Czy czesci od swifta mk2 i mk3 pasuja do mk4 ?
-
Części są raczej tanie, choć są samochody jeszcze tańsze w utrzymaniu
-
Np. tico ale niestety wygląda jak pudełko a blacha niewiele wytrzymalsza od papieru:) Przynajmniej tak mówią:)
-
Jeśli chodzi o blachę to akurat swift i tico się nie różnią Ale fakt swift się lepiej prezentuje wizualnie, ale jest też droższy trochę mimo wszystko w utrzymaniu i zakupie.
-
Ale wydaje mi sie ze i tak tanszy niz wiekszosc aut w tej cenie. To by bylo moje pierwsze auto bo wlasciwie dopiero wczoraj zdalem egzamin na prawko (teorie) a praktyke mam na poczatku marca więc tak bardzo mi się nie spieszy z kupnem ale interesowac sie moge:)
-
Jedyne na co masz zwracać uwagę w przypadku zakupu Swifta to korozja, resztę da się ogarnąć
-
Dzieki za pomoc;) już myślałem żę dogadam się z facetem z warszawy bo samochód był zadbany ale rozmyślił się:/ nie sprzedaje:/
-
Szukaj moim zdaniem rodzynka, czyli Swifta Mk V (2001-2003) z silnikiem 1.3.
Możliwie najnowsza buda i jeden z najmocniejszych silników. -
No tylko takiego swifta ciężko znaleźć już nie mówiąc o tym, że jego cena na pewno będzie wyższa. A z tego co zrozumiałem kolega szuka autka raczej tańszego niż droższego
-
No trochę trudno, ale potem satysfakcja gwarantowana.
-
A i tak prędzej czy później to bardziej prędzej niż później zeżre go rdza
-
A i tak prędzej czy
później to bardziej prędzej niż później zeżre go rdzaKażde auto rdza zeżre, a nas zjedzą robaki