Myślał ktoś kiedyś o modyfikacji reflektorów? ; >
-
u nas we wrocku
jeden koleś robi polerki kloszy i natryskuje nowy odbłyśnik ,ogólnie doprowadza
lampy do stanu idealnego , powiem nawet że świecą lepiej niz te z fabryki ,xenony to
sie chowają przy tym .Chociaż nie, świecą tak samo albo i mocniej niż te co miałem a i wyglądają dużo lepiej
Ja mam nowiutkie chińskie pełne przednie lampy
-
masz jakieś zdjęcia?
-
zrobilem Ci, ale widać tyle, że...
http://img547.imageshack.us/img547/3846/dsc0061o.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/3084/dsc0063srp.jpgedit: barwa światła się zgadza
-
U mnie te chińskie lampy to jedna wielka kicha...
-
U mnie te chińskie
lampy to jedna wielka kicha...A tak a propos ile te chinole kosztują?
Bo za ok. 100 zł/szt. można mieć oryginalne DEPO. -
A tak a propos ile
te chinole kosztują?
Bo za ok. 100
zł/szt. można mieć oryginalne DEPO.są różne przeciez, ja mam inne niż likaon, moje podejrzewam, że okolo 130zł, kierunki 30zł, ale wykonanie jest ciekawe, moim zdaniem ładniej sie prezentują niż oryginalne
-
są różne przeciez,
ja mam inne niż likaon, moje podejrzewam, że okolo 130zł,Za sztukę???
-
Za sztukę???
No a jak Ty myslisz, chcesz po 30zl placic?
-
No a jak Ty
myslisz, chcesz po 30zl placic?Za chinole to nawet i tyle za dużo...
-
Za chinole to nawet
i tyle za dużo...
No a czym się różnia od orginalnych?
Ja mam widac jakies dobre, bo swieca lepiej niz orginalne (no wiadomo orginalne nastoletnie) -
o oślepianiu nie ma mowy
Ciebie- za kierownicą. Mam nadzieję, że szybko dowód zostanie zabrany.
Pozdro -
Ciebie- za
kierownicą. Mam nadzieję, że szybko dowód zostanie zabrany.
Pozdroweź, nie masz o tym pojęcia a mówisz, ja mam bo robiłem z tym testy i kazdy mówi, że jest ok
edit:
Poza tym policja na tych światełkach łapała mnie już ze 3 razy, widzieli doskonale moje światła, nikt nie zwrócił na to uwagi - z prostego powodu - no i pomijając 10-tki patroli na mieście szukających byle przyczyny do brania w łapę.
Dużo bardziej niebezpieczne są auta z przepalonymi żarówkami, badź na samych postojówkach, lub co też często widze - wcale bez swiateł. Koleś z jednym swiatłem wyglada jak pojazd jednośladowy w lusterku, wczoraj mało co nie najechałem na jakiegoś jeepa - w lusterku nic nie było - bo swiateł kobita nie włączyła... -
No a czym się
różnia od orginalnych?
Ja mam widac jakies
dobre, bo swieca lepiej niz orginalne (no wiadomo orginalne nastoletnie)Pogadamy za 2-3 lata maksymalnie.
-
Pogadamy za 2-3
lata maksymalnie.Za 2-3 lata wszyscy będziemy jeździli już czym innym i forum pewnie umrze...
-
Mów za siebie
-
Mów za siebie
Sam zapowiadałeś, że niedługo zmieniasz furę...
-
Ze mną podobnie jak z Tobą piszącym parę lat temu o niedługim pójściu samochodu na złom
Albo jakieś GTI za rok (plastekk coś o sprzedaży wspominał ) albo turlanie się dalej litrówką. -
to kup od użytkownika mockba jego czarnego mk2 bo jest w bardzo dobrym stanie.
-
Jakbym miał kasę to chętnie . Zresztą, chce się jeszcze obecnym pokulać bo to trochę przesada zmieniać samochód po niecałym roku jeżdżenia, przynajmniej dla mnie. Na razie typowo po studencku, na wakacje myślę gdzieś za granicę pojechać do roboty .
Zresztą, EOT -
Myślałem o czymś
takimto mozesz juz przestac
podpowiedział, tylko nie wiem czy to by pasowało montazowo do autka,
bez problemow da sie zamontowac tylko patrz nizej
oczywiście
potrzebowałbym gładki klosz, ale jak z resztą?bzdura nic nie potrzebujesz
a teraz troche o olsnieniach/oslepianiu
swego czasu mial zestaw hid w aucie GrzesiekCK
widzialem
swiecilo slicznie i tak samo oslepialouwazaj bo to co zobaczysz jest dziwne i niesamowite
auto po lewej zenoz w aftermarketowej lampie z soczewkami auto po prawej FFmk2 z orginalnym zestawem
widzisz roznice ?
na reflektorze z ryflowanym szklem i odblysnikiem nie da siie ustawic wiazki swiatla nawet jak w tym z lewejDO tego przerobki swiatel sa nielegalne !