Co komu trzeszczy w swifcie?
-
ja mandacik 300zl dostalem to mi dodatkowo bedzie dzwonić gaśnica w bagażniku -.-
-
300 za sam brak gasnicy?
-
Panowie! Oftopom mówimy nie!
-
Ostrzegałem.
-
Ja mam cały tył wywalony, a trzeszczy tak samo Najgorzej to deskę rozdzielczą wygłuszyć , dużo roboty... Jeszcze coś przy tylnym stabilizatorze zaczęło skrzypieć, może to przez te poliuretany
ja mandacik 300zl
dostalem to mi dodatkowo bedzie dzwonić gaśnica w bagażniku -.-Wrzuć pod siedzenie to nie będzie dzwonić, 200zł jest za gaśnicę Mi patałach chciał wmówić, że gaśnica z 1993 roku jest zła i stwierdził, że to tak jakby jej nie było i nie chciał uwierzyć, że jestem mądrzejszy od niego
-
Mi tak się gaśnice udało wcisnąć obok koła zapasowego i też nic nie dzwoni.
-
o, ostatnio zauważyłem co mi świszczy,cescy...
rolka napinacza od wspomy itd
Co do gaśnicy, ja mam aż 2, dla znajomego miała być ale coś się rozmyślił, ale cały czas jeździ ze mną jedna i druga, od tak, w razie czego -
A ja mam gaśnicę w bagażniku na stojaku i też nic nie "gada"...
-
Zacznij ostrzej jeździć, wypnie się ze stelaża i dopiero będzie gadać
-
2 trytytki załatwiają tą sprawę Przetestowane na KJS'ach, jak trzeba użyć, to wystarczy mocno zerwać, podczas jazdy nie ma opcji, żeby się wypięła.
-
Swoje spiąłem stelażem przy mocowaniu amorka, same gaśnice do stelaży spięte są bardzo wąskimi trytytkami, jedno szarpnięcie i nie ma trytytki, podłapałem ten pomysł od innych
-
Panowie i Panie...wszystko leci z auta i używając uszczelek do szyb/drzwi ładnie oklejamy na krawędziach i łączeniach. Tylna półka: dobrze ją dociążyć dodatkowo (ja miałem w zagłębieniach obszyte płyty na równo z resztą półki).
Dużo hałasuje śmieci w schowkach drzwi
Buda w swifcie strasznie pracuje więc trzeba się pomęczyć.
Proponuję zakupić zapas plastikowych kołków przy tej operacji.
Bagażnik: zapasówka przykręcona a klucze w walizce lub na pasku jak w rajdówkach i nic nie lata -
Mi hałasuje tylko i wyłącznie okolica licznika, może nawet dlatego że nie mam tego plastika - obudowy kolumny kierowniczej i przez to coś ma luz, aczkolwiek nawiewy w środkowej konsoli czy cokolwiek tam siedzi też delikatnie wali, zdejme sobie deske rozdzielczą i wszystko dokladnie wybadam, ale to dopiero w maju, bo na maj zamowilem sobie nowe auto
-
Ja od dawna nie
mogę się uporać z hałasami (po nagrzaniu w autku hałas znika, choć czasem się
pojawia) z okolic licznika, konkretnie z lewej części czarnej obudowy licznika, tam
gdzie są 2 przyciski, u mnie atrapy (po prawej stronie symetrycznie o odpowiednio od
wycieraczek z tyłu). Licznik wyciągałem kilka razy (mocowania miałem połamane to
przewiązałem żyłką itp, żeby usztywnić, podkleiłem gdzie się da taśmą z filcem, ale
nic nie dało - to nie licznik, tylko jakiś plastik, prawdopodobnie ten czarny
właśnie o coś stuka, bo jak go zdejmie to jest cisza.Pewnie kostka od tych przełączników co ich nie masz (a instalacja z kostkami jest) ouka o ten plastik
Długo siedziałem
nad resztą i to co zdołałem, sam poprawiłem, może ktoś ma też takie problemy?U mnie stuka wszystko
-
Swifty piękną grają
melodię , szczególnie jak wjeżdżam na krawężnik jednym kołem , dosłownie każde
miejsce nie połączone na stałe sie odzywa ,w szczególności uszczelki drzwi , tam to
po pół centymetra są przesunieciaW sumie aż dziwne, że przednia szyba nie pęka
-
Na zdjęciu to rozpórka z Allegro? Firmy Staffa?
-
Pewnie kostka od
tych przełączników co ich nie masz (a instalacja z kostkami jest) ouka o ten plastikU mnie stuka
wszystkoktóra kostka?
bedzie cieplej to zakupie gąbek i popatrze
-
chyba jakaś super giętka jest , bo buda w każdą stronę sie przegina , ciekawe jak suzuki wypada na testach ADAC , pewnie niezła harmonia
-
chyba jakaś super
giętka jest , bo buda w każdą stronę sie przegina , ciekawe jak suzuki wypada na
testach ADAC , pewnie niezła harmoniaMyślę że pytanie o testy zderzeniowe swifta są nie na miejscu:)
Też na wiosnę zabieram się za deskę ale najpierw bym wysłał gdzieś do flocku. Orientuje się ktoś ile może kosztować zrobienie deski, boczków drzwi + tunel środkowy na czarno?
-
Myślę że pytanie o
testy zderzeniowe swifta są nie na miejscu:)
Też na wiosnę
zabieram się za deskę ale najpierw bym wysłał gdzieś do flocku. Orientuje się ktoś
ile może kosztować zrobienie deski, boczków drzwi + tunel środkowy na czarno?Testy? Proszę bardzo, ja zderzyłem się czołowo z tirem, oto fotka mojego autka:
Tir wypadł stosunkowo dobrze, kierowca bez szwanku: