-
detem tzn?? a gdybym ten czujnik podczepil przed jedna z przepustnic??
-
detem tzn?? a
gdybym ten czujnik podczepil przed jedna z przepustnic??to nic nie da, albo zmiana kodowania albo puszka zbiorcza i na wlocie map lub lepiej seryjny rozwiercony maf ze swifta
-
Swoja drogą jak ze spalaniem było?
-
kurde troche roboty jest , a z tymi pojedynczymi stozkami to fajnie wyglada
-
TPS to jak ładnie pan majster opisał pewnie przewody tylko zmienić trzeba, o ile tps jest zwykłym potencjometrem
Colin mi kiedyś tłumaczył co i jak, ale tematu zaniechałem z apha-n z przyczyn ekonomicznych, o ile można tak powiedziećNa forum ktoś ma wsadzone i też pytałem, coś z podciśnieniami jeszcze jest, pewnie się wypowie.
-
kurde troche roboty
jest , a z tymi pojedynczymi stozkami to fajnie wygladaTy chcesz dla wyglądu, czy dla osiągów
Nie mów, że chcesz maskę z pleksi wsadzić, żeby dolot podziwiać
Sam silnik z GTI nie wystarczy do cabrio?
-
na razie jeszcze go nie włożył a Plany są dość zaawansowane . Nie mówiąc o tym że nie ma krótkiej skrzyni od gti i od tego powinnien zaczać poszukiwania
-
dla wygladu w sensie, ze ladniej wygladaja pojedyncze filtry niz cala puszka na 4 przepustnicach, no fakt silnika jeszcze nie wsadzilem a wole najpierw ogarnac temat i wiedziec o co chodzi niz pozniej na glupiego robic
adamo oczywiscie ze wystarczy :)ale narazie sie dowiaduje co i jak moze trafi sie okazja i wyrwe te itb na allegro za jakies grosze
-
http://www.youtube.com/watch?v=FIdrFPoXs...re=results_main petardunia do tego ten dzwiek
-
dla wygladu w
sensie, ze ladniej wygladaja pojedyncze filtry niz cala puszka na 4 przepustnicach,
no fakt silnika jeszcze nie wsadzilem a wole najpierw ogarnac temat i wiedziec o co
chodzi niz pozniej na glupiego robic
adamo oczywiscie ze
wystarczy :)ale narazie sie dowiaduje co i jak moze trafi sie okazja i wyrwe te itb
na allegro za jakies groszezabudowane tez ladnie wygladaja
-
Ta petardunia to raczej przez wałki tak pierdzi niż przez ITB, a chrumkanie to i ja mam, aczkolwiek nie tak intensywne, ze zwykłego airboxa
-
http://www.youtube.com/watch?v=FIdrFPoXs...re=results_main
petardunia do tego ten dzwiekpowietrze, które zasysa ten ITB jest niefiltrowane, czy siedzą w nich jakieś gąbki?
-
no powinno coś tam siedzieć ale do lansowania się na postoju można zdjąć
-
nie chce robic nowego tematu wiec sie dołącze do istniejacego.
Przy itb w gti zostaja wtryski od gti czy te motocyklowe ? -
wtryski zamontowane są w głowicy a nie w kolektorze ssącym dlatego zostaja oryginalne , choć nie widzę problemu by je zastapić
-
nie chce robic
nowego tematu wiec sie dołącze do istniejacego.
Przy itb w gti
zostaja wtryski od gti czy te motocyklowe ?Mozesz miec jedne i drugie na raz jak tylko Ci sie przydadza.