Pomoc w zakupach - zderzak
-
no to zaryzykuje z tym od mk3
-
no to zaryzykuje z
tym od mk3po co ryzykować, skoro ten z mk4-5 zielony jest za 180 zł, a nowy z mk3 czarny za 250?
Bierz tańszy i do mk4
-
A czy ktoś widział gdzies przedni zderzak do mkV ? Bo ja mam trudności z namierzeniem takiego.
-
A czy ktoś widział
gdzies przedni zderzak do mkV ? Bo ja mam trudności z namierzeniem takiego.Ja rano widziałem, jak szedłem do auta.
KLIK
Słabo u ciebie z szukaniem - pachnie mi to lenistwem
Poza tym trzeba też szukać po autach na części, nie każdy wystawia osobno każdy element. -
po co ryzykować,
skoro ten z mk4-5 zielony jest za 180 zł, a nowy z mk3 czarny za 250?
Bierz tańszy i do
mk4nie, nie, plastek ma zderzak od mk3, odda mi za 100zł, tutaj chciałem znaleźć i pokazać tylko przykładowy wlasnie od mk3
Chciałem się upewnić czy będzie pasował
-
nie, nie, plastek
ma zderzak od mk3, odda mi za 100zł, tutaj chciałem znaleźć i pokazać tylko
przykładowy wlasnie od mk3
Chciałem się
upewnić czy będzie pasowałpasował będzie, ale jak będzie wyglądał
-
Panowie, jakby ktoś chciał, to mogę się wymienić, posiadam mk5 i z chęcią dorwę zderzak mk4, więc w grę wchodzi wymiana na taki w bardzo dobrym stanie, mój jest biały, a przyjmę bez znaczenia na kolor, zdjęcia mogę porobić na dniach
-
Panowie, jakby ktoś
chciał, to mogę się wymienić, posiadam mk5 i z chęcią dorwę zderzak mk4, więc w grę
wchodzi wymiana na taki w bardzo dobrym stanie, mój jest biały, a przyjmę bez
znaczenia na kolor, zdjęcia mogę porobić na dniachja chętnie kupię, ale nie mam własnego, żeby się zamienić ; <
pasował będzie, ale jak będzie wyglądał smirk
wiesz co, specjalnie biore ten od mk3, zeby moja Suzi nabrała nieco innego, bardziej sportowego wyglądu
http://moto.allegro.pl/suzuki-swift-97r-zderzak-tyl-i1976375157.html
do tego felgi, nieco go obniżyć i powinien się ładnie prezentować na drodze
-
Konkretnie z tej aukcji chciałeś zakupić ? Nie wiem czy dojrzałeś, ale ma paskudną dziurę na hak czy tam inne cuda wianki.
-
Konkretnie z tej
aukcji chciałeś zakupić ? Nie wiem czy dojrzałeś, ale ma paskudną dziurę na hak czy
tam inne cuda wianki.nie nie, nie z tej ; )
-
nie nie, nie z tej
; )Z garażowej wyprzedaży Plastkka?
-
Z garażowej
wyprzedaży Plastkka?To już nie pierwsza rzecz z plas-wyprz
-
no Panowie, samochód zrobiony, zostało kilka szczegółów, z czego najważniejszy to zderzak, mam zamiar kupić od Plastka od mk3, moje auto mk4
zderzak gotowy do malowania, nie zdążyliśmy przymierzyć czy pasuje, a nie bede specjalnie robił 150km w tym celu
Także jak oceniacie, warto zaryzykować i malować, czy jednak pasować nie będzie (oczywiscie pod dokładkę od mk4)Zdjęcia dwóch zderzków:
MK4
MK3Wydaje mi się, że różnica jest tylko w środkowych zaczepach, reszta wygląda identycznie, co o tym sądzicie?
-
nobody? ; |
-
Dolne część zderzaka są takie same, dla MK4 musisz mieć górną część zderzaka z MK4 bo ten już nie miał blendy. Widze że przespałem temat bo mam na zbyciu zderzak do mk5 i mk5
-
Dzieki sholek za info Dokładke górna mamy z mk4 , dolny zderzak bedzie mk3 ode mnie i już zaczynam go malować dla autora tematu
-
Dolne część zderzaka są takie same, dla MK4 musisz mieć górną część
zderzaka z MK4 bo ten już nie miał blendy. Widze że przespałem temat bo mam na
zbyciu zderzak do mk5 i mk5Dokładnie, wielkie dzięki ; )