Widziany, widziana
-
Czarny szatan
Danbar'a widziany wczoraj na Piastów, jadący w stronę Kościuszki.hm a o której godzinie mnie na Piastów widziałeś ? bo nie przypominam sobie zebym tam jechał
-
A koledzy mówili.... nie dawaj kluczyków dziewczynie
-
hm a o której
godzinie mnie na Piastów widziałeś ? bo nie przypominam sobie zebym tam jechałOk. 16...
Dwie osoby na pokładzie były....Chyba, że jeszcze jakiś inny czarny szatan w Sz-nie ma z tyłu blachę kwadratową.
-
A koledzy
mówili.... nie dawaj kluczyków dziewczyniePrzez taki wątek to można kogoś nieźle wkopać.
-
Ok. 16...
Dwie osoby na
pokładzie były....Chyba, że jeszcze
jakiś inny czarny szatan w Sz-nie ma z tyłu blachę kwadratową.no ok przypomniałem sobie, jednak jechałem tamtędy z dziewczyną
-
no ok przypomniałem
sobie, jednak jechałem tamtędy z dziewczyną -
no ok przypomniałem
sobie, jednak jechałem tamtędy z dziewczynąA może dziewczyna jechała z innym facetem
-
A może dziewczyna
jechała z innym facetemTeraz gada, że sobie przypomniał a pewnie zaraz po moim poście robił dochodzenie co jego auto i dziewczę robiło wtedy, w tamtym miejscu.
-
E tam po prostu dopiero wytrzeźwiał
-
Danbar, a coś robisz z blacharką w lewym tylnym nadkolu?
-
Chyba szpachlerką nie blacharką
-
Danbar, a coś
robisz z blacharką w lewym tylnym nadkolu?dzieki za pozdrowienia rowniez pozdrawiam Was
hm narazie to brak mi kasy na to, ale odkad go kupilem to ten wielki purchel sie nie powieksza hehe moze w tym roku w wakacje cos zrobie z tym pewnie wycięcie czesci sporej nadkola i odbudowa nadkola, bo pewnie nie bedzie do czego sie przyspawać
-
Zobaczcie co dziś znalazłem w Warszawie na parkingu lotniskowym - wygląda znajomo?
-
na fotce wyglada przecietnie a nie jak fura za 7kafli
i ten patent z lampami jest po prostu mistrzowski
-
Czarny Hatch na blachach WPR z ramkami klubowymi widziany dziś w W-wie na Jerozolimskich
Kto to? -
Najpierw rano na 5go Lipca koło 10.00, a później koło 18 na Mieszka I
-
Najpierw rano na
5go Lipca koło 10.00, a później koło 18 na Mieszka Ia no latało się ostatnio nieoszczędzam mojego literka ;/jakiś przegląd zawieszenia by sie przydał
-
a no latało się
ostatnio nieoszczędzam mojego literka ;/jakiś przegląd zawieszenia by sie przydałNa autokąciku (Grupa Zachodniopomorska) też Cię wylukali.
-
W niedzielę 27 maja widziany Zajczykowski na Słonecznym mniej więcej o 11.