FOTKI NASZYCH AUT
-
Użytkownik archiwalnynapisał 4 kwi 2013, 15:47 ostatnio edytowany przez devil92
Tragicznie spasowany przód .
A raczej lampy/pas za nisko zamontowane -
Użytkownik archiwalnynapisał 4 kwi 2013, 15:53 ostatnio edytowany przez Boxxing
chyba jedna stalowke zwedziles plastkowi
-
Użytkownik archiwalnynapisał 4 kwi 2013, 15:55 ostatnio edytowany przez devil92
Wszystkie cztery razem z oponami
Zrobiliśmy małą podmiankę za moje alusy z zimówkami, na których teraz śmiga -
napisał 4 kwi 2013, 17:28 ostatnio edytowany przez BPX33
Zrobiliśmy małą
podmiankę za moje alusy z zimówkami, na których teraz śmigaNo to zrobiłeś interes życia...
-
Użytkownik archiwalnynapisał 4 kwi 2013, 17:30 ostatnio edytowany przez plastekk
zimówki w stanie praktycznie takim w jakim i ja dostalem + stalówki + dobra dopłata za która kupiłbyś komplet alu , albo komplet ładnych zimówek więc interes zrobił jak najbardziej OK
Nawet ja do tego dopłaciłem ale mam dość stalówek ( ok 30sztuk ! ) więc chętnie wymieniłem to na alusy które chociaż cieszą oko
-
napisał 4 kwi 2013, 17:32 ostatnio edytowany przez BPX33
zimówki w stanie
praktycznie takim w jakim i ja dostalem + stalówki + dobra dopłata za która
kupiłbyś komplet aluA no to chyba że. Myślałem, że tylko wymiana alusy na stalówki.
-
Użytkownik archiwalnynapisał 4 kwi 2013, 18:00 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
-
Użytkownik archiwalnynapisał 4 kwi 2013, 18:06 ostatnio edytowany przez devil92
Magia .
A lakier.. lakier jest jak DLA MNIE w takim sobie stanie, choć każdy mówi, że jest w zajebistym .
W każdym razie będzie malowany cały, na ten sam kolor, jakoś we wakacje, przy okazji się ogarnie blacharkę na tip topPs.: Aha, auto na tym zdjęciu jest MEGA BRUDNE
-
Użytkownik archiwalnynapisał 4 kwi 2013, 18:32 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Magia .
A lakier.. lakier
jest jak DLA MNIE w takim sobie stanie, choć każdy mówi, że jest w zajebistym .
W każdym razie
będzie malowany cały, na ten sam kolor, jakoś we wakacje, przy okazji się ogarnie
blacharkę na tip topWłaśnie tak ptrzę na zdjęcia i nie wiem czemu chcesz go malować. Jak go pamiętam z ostatniego zlotu blacharka była ok, poza błotnikiem ze szpachli
Ps.: Aha, auto na
tym zdjęciu jest MEGA BRUDNEA świeci się dalej jak szalony
-
Użytkownik archiwalnynapisał 4 kwi 2013, 18:49 ostatnio edytowany przez devil92
Niby się świeci, ale wychodzi ruda w niektórych miejscach, szczególnie przy różnych krawędziach, do tego błotniki oba do roboty, pod nakładkami pewnie progi też są w niezbyt przyjemnym stanie, maska ma mnóstwo malutkich dziurek i głębszych rys, całe jest porysowane co widać z bliska dopiero. Pewnie wystarczyłaby na te rysy polerka, ale jak ma być zrobiony na tip top to przy tej całej korozji, gdzie i tak byłoby dużo elementów malowanych - wolę zrobić całość . Będzie igła
-
Odwieczną tajemnicą
dla mnie jest co jest zrobione, że to auto się tak błyszczy i ogólnie tak fajnie
lakier wygląda. Może ktoś mi to wyjaśni?Cytat:
Software Adobe Photoshop Elements 10.0 Windows
lekko pociagniety kontrast
-
- wolę zrobić całość . Będzie igła
uuuuuuuuuuu
to bedzie duzo ciecia i spawania -
Użytkownik archiwalnynapisał 5 kwi 2013, 07:31 ostatnio edytowany przez devil92
uuuuuuuuuuu
to bedzie duzo
ciecia i spawaniaNa to liczę i jestem przygotowany
Co do Elements'a to zdjęcie było w nim tylko wyostrzone .
Jak ktoś jest ciekawy auta na żywo to można bez problemu zrobić jakiś meet -
Użytkownik archiwalnynapisał 5 kwi 2013, 09:12 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Cytat:
Software Adobe Photoshop Elements 10.0 Windows
lekko pociagniety
kontrastTak myślałem, że troche foto szupy tam może być ale auto jako auto chyba też musi się troche świecić
-
napisał 5 kwi 2013, 10:52 ostatnio edytowany przez marek
Podobno, robiąc sesję zdjęciową przed wystawieniem auta na sprzedaż, spece polewają auto wodą, szybciutko fotki i...auto błyszczy jak świeżo po polerce
-
Użytkownik archiwalnynapisał 5 kwi 2013, 11:31 ostatnio edytowany przez przemo90lodz
Podobno, robiąc
sesję zdjęciową przed wystawieniem auta na sprzedaż, spece polewają auto wodą,
szybciutko fotki i...auto błyszczy jak świeżo po polerceRozumiem, że je przecierają jeszcze czy coś żeby było powiedzmy "wilgotne"?
-
napisał 5 kwi 2013, 13:47 ostatnio edytowany przez marek
A szczegółów już nie znam. Przykro mi
-
Użytkownik archiwalnynapisał 7 kwi 2013, 15:13 ostatnio edytowany przez danbar
czemu auto się tak błyszczy ? w tym wypadku pasta koloryzująca i polerka ręczna, przynajmniej w moim wypadku jak nim jeżdziłem. Ciesze się, że auto trafilo w dobre ręce, że tak szybko nie skończy na złomie. Dobrze, że nowy właściciel ma takie samo zacięcie jak ja przy jego kupnie
Pozdro -
napisał 7 kwi 2013, 18:39 ostatnio edytowany przez marek
Ależ ja nie o Tobie
-