FOTKI NASZYCH AUT
-
No z tą tylną częścią na drzwiach wygląda dużo lepiej
-
aha nie obraź się
ale co Ty zrobiłeś zuzina żywo wygląda jeszcze lepiej
-
a tak według mnie
powinien być zrobiony próg w 5dfele podobne, zderzak to samo ... hmmm tylko czemu nie czerwony
-
na żywo wygląda jeszcze lepiej
tego się obawiam
fele podobne,
zderzak to samo ... hmmm tylko czemu nie czerwonya masz już założony ten z miejscem pod kwadratową tablice ?
tu jeszcze jedna fota z midle wingiem coś tam za dużo się porobiło tych lotek
-
a masz już założony
ten z miejscem pod kwadratową tablice ?jeszcze nie, zobaczymy co się stanie ze swiftem ...
tu jeszcze jedna
fota z midle wingiem coś tam za dużo się porobiło tych lotekta lotka jest fajna ... ale tylko na żywo, na zdjęciach wychodzi jak kupa ...
-
mi się to osobiście nie podoba i też nie chciałem tego dać na klej bo przy moich db w aucie to odpadnie
p.s
każdy buja się swoim autem jak uważa i mi się podoba jak jest i jeszcze czeka dokładka z Ibizy na przód do obklejenia i zamontowania tylko czasu nie ma xD -
na żywo wygląda
jeszcze lepiejSwift "REMIZA EDITION"
-
mi się to osobiście
nie podoba i też nie chciałem tego dać na klej bo przy moich db w aucie to odpadniep.s
każdy buja się
swoim autem jak uważa i mi się podoba jak jest i jeszcze czeka dokładka z Ibizy
na przód do obklejenia i zamontowania tylko czasu nie ma xDSkąd Ty te naklejki bierzesz
-
Ej Panowie!
Fotki aut tu wklejać a nie gadać
Małoż to wątków? Małoż? -
a z interneta panie a zwie się to stickerbomb.
a co do Swift "REMIZA EDITION" proszę bez mi takich... -
-
Teraz na żwirku to już napewno tlumik zostawisz
-
Regulowane, mogę taką kozę teraz zrobić że żadne żwirki nie strasznie
-
Regulowane, mogę
taką kozę teraz zrobić że żadne żwirki nie straszniekoza ... u mnie wchodzą 2 palce a mam tylko springi ...
-
zaden sie nie chowa a opona najniższa z możliwych
-
Ta, worki cementu wrzucił i cwaniakuje
-
Ta, worki cementu wrzucił i cwaniakuje
Czterech chłopa z tyłu siedzi i gniecie
-
Szkoda, że nie zrobiłem foty jak jechaliśmy w pięciu chłopa z bagażnikiem załadowanym pod sufit na mazury na wakacje, też była gleba z tyłu na seryjnych sprężynach i felgach 13"
-
tia ... ja mam 2 palce bez żadnego obciążenia, no chyba że liczymy paliwo w baku
-
ja nie mogę ogarnąć czemu mam tak wysoko, rzeźba jest sporo niższa niż jamexy -4 cm, jak wszystko usiadło to tak naprawdę no nie wiem, -8 cm poszedł w dół? ech...
A na zdjęciu plastka widać jakieś twarze z tyłu, fejkA tak w ogóle, to macie poubijane te sprężyny więc nie cffaniakować