FOTKI NASZYCH AUT
-
do swifta idealnymi felgami sa 14" bo na 15" wyglada jak koza jak nie ma obniżonego zawiasu a znowu jak jest obniżony to potrzebne sa bardzo dobrze wymierzone felgi i opony żeby nic nie obcierało
dobra 14" robi robote na ładnej gumie
-
do swifta idealnymi
felgami sa 14" bo na 15" wyglada jak koza jak nie ma obniżonego zawiasu a znowu jak
jest obniżony to potrzebne sa bardzo dobrze wymierzone felgi i opony żeby nic nie
obcierało
dobra 14" robi
robote na ładnej gumiePotwierdzam!
-
A 15" bez problemu wchodzą czy coś "przycinałeś"?
Jakbym wstawił normalnie 13" to efekt średni byłby jak rozumiem?Delikatnie zmodyfikowany jest rant przy nadkolach z tyłu, tak na wszelki wypadek, żeby nie obciarał w ekstremalnej sytuacji
A wiadomo, że im większe felgi tym efekt wizualny lepszy
Ale wszystko z umiarem... -
Tak wygląda dobrze na 14" i dobrej glebie hihihi
-
Gdyby tylko jeszcze niższy profil i felga w innym stylu to bym powiedział, że super...
-
Ciężko o niższy profil na 14" ;p Nie wybrzydzaj, jak się dobrze odpycha na felgach to dopiero robi wrażenie
-
Z tego co pamiętam to taką w miarę dostępną oponą jest 195/50, a jeszcze jest 185/55 tyle że troszkę balonowe, kurna tak patrzę na glebę -80 i troszkę mnie to przerasta, jak wychodzi mi po wsadzeniu gwintu od corsy że minimum -80 będzie :/, aczkolwiek jest rozwiązanie, naciąg na 6 calowe felgi opony 145/65
-
Potwierdzam!
Ja też potwierdzam
-
Zawsze możesz wrzucić 15" i opony 185/45
-
Z tego co pamiętam to taką w miarę dostępną oponą jest 195/50
Zgadzam się w 100% jeśli chodzi o felgi 15"calowe
naciąg na 6 calowe felgi opony 145/65
145/65/15 6J
145/65/15 6J
155/55/14 7J
165/45/15 7JA może coś takiego? ;D
105/70/14 6J -
Zgadzam się w 100%
jeśli chodzi o felgi 15"calowe
145/65/15
6J
145/65/15
6J
155/55/14
7J
165/45/15
7J
A może coś takiego?
;D
105/70/14 6Jjakie ladne felgi z 1st foto
-
i znalazlem chwilke na umycie manuela
autko stoi na nierównym gruncie dlatego tak dziwnie wyglada
PS: podobają się wam moje oryginalne kołpaki Suzuki z GTI 14" ?
-
Tak wygląda dobrze
na 14" i dobrej glebie hihihiNo niestety gleba u mnie odpada (chyba że jakaś mega delikatna), bo przed domem mam parking o bardzo wysokim krawężniku i mogłoby się to źle skończyć. Ale aluski do przemyślenia, a powiem Wam, że im więcej dajecie przykładów i wrzucacie zdjęć tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że jednak macie rację Już nie myślę "czy?" ale "kiedy?"/"jakie?"/"za ile?"
Ok, już wiem, że raczej 14", ale dalsze oznaczenie? Wiem, że 3xx, 4xx, 5*xx oznacza ilość śrub, a następna cyfra? Rozstaw, odległość między nimi? W Swiftach jest jednakowo zawsze czy różne modele mogą mieć inny sposób montażu? -
Kolpaki ładne bo moim zdaniem wszystko co wychodzi seryjne (mowa o starszych autach) jest git Ale...no właśnie jest ale bo trochę brakuje tego klimatu zderzakowo-lampowego mk2/3 do nich...
-
jak dorwę wiązkę mk3 wnętrza auta to i tylne lampy wylądują (bo są), lotka na klapę (też jest) kołpaki naprawde ładnie pasują. wymagają jedynie odswieżenia
-
wszystkie swifty ( tylko nie te nowe ) maja rozstaw 4x114.3 i takich felg szukaj z ET najlepiej w granicach 40 ( odsadzenie od piasty ) i szerokość myśle ze 6" bedzie idealna .
-
None7, zmień kierunki przednie i boczne na cleary
-
wiesz... mam przednie białe kierunki i jeszcze nie znalazłem chwili zeby założyć
boczne moze tez z czasem wylądują
-
wiesz... mam
przednie białe kierunki i jeszcze nie znalazłem chwili zeby założyć
boczne moze tez z
czasem wylądująno to pięknie
-