Wyposażenie 1.0
-
Fabrycznie był
inny, większy zbiorniczek na płyn, z 3 pompką jak dobrze pamiętamNo to już w ogóle kombinatoryka pełna...
-
Po prostu, trzeba znaleźć całe auto z tym wyposażeniem przeznaczone na części, i przełożyć calutki zestaw, który tak naprawdę pasuje P&P
-
Jak mnie w końcu najdzie i trafi się coś to pewnie tak zrobię!
-
Tylko spryski był w mk3...
-
No dobra coś już wiem na ten temat , a jak z wydajnością alternatora?takie grzane fotele muszą nieźle ciągnąć prądu, jeszcze jak włącze tylną szybę , to bedzie masakra jakaś
-
No dobra coś już
wiem na ten temat , a jak z wydajnością alternatora?takie grzane fotele muszą nieźle
ciągnąć prądu, jeszcze jak włącze tylną szybę , to bedzie masakra jakaśSwifty z tymi wszystkimi bajerami o ile mi wiadomo miały takie same altki i jakoś to śmigało tak więc u Ciebie też powinno działać
-
Co do alternatora...norma jest niby jest chyba od 13,9 do 14,5...
Czy przy 13,9 akumulator może być już niedoładowany? -
myśle że tu ma większe znaczenie moc alternatora , czyli ile amper może z siebie wydusić , u mnie coś pada układ prostowniczy , bo cb radio słychać obroty silnika nawet fajny bajer
-
No to mało
widziałeś Były litrówki z grzanymi fotelami, klimą, spryskami reflektorów,
elektryką szyb i lusterek, wspomaganiemDokładnie posiadam 1.0 GLS z DE z 1995 r. - mam wszystko co wymienione oprócz wspomagania i sprysków bo kiedyś musiało być kuku i mam zderzak z halogenami , aha i podgrzewanie siedzień nie działa no ( wina mat bo do foteli dochodzi 12V ) i klima też nie bo układ pusty
-
Spryskiwacze reflektorów były właśnie tylko przy zderzakach z halogenami Zgaduję, twój Swift jest zielony, tylko jasno, czy ciemno?
-
oj widzisz nie do końca - brak halogenów przód i spryskiwacze reflektorów - wynika z przycisków na desce że tak było ,brak przekaźnika halogenów itd,.
jednyne co zielone jest na aucie to może mech i wnętrze zderzaka - bo auto wygląda tak:
fotki http://zlosniki.pl/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1057939#Post1057939 -
Nieprecyzyjnie napisałem - przy spryskach był tylko zderzak z otworami na halogeny, ale nie musiały być zamontowane, były tylko zaślepki
-
Dziurki robisz i
montujesz bez przesady a co do grzanych foteli jest to naprawdę wielki komfort
zwłaszcza jak wsiadasz do lodowatego auta po nocy, chociaż podobno mężczyźni nie
powinni tego używaćJak już są ojcami to mogą
-
Dokładnie używam u siebie w Ałdi i jakoś ojcem zostałem ( podobny do mnie ucinam wszelkie spekulacje )