FOTKI NASZYCH AUT
-
A co żeś myślał
-
Zawsze na wyglądzie
nie oszczędzałeś - chyba, że to była magia PhotoshopaWygląd tego GTi na forum a w rzeczywistości to jest mega przepaść
-
onborda dawej
mówisz i masz http://www.youtube.com/watch?v=HBgPARqLCKw nuda trzęsię się wszystko bo to tylko rozlatujący się swift
-
Wygląd tego GTi na forum a w rzeczywistości to jest mega przepaść
Zazdrość?
-
A co żeś myślał
Właśnie przez takie durne posty coraz mniej na tym forum bywam
Szczerze to naprawdę nie interesuje mnie czy Wam się podoba mój GTi czy nie bo to ja nim jeżdżę i mi się podoba. A to, że umiem robić nie najgorsze zdjęcia które potrafią oddać pewien urok to już inna sprawa.
Chcecie ocenić na żywo - zapraszam na zloty gdy jest ładna pogoda (usyfiony naprawdę się nie wyróżnia... tak jak większość samochodów -
Właśnie przez takie
durne posty coraz mniej na tym forum bywam
Szczerze to
naprawdę nie interesuje mnie czy Wam się podoba mój GTi czy nie bo to ja nim jeżdżę
i mi się podoba. A to, że umiem robić nie najgorsze zdjęcia które potrafią oddać
pewien urok to już inna sprawa.
Chcecie ocenić na
żywo - zapraszam na zloty gdy jest ładna pogoda (usyfiony naprawdę się nie
wyróżnia... tak jak większość samochodówA mnie się zawsze podobał choć na własne oczy go nie widziałem Swift to Swift - jak ktoś je lubi to mu się każdy zadbany egzemplarz podoba
-
A mnie się zawsze podobał choć na własne oczy go nie widziałem Swift to Swift > - jak ktoś je lubi to mu się każdy zadbany egzemplarz podoba
Miło mi - Ty akurat masz niedaleko więc może na jakimś spocie go zobaczysz o ile będzie jakiś liczniejszy
-
Się denerwujesz niepotrzebnie Starzejesz się czy co?
-
Się denerwujesz niepotrzebnie Starzejesz się czy co?
Każdy się starzeje... Ty też
-
mówisz i masz
http://www.youtube.com/watch?v=HBgPARqLCKw nuda trzęsię się wszystko bo to
tylko rozlatujący się swiftFajna pojezdzawka, wiecej jezdzenia niz przez rok w Szn
-
Każdy się
starzeje... Ty teżTylko w papierach ^^ jeszcze się mnie o dowód pytają
-
Tylko w papierach ^^ jeszcze się mnie o dowód pytają
Ja w tym roku 28 skończę a czasami się potrafią spytać więc nie narzekaj
-
-
Z twoich zdjęć najładniejsze jest to z brunetką
-
hehe istny szperacz Zdemaskowałeś mnie ;P A felgi się podobają? xD
-
Ładne fele. A nakładkę przedniego zderzaka zrobiłeś z deski snowboardowej? Bo kolor taki podobny..
-
-
Poprawie się Marek jak dorwę normalny aparat
To trzeba kliknąć i oglądać w pomniejszeniu Robione komórką a ręce się trzęsą bo pewnie przed weekendem
-
Poprawie się Marek
jak dorwę normalny aparat
To trzeba kliknąć i
oglądać w pomniejszeniu Robione komórką a ręce się trzęsą bo pewnie przed
weekendemSpoko, toć nie na końkurs robione
-
Z twoich zdjęć
najładniejsze jest to z brunetkąciekawe czy ją poznamy na zlocie