Filmiki ze Swiftami :)
-
Spoko i tak ogarniasz robotę - te przejazdy przez szykany robią wrażenie
-
Na KJS czesto robie jeden przejazd przez szykane czy nawrot bez redukcji na jedynke, a jeden z redukcja, tam gdzie lece na dwojce sa lepsze czasy, bo moge sie skupic tylko na hamowaniu i torze jazdy, a nie walczyc z miedzygazem i silowac sie z drazkiem zeby jedynka wskoczyla. Tylko, ze u mnie dwojka nie z tej bajki (kroootka), a w SS widac jak sie muli. Imho chetnie bym teraz polatal w Gostyniu Coltem, w Szczecinie na nieco krotszych prostych dokrecam sie idealnie na dwojce do 6500rpm, tam bym pociagnal do 7000-7200 ew. 7500 i byloby gites.
Czy tylko ja mam takie fantastyczne wspomnienia z Gostynia?
p.s
fajne ze sa dwie kamery, przyjemnie sie oglada -
Czy tylko ja mam
takie fantastyczne wspomnienia z Gostynia?Nie tylko Ty Ciekawy jestem jakby się Astra tam sprawdziła
-
tam gdzie lece na dwojce sa lepsze czasy, bo moge sie skupic tylko na hamowaniu i
torze jazdy, a nie walczyc z miedzygazem i silowac sie z drazkiem zeby jedynka
wskoczyla.kiedyś jakiś słynny kierowca powiedział - jedź wolniej, zrobisz mnie błędów, a czas będzie lepszy czy coś w tym stylu
Czy tylko ja mam
takie fantastyczne wspomnienia z Gostynia?ta, Twoje pałowanie na 1 było mega
-
kiedyś jakiś słynny
kierowca powiedział - jedź wolniej, zrobisz mnie błędów, a czas będzie lepszy czy
coś w tym styluCos w tym jest
ta, Twoje pałowanie
na 1 było megaWyobrazasz sobie 1.3 8v na dwojce jak sie grzebie z dwojki po nawrocie?
Pamietam jak spoono plakal ze kawalek opony mu odpadl na torze
-
A masz jakiś filmik
na którym to nie Ciebie objechali?nie bylo chetnych wiec musialem silniejsze wyrwac
-
To był taki pojedynek jak będzie Adamka z Kliczko heh
-
Król szpachli, ale coś z tego wyszło
-
laickie pytanie ale co on ma wstawione w tylne nadkola ?
-
Ciekawe jaka jest trwałość tego.
-
laickie pytanie ale co on ma wstawione w tylne nadkola ?
Myślę, że kompresor do zawieszenia pneumatycznego. -
Myślę, że kompresor
do zawieszenia pneumatycznego.Prwdopodobnie to będzie to...
Takie pewnie jak to klik
-
-
-
-
Ja chce 4wd!
http://www.youtube.com/watch?v=I9sRUjXTO8I&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9zb3m_aym6I&feature=fvsrAle jeszcze trzeba trochę poćwiczyć taka jazdę. Czteronapędowce wcale nie tak chętnie jeżdżą bokami
-
Ale jeszcze trzeba
trochę poćwiczyć taka jazdę. Czteronapędowce wcale nie tak chętnie jeżdżą bokamizwlaszcza 4pedowce bez mocy
przyznam ze tyl rzadzi choc bez mocy tez bokiem nie pojdzie
-
zwlaszcza 4pedowce
bez mocy
przyznam ze tyl
rzadzi choc bez mocy tez bokiem nie pojdzieSie nie znasz
Mam podział 40/60 a przód i tak mi ucieka. Aby wrzucić "boka" muszę albo depnąć lewą na hamulec albo dohamować przed zakrętem aby dociążyć przód. Nawet jak już pójdzie bokiem to i tak zaraz chce wracać do prostej. -
Nawet testujacy Audi S4 gdzie mocy jakby sporo i pod dostakiem przy kazdych obrotach pisali ze auto same chce wychodzic z poslizgow i ze boki wcale nie latwe do ogarniecia
-
Nawet testujacy
Audi S4 gdzie mocy jakby sporo i pod dostakiem przy kazdych obrotach pisali ze auto
same chce wychodzic z poslizgow i ze boki wcale nie latwe do ogarnieciaJak widać kolega w Gti 4wd akurat ogarnia
Jeszcze Slow Motion
http://www.youtube.com/user/surilov#p/u/4/PhYxCfyDVG0