Swift mk3 GTI V MAX 185??????????????
-
Wybłyskiwałeś kody błędów?
-
nie moge znaleźć tego cholernego przycisku ja mam chyba już coś w rodzaju obd
-
są 3 sposoby na wyblyskanie.
-
A ja mam takie głupie i laickie pytanie to ile gti się rozpędzi ??
-
na lpg jezdzilem po 180 a na PB 200 luzem i nie palowalem wiecej bo mialem bimoto ( silnik drugi w bagazniku ) i brak zbieznosci na przedniej i tylniej osi
-
bimoto
-
Wiózł drugi silnik w bagażniku Gti rozpędza się do 220km/h czyli odcina na piątym biegu o ile się nie mylę U mnie 200 leci bez problemu a więcej po prostu strach mi jechać Także 185km/h to coś nie teges.
-
Mi na orginalnej skrzyni spokojnie dochodził do 200km/h teraz jak mam inną skrzynię nie dochodzi do 190km/h
-
GTi na dokręconej czwórce jedzie licznikowe 195 km/h (rzeczywiście 190 km/h). Na piątce więcej (pokazuje spokojnie 210 km/h), ale seryjny GTi nie dokręci się do odcięcia na piątce (wtedy byłoby 225 km/h).
-
GTi na dokręconej
czwórce jedzie licznikowe 195 km/h (rzeczywiście 190 km/h). Na piątce więcej
(pokazuje spokojnie 210 km/h), ale seryjny GTi nie dokręci się do odcięcia na piątce
(wtedy byłoby 225 km/h).a co macie na tych świstakach napisane na drzwiach?
ja w GLX mam napisane, że Vmax to 165km/h (albo 160, nie pamietam) oraz że przekraczanie tej granicy jest niebezpieczne. To w takim razie skoro konstrukcja Gti do mk4 jest podobna, to co obejmuje ta granica? Bezpieczeństwo, czy silnik (bo można 170 pojechać spokojnie)? -
Zależy na których drzwiach. Bo na jednych mam twin cam a na drugich jeszcze "lubiezapierdalac.com" Toydols w sumie jak kupilem auto to licznikowo wskazywał dobrze odcięcia (140/190 - trójka, czwórka) teraz o te ~5km/h więcej. W sumie w miałem sprawdzić vmax i dam znać niedługo jak tam odcina/nie odcina piątka ;p
-
Zależy na których
drzwiach. Bo na jednych mam twin cam a na drugich jeszcze "lubiezapierdalac.com"
Toydols w sumie jak kupilem auto to licznikowo wskazywał dobrze odcięcia (140/190 -
trójka, czwórka) teraz o te ~5km/h więcej. W sumie w miałem sprawdzić vmax i dam
znać niedługo jak tam odcina/nie odcina piątka ;pNo na drzwiach kierowcy wewnątrz auta na rancie jakby od strony maski. Wygląda na oryginalną wręcz plomba. 160 km / h
-
Wez gps`a do testu vmaxa
Jak 160 w czerwonym kolku to pewnie indeks predkosci opon zimowych. niemcy maja glupi zwyczaj naklejac to w kabinie, na zegarach itp...
-
A to mnie pocieszyles. Sprawdze dokładnie. Licznik pokazuje mi mniej o 5 km/h bo mam 15stki. Sprawdzone nawigacja. Jak ceramizer mi sie rozprowadzi to sprawdze Vmax : )
-
zregeneruje Ci pierścienie i wyrówna tuleje
-
Kurde to muszę sobie to zalać hehe U mnie dzisiaj na blacie pękło 210km/h z odpiętą lambdą. Dziadek daje radę
-
zregeneruje Ci
pierścienie i wyrówna tulejeczepiasz się : P
ja wierze !
spadek spalania do 15%, wyciszenie, koniec z wibracjami, z braniem oleju, jestem świecie przekonany w każdą wymienioną zaletę !
-
tez się ciesze, wiara to podstawa, nawet chorego postawi na nogi
-
tez się ciesze,
wiara to podstawa, nawet chorego postawi na nogiDokładnie tak, wlałem specyfik i generalnie już czuje się lepiej bop spalanie spadło o min 15%
(pierwsze 200km z max rpm 2700) = DDD
-
Dokładnie tak,
wlałem specyfik i generalnie już czuje się lepiej bop spalanie spadło o min 15%
(pierwsze 200km z
max rpm 2700) = DDDsorry ale pierd*** o szopenie ... żadnej podstawy, zobacz sobie niezależne testy w necie ... kit i mit w jednym ... ale rób jak uważasz, jeszcze magnetyzer do kompletu dokup