Tuning, wasz i ze świata
-
Użytkownik archiwalnynapisał 10 sie 2010, 22:03 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
niebieska poświata,
to niezbyt dobry pomysł w deszcz ... dużo ludzie co miało właśnie Blue Vision na to
narzekało, że za dnia ok, a w nocy podczas deszczu lipa ...Jeden wielki bullshit, kumple mi pieprzyli takie brednie przejechali się ze mną w deszcz w nocy i inaczej gadali.
Jeśli miał bym brać
żarówki jakieś to Phlipsy +50% lub Night Guide na próbę.
Tunsgramy + 50% też
nie są złe, a żyją dłużej od Philipsów ( sprawdzone ! )Też bym się raczej skłaniał ku Tungsramom, albo jakimś z carrefoura teraz takie mam i odziwo chodzą super
-
Użytkownik archiwalnynapisał 10 sie 2010, 22:27 ostatnio edytowany przez Hellsin
Jeden wielki
bullshit, kumple mi pieprzyli takie brednie przejechali się ze mną w deszcz w nocy i
inaczej gadali.dlatego piszę co ludzie mówili, którzy jeździli na tym na co dzień
Też bym się raczej
skłaniał ku Tungsramom, albo jakimś z carrefoura teraz takie mam i odziwo chodzą
superTunsgramy to kompromis pomiędzy ceną a jakością.
Miałem Philipsy X-treme Power ... ale nie polecam ... szybko siadają ... -
Użytkownik archiwalnynapisał 11 sie 2010, 04:46 ostatnio edytowany przez dawidczaju
Osram Cool Blue Hyper White 5000k - tu akurat białe światło (niebieska poświata tylko w lampie bo żarówka jest niebieska). Polecam, dobra widoczność i nie razi innych. Niestety bez homologacji bo z UK ;p
-
Użytkownik archiwalnynapisał 3 wrz 2010, 15:37 ostatnio edytowany przez danbar
Pojawił się ciekawski komplecik na allegro z przeznaczeniem dla sedaników,
w skład którego wchodzą:- dokładka przedniego zderzaka
- dokładka tylnego zderzaka
- lotka na klapę tylną
- dokładki progów
Wszystkie części oryginalne, chociaż nie wiem jak to było z progami, czy takie były oryginalnie ?
Link do aukcji:
alllllegroo --- klik -
Allegro
Takie cuś znalazłem Jak to są te co na foto to się opłaca jak bym nie miał swoich
APEX to już by siedziały u mnie
P.s ile H&R Obniżają ?Pozdro
-
Użytkownik archiwalnynapisał 23 wrz 2010, 17:16 ostatnio edytowany przez KonradSwift
czerwone H&R to jest beton ;D
-
Użytkownik archiwalnynapisał 23 wrz 2010, 17:19 ostatnio edytowany przez dawidczaju
Cięte czerwone H&R to jest dopiero beton.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 23 wrz 2010, 18:02 ostatnio edytowany przez KonradSwift
Dokładnie
-
Użytkownik archiwalnynapisał 23 wrz 2010, 18:17 ostatnio edytowany przez danbar
Allegro
Takie cuś znalazłem
Jak to są te co na foto to się opłaca jak bym nie miał swoich
APEX to już by
siedziały u mnie
P.s ile H&R
Obniżają ?
PozdroCoś mi się wydaje, że to tylko zdjęcie poglądowe, przydało by się zadzwonić i dopytać.
Może amorki które wystawia to np jakieś Koni sporty ( po 50 zł szt )
Czerwone H%R obniżały chyba coś koło 40mm przód i 30mm tył czy jakoś tak -
Użytkownik archiwalnynapisał 23 wrz 2010, 19:58 ostatnio edytowany przez Hellsin
Allegro
Takie cuś znalazłem
Jak to są te co na foto to się opłacatrzeba się spytać, jakie mają oznaczenia ...
jak bym nie miał swoich
APEX to już by
siedziały u mniewybił byś szybko seryjne amory na tych H&R
P.s ile H&R
Obniżają ?-40mm, niebieskie nawet -60 ...
-
Użytkownik archiwalnynapisał 24 wrz 2010, 10:58 ostatnio edytowany przez KonradSwift
Chyba na odwrót : )
Niebieskie H&R dało z przodu w 1,6 jakos -35mm -
te h&r sa -35 /-40 katalogowo.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 24 wrz 2010, 12:13 ostatnio edytowany przez Hellsin
Chyba na odwrót : )
Niebieskie H&R dało
z przodu w 1,6 jakos -35mmznajomy ma w CRX-ie niebieskie i jak z nim rozmawiałem, to mówił że -60 ...
-
Użytkownik archiwalnynapisał 11 paź 2010, 18:54 ostatnio edytowany przez danbar
Pojawił się fajny zestawik za rozsądne pieniądze,
kompletny zderzak przedni z halogenami (mk2),
kompletny zderzak tylny (mk2) i
progi boczne
wsio za 500zł
nic tylko brać i przerabiać to nieudane mk3 na najładniejsze w historii swiftologii mk2 -
coś takiego ale cena zaporowa
zawieszenie poliuretan Mk3 -
Użytkownik archiwalnynapisał 12 kwi 2011, 19:36 ostatnio edytowany przez Hellsin
coś takiego ale
cena zaporowa
zawieszenie
poliuretan Mk3normalna ... tyle to kosztuje.
-
normalna ... tyle
to kosztuje.Mogę to samo załatwić za 450...
-
Użytkownik archiwalnynapisał 12 kwi 2011, 20:53 ostatnio edytowany przez Hellsin
Mogę to samo
załatwić za 450...Bikopur ?
-
Badajcie Zgredka he
Zgredek
Ktoś przedawkował Harrego Pottera hea i takie coś jeszcze badajcie filtr Powietrza w Zderzaku
Filtr powietrza -
napisał 28 lip 2011, 09:53 ostatnio edytowany przez marek
Ryjek ma cudoooowny!