Myślał ktoś kiedyś o modyfikacji reflektorów? ; >
-
Z kolei sam
silniczek można kupić w IC za ok. 150 zł/szt.No ale czemu od razu kupować w ic? Używek nie ma?
Podejrzewam, że u Plastka leżą i się marnują -
No ale czemu od
razu kupować w ic? Używek nie ma?Ja nie znalazłem, a jechać 50 km po silniczek to dziękuję.
Podejrzewam, że u
Plastka leżą i się marnująTa! I ceny pewnie też ma zaporowe jak dla mnie...
-
Ja nie znalazłem, a
jechać 50 km po silniczek to dziękuję.A wysyłka?
Ta! I ceny pewnie
też ma zaporowe jak dla mnie...Nie jest źle, ja kupowałem różne rzeczy i w sumie nie narzekałem
choć fakt, że lepiej hurtem brać -
Ja nie znalazłem, a
jechać 50 km po silniczek to dziękuję.
Ta! I ceny pewnie
też ma zaporowe jak dla mnie...jeśli leżą to jeden zniknie, mi tam ceny pasują xd
-
Wiem, że miał kiedyś, napewno do mk3, ale czy mk4 - nie wiem.
Trzeba pytać -
A wysyłka?
A jakoś nie preferuję tego typu transportu... Chyba, że coś jest naprawdę daleko to w ostateczności.
Nie jest źle, ja
kupowałem różne rzeczy i w sumie nie narzekałemJa miałem kupić, ale znalazłem taniej.
-
Wiem, że miał
kiedyś, napewno do mk3, ale czy mk4 - nie wiem.Kupno silniczka to dopiero 1/4 sukcesu...
Żeby go zamontować to raczej wypada ściągnąć całą lampę. -
Kupno silniczka to
dopiero 1/4 sukcesu...
Żeby go zamontować
to raczej wypada ściągnąć całą lampę.on sam nie wie co tam ma ;p
co za problem ściągnąć lampetylko zeby cieplo w rece bylo
-
A jakoś nie
preferuję tego typu transportu...Ja tylko w taki sposób nawet laptopa niedawno mi kurier przywoził
Ja miałem kupić,
ale znalazłem taniej.No znalazłeś, ale nie kupiłeś
lampe wyciagnąć raczej nie problem, wolne popołudnie i powoli sie ogarnie
-
No znalazłeś, ale
nie kupiłeśZnalazłem i kupiłem. Nawet 2 razy!
lampe wyciagnąć
raczej nie problem, wolne popołudnie i powoli sie ogarnieTo ja już wolę jeździć z popsutymi...
-
To ja już wolę
jeździć z popsutymi...No z tego sie nie korzysta, ale sam że nie działa mnie drazni
-
No z tego sie nie
korzysta, ale sam że nie działa mnie drazniJa korzystałem jak działały.
-
Ja nie znalazłem, a
jechać 50 km po silniczek to dziękuję.
Ta! I ceny pewnie
też ma zaporowe jak dla mnie...A Poczta Polska nasz kochana co gubi przesyłki, albo zostawia wirtualne awizo nie przywiezie?
-
A Poczta Polska
nasz kochana co gubi przesyłki, albo zostawia wirtualne awizo nie przywiezie?Szczerze to piernicze już te silniczki... Jak kiedyś będę miał za dużo czasu i pieniędzy to może się za nie zabiorę.
-
Szczerze to
piernicze już te silniczki... Jak kiedyś będę miał za dużo czasu i pieniędzy to
może się za nie zabiorę.Jak jeździsz sam to po co regulacja świateł.
20 zł można jeszcze za używkę dać, ale więcej to bez sensu
-
Jak jeździsz sam to
po co regulacja świateł.No właśnie nie zawsze.
20 zł można jeszcze
za używkę dać, ale więcej to bez sensuJak mi za tyle znajdziesz to kupuję!
U mnie na jedynym szrocie w okolicy nie mają, a jak mieli to sprzedawali po 50 zł/szt. -
Szkoda że nie mam żadnego uszkodzonego bo z chęcią dobrałbym się do środka i ogarnął czemu się uszkadzają, BA, pewnie i bym naprawił!
-
Szkoda że nie mam
żadnego uszkodzonego bo z chęcią dobrałbym się do środka i ogarnął czemu się
uszkadzają, BA, pewnie i bym naprawił!Właściwie skoro i tak mi nie działają to spokojnie można by je wyjąć.
Jakby kiedyś znalazło się więcej czasu to może do Ciebie podjadę, wyciągniemy je i sobie będziesz paczał co im dolega. -
Jakby kiedyś
znalazło się więcej czasu to może do Ciebie podjadę, wyciągniemy je i sobie będziesz
paczał co im dolega.Widzę nie chce Ci się nic grzebać koło auta
-
mam -3, pozdrawiam
Chłopaki z całym szacunkiem, ale popiszcie sobie na privie o takich rzeczach, bo jest już 97 odpowiedzi, a na temat góra 10.
Nie obrażajcie się, ale potem naprawdę strasznie ciężko znaleźć jakąkolwiek odpowiedz, bo każdy rozpisuje się o wszystkim, tylko nie o pożądanym temacie.