Co komu trzeszczy w swifcie?
-
A ja mam gaśnicę w bagażniku na stojaku i też nic nie "gada"...
-
Zacznij ostrzej jeździć, wypnie się ze stelaża i dopiero będzie gadać
-
2 trytytki załatwiają tą sprawę Przetestowane na KJS'ach, jak trzeba użyć, to wystarczy mocno zerwać, podczas jazdy nie ma opcji, żeby się wypięła.
-
Swoje spiąłem stelażem przy mocowaniu amorka, same gaśnice do stelaży spięte są bardzo wąskimi trytytkami, jedno szarpnięcie i nie ma trytytki, podłapałem ten pomysł od innych
-
Panowie i Panie...wszystko leci z auta i używając uszczelek do szyb/drzwi ładnie oklejamy na krawędziach i łączeniach. Tylna półka: dobrze ją dociążyć dodatkowo (ja miałem w zagłębieniach obszyte płyty na równo z resztą półki).
Dużo hałasuje śmieci w schowkach drzwi
Buda w swifcie strasznie pracuje więc trzeba się pomęczyć.
Proponuję zakupić zapas plastikowych kołków przy tej operacji.
Bagażnik: zapasówka przykręcona a klucze w walizce lub na pasku jak w rajdówkach i nic nie lata -
Mi hałasuje tylko i wyłącznie okolica licznika, może nawet dlatego że nie mam tego plastika - obudowy kolumny kierowniczej i przez to coś ma luz, aczkolwiek nawiewy w środkowej konsoli czy cokolwiek tam siedzi też delikatnie wali, zdejme sobie deske rozdzielczą i wszystko dokladnie wybadam, ale to dopiero w maju, bo na maj zamowilem sobie nowe auto
-
Ja od dawna nie
mogę się uporać z hałasami (po nagrzaniu w autku hałas znika, choć czasem się
pojawia) z okolic licznika, konkretnie z lewej części czarnej obudowy licznika, tam
gdzie są 2 przyciski, u mnie atrapy (po prawej stronie symetrycznie o odpowiednio od
wycieraczek z tyłu). Licznik wyciągałem kilka razy (mocowania miałem połamane to
przewiązałem żyłką itp, żeby usztywnić, podkleiłem gdzie się da taśmą z filcem, ale
nic nie dało - to nie licznik, tylko jakiś plastik, prawdopodobnie ten czarny
właśnie o coś stuka, bo jak go zdejmie to jest cisza.Pewnie kostka od tych przełączników co ich nie masz (a instalacja z kostkami jest) ouka o ten plastik
Długo siedziałem
nad resztą i to co zdołałem, sam poprawiłem, może ktoś ma też takie problemy?U mnie stuka wszystko
-
Swifty piękną grają
melodię , szczególnie jak wjeżdżam na krawężnik jednym kołem , dosłownie każde
miejsce nie połączone na stałe sie odzywa ,w szczególności uszczelki drzwi , tam to
po pół centymetra są przesunieciaW sumie aż dziwne, że przednia szyba nie pęka
-
Na zdjęciu to rozpórka z Allegro? Firmy Staffa?
-
Pewnie kostka od
tych przełączników co ich nie masz (a instalacja z kostkami jest) ouka o ten plastikU mnie stuka
wszystkoktóra kostka?
bedzie cieplej to zakupie gąbek i popatrze
-
chyba jakaś super giętka jest , bo buda w każdą stronę sie przegina , ciekawe jak suzuki wypada na testach ADAC , pewnie niezła harmonia
-
chyba jakaś super
giętka jest , bo buda w każdą stronę sie przegina , ciekawe jak suzuki wypada na
testach ADAC , pewnie niezła harmoniaMyślę że pytanie o testy zderzeniowe swifta są nie na miejscu:)
Też na wiosnę zabieram się za deskę ale najpierw bym wysłał gdzieś do flocku. Orientuje się ktoś ile może kosztować zrobienie deski, boczków drzwi + tunel środkowy na czarno?
-
Myślę że pytanie o
testy zderzeniowe swifta są nie na miejscu:)
Też na wiosnę
zabieram się za deskę ale najpierw bym wysłał gdzieś do flocku. Orientuje się ktoś
ile może kosztować zrobienie deski, boczków drzwi + tunel środkowy na czarno?Testy? Proszę bardzo, ja zderzyłem się czołowo z tirem, oto fotka mojego autka:
Tir wypadł stosunkowo dobrze, kierowca bez szwanku:
-
7 gwiazdek NCAP jak nic.
-
Hehehe padłem Czyli jednak nie mamy się co martwić.
-
-
Myślę że pytanie o
testy zderzeniowe swifta są nie na miejscu:)O tico mówili, że nie będą robić testów zderzeniowych bo manekiny z Euro NCAP boją się o swoje życie
-
chyba jakaś super
giętka jest , bo buda w każdą stronę sie przegina , ciekawe jak suzuki wypada na
testach ADAC , pewnie niezła harmoniaTu jest video z amerykańskiego NHTSA. Bum przy prędkości 68 km/h.
-
No żart Ci się udał
-
od dzisiaj jeżdżę wolniej ... przeraża mnie ten test , i pomyśleć co by sie działo przy 150?