FOTKI NASZYCH AUT
-
to jeszcze nic, szkoda ze nie widziales silikonu na dolocie to
dopiero siaraJakbyś nie wiedział to elementy instalacji LPG się silikonem właśnie uszczelnia A to o czym Ty mówisz to jest kolanko wchodzące w rurę aluminiową (wolne obroty) które sam konstruowałem pod BLOSa więc wybacz ale przede wszystkim to ma działać
-
Jakbyś nie wiedział to elementy instalacji LPG się silikonem
właśnie uszczelnia A to o czym Ty mówisz to jest kolanko
wchodzące w rurę aluminiową (wolne obroty) które sam
konstruowałem pod BLOSa więc wybacz ale przede wszystkim to ma
działaćsilikon mozna uplastycznic w pewnym zakresie zeby ladnie wygladal ale widac z plastyki miales na koniec =2
-
silikon mozna uplastycznic w pewnym zakresie zeby ladnie
wygladal ale widac z plastyki miales na koniec =2Ja tego nie robiłem tylko gazownik a co on miał z plastyki to ja nie wiem
-
Ja tego nie robiłem tylko gazownik a co on miał z plastyki to ja
nie wiemMożna było by to poprawić bo GTi akurat należą do aut które WYGLĄDAJĄ po podniesieniu maski a żal to psuć takimi ewenementami
-
Można było by to poprawić bo GTi akurat należą do aut które
WYGLĄDAJĄ po podniesieniu maski a żal to psuć takimi
ewenementamiTakie rzeczy jak chcesz po poprawiać sam to musisz mieć silikon i czujnik gazu czy się czasem nie ulatnia... masz?? Bo ja nie...
-
Znowu się zazdrośnicy przyczepiają do biednego MKV...
Zawsze, gdy zamieści zdjęcia to po nim jadą
-
wiec i ja kilka dołożę ...a co
-
wiec i ja kilka dołożę ...a co
no no Panie całkiem całkiem
tylko trzy pytanka:- co to za niebieskie postojówki ??
- wozisz normalne żarówki w razie kontroli policji ?
- gdzie się podziały progi ?
-
no no Panie całkiem całkiem
tylko trzy pytanka:- co to za niebieskie postojówki ??
- wozisz normalne żarówki w razie kontroli policji ?
Zgaduję, że to sa białe diody ale taki blado biały wygląda jak niebieski... miałem takie diody białe i mi się policja czepiała więc kupiłem postojówki Phillips Blue Vision i idealnie białe sa jak normalne światła typu np Blue Vision i nie mam już problemu bo kolor ten sam.
Fotki bardzo fajne i co najważniejsze mk2 których mało jest
Tylko szkoda, że brak progów i ten znaczek na grillu ala Baleno jakos tak dziwnie wygląda no ale może jestem nieprzyzwyczajony
-
dokladnie ledy w postojach sa biale tylko daja w niebieskiej tonacji...
progi jak kupiłem to były popękane i blacharz raczej mi odradzał montaz bo to pierwszy stopien do korozji a poza tym jakos tak bardziej niepozornie on wyglada
a jezeli chodzi o znaczek to lakiernik nie przyklejił go z powrotem wiec ja na szybko zamontowalem go na atrapie i jak to sie mowi tak juz został taka mala odmiennosc od innych swiftow. -
Po raz kolejny stwierdzam, ze Mk2 z zewnatrz jest duzo ladniejszy od Mk3, bardziej agresywny i bardziej dynamiczny. Ja bym jednak progi zalozyl, bo wyglada troche golo
-
progi moze na lato teraz specjalnie niemam na to czasu, ale powoli sklaniam sie ku innej modyfikacji i mysle ze to bardzo prawdopodobne ze do niej dojedzie a mianowicie chodzi o dołożenie turbo
w maju zdecyduje. -
Nieprawda ze pieknie wyglada
no i listewka ktora czekała ladnych pare miechów ...eee ciagle malo czasu.
-
dokladnie ledy w postojach sa biale tylko daja w niebieskiej
tonacji...no moje w 1.0 niby tez takie były, ale na wszelki zwyczaj woziłem ze sobą oryginalne
progi jak kupiłem to były popękane i blacharz raczej mi odradzał
montaz bo to pierwszy stopien do korozji a poza tym jakos tak
bardziej niepozornie on wyglada
a jezeli chodzi o znaczek to lakiernik nie przyklejił go z
powrotem wiec ja na szybko zamontowalem go na atrapie i jak to
sie mowi tak juz został taka mala odmiennosc od innych swiftow.no różni się różni, tylko, że teraz to bardziej przypomina poczciwego GS-a niż GTi no chyba, że taki był zamiar
a tak szczerze mówiąc, jak progi mają gnić to i tak będą, także ja bym i tak je zakładałps.
podświetlenie niebieskie w kabinie mi się nie podoba, no ale to kwestia gustu i o tym się nie mówi
co do tej listewki na tylnej klapie... to po co ją założyłeś ??
Pod nią rdza też lubi występować -
listewke zalorzylem bo niemialem wyjscia gdyz wystawal orginalny kolec do montazu lakiernik nie zlikwidowal bo ja zapomnialem o tym wspomniec ot takie niedopatrzenie.
a jezeli chodzi o niebiesknie podswietlenie to mialem zielone ale slabo dawalo i niespelnialo swojej funkcji... bo zalzylem to ze wwzgledow uzytkowych a nie estetycznych... znalesc cos w swifcie w nocy przy orginalnej lampce to niemała sztuka...
-
listewke zalorzylem bo niemialem wyjscia gdyz wystawal orginalny
kolec do montazu lakiernik nie zlikwidowal bo ja zapomnialem o
tym wspomniec ot takie niedopatrzenie.aaa taki psikus
to zmienia postać rzeczya jezeli chodzi o niebiesknie podswietlenie to mialem zielone
ale slabo dawalo i niespelnialo swojej funkcji... bo zalzylem to
ze wwzgledow uzytkowych a nie estetycznych... znalesc cos w
swifcie w nocy przy orginalnej lampce to niemała sztuka...hmm ja nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem czegokolwiek
zawsze się wymaca to co spadnie -
hmm ja nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem czegokolwiek
zawsze się wymaca to co spadnieDlatego trzeba przerobić żyrandol w Swifcie być może w przyszłym sezonie będzie mały lyftyng tego "mebla"
-
Dajmosiku, Ty to rob swapika, a nie pierdolami sie zajmujesz Masz pod reka tyle kumatych ludzi, a jakimis zaroweczkami sie zajmujesz
-
Pffff Krzyyysiu,nie wiesz z kim rozmawiasz zobaczymy co to będzie,na razie nic nie mówię
-
zobaczymy co to będzie,na razie nic nie mówię
g13 czy g16 ?