FOTKI NASZYCH AUT
-
Kilka fotek z ostatniego weekendu
Pikne :]
Picowane w PS czy naturalne? Czym focone? :] -
Pikne :]
Picowane w PS czy naturalne? Czym focone? :]Wbrew pozorom to pierwsze zdjęcie nie ma absolutnie żadnej obróbki - jest nieruszane - takie wyszło
Kolejne to różne zabawy z ACDSee np czyli podstawowe rzeczy - kadrowanie, obracanie odjęcia, bardzo lekka desaturacja i lekkie pogłębienie czarnego koloru...A focone Nikonem D90 i Sony A350 (Sony ma bardziej naturalne kolory)
-
Ah ten wlew gazu
-
wg mnie nie ma w tym nic śmiesznego
-
Fajne fotki, wrzuc wiecej
-
wg mnie nie ma w tym nic śmiesznego
Moim zdaniem też nie ma w tym nic śmiesznego... nawet jakby taki wlew był w nowym Mercedesie klasy S to dla mnie nie znaczy to że faceta nie stać na utrzymanie samochodu tylko, że potrafi myśleć ekonomicznie i dobrze zarządzać pieniędzmi a nie szastać na nimi pokaz że go stać na benzynę...
Moje auto i wygląda tak jak mi się podoba i się LPG nie wstydzę... za to niejeden dumny kierowca tylko na benzynie się wstydził, że 19 letni samochód z silnikiem 1.3 i LPG go objechał
LPG wyleci dopiero jak się na poważnie za silnik będę brał i już.
-
Fajne fotki, wrzuc wiecej
Co za dużo to nie zdrowo no ale jedno zdjęcie jeszcze mogę dorzucić. To mój kolega robił Nikonem D90 i lekko pobawił się w Photoshopie.
-
na boku troche za mocno moim zdaniem. ale golnie fotki super;]
-
Co za dużo to nie zdrowo no ale jedno zdjęcie jeszcze mogę
dorzucić. To mój kolega robił Nikonem D90 i lekko pobawił się w
Photoshopie.tu już PS razi ...
Widzę, że znów w tym roku się postarałeś
Good job -
na boku troche za mocno moim zdaniem. ale golnie fotki super;]
Ale o co chodzi z tym bokiem i na którym zdjęciu ?
-
tu już PS razi ...
To zależy od monitora między innymi... niektóre mają wzbogacanie kolorów i wtedy źle to wygląda ale w trybie neutralnym jest ok... ale i tak efekt dużego kontrastu oczywiście jest tu zamierzony
-
Ale o co chodzi z tym bokiem i na którym zdjęciu ?
bok wyglada jak by to byla czerwona pognieciona folia aluminiowa.
A tak wogole masz szpachel za drzwiami na wysokosci klamki? -
Co za dużo to nie zdrowo no ale jedno zdjęcie jeszcze mogę
dorzucić. To mój kolega robił Nikonem D90 i lekko pobawił się w
Photoshopie.
Świetne fory przydało by się jeszcze jakieś z wnętrzem i komorą silnika.
-
bok wyglada jak by to byla czerwona pognieciona folia
aluminiowa.
A tak wogole masz szpachel za drzwiami na wysokosci klamki?Tak tam może być na tym błotniku bo jak robiłem nadkole to mi blacharz mówił, że kiedyś był puknięty z tamtej strony w nadkole (w drzwi już nie). Drzwi z kolei mają niestety wgniecenie bo jakiś baran na parkingu się śpieszył kiedyś i drzwiami przyładował w sam środek
-
Świetne fory przydało by się jeszcze jakieś z wnętrzem i
komorą silnika.Mówisz i masz - co prawda z sesji kwietniowej ale jest
-
ale siara pokrywa brudna
-
Mówisz i masz - co prawda z sesji kwietniowej ale jest
hehe to drugie to zdjęcie komory silnika czy kabli WN ?
ale i tak gratuluje dobrych kabelków -
hehe to drugie to zdjęcie komory silnika czy kabli WN ?
ale i tak gratuluje dobrych kabelkówDzięki... a zdjęcie akurat to bo mam jeszcze 2 ale ja na nich jestem też a chciałem sama komorę silnika i tylko takie obecnie mam... ale potem się poprawię i będą nowe jak będzie wena twórcza
-
ale siara pokrywa brudna
to jeszcze nic, szkoda ze nie widziales silikonu na dolocie to dopiero siara
-
ale siara pokrywa brudna
Jak jeździ to brudna. Jakby stał w muzeum to by była czysta
Jak mówi stare kaszubskie przysłowie: "samochód służy do jeżdżenia a nie do wyglądania"