraz swiatla beda bardzo fajnie wygladac
przod
tył