Widok przez wlew oleju.
-
Ktoś chyba pomylił bańkę z olejem z bańką z lepikiem . Lepik albo ter do malowania płotu na bank. Niektórzy są the best.
-
Ktoś chyba pomylił
bańkę z olejem z bańką z lepikiem . Lepik albo ter do malowania płotu na bank.
Niektórzy są the best.A może ktoś trocin dosypał
-
nie jest zle nie ma
sie tym co martwić
Zobacz tutaj:To zdjęcie z PL?
-
Miałem podobnie w GTi gdzie ponoć olej był zmieniany na bieżąco(tak klubowicz mówił).Dla tego popychacze waliły jak traktorze.po wyczyszczeniu tego 2 słoiki syfu.Silnik chodził jak malina
-
Po trocinach jest silnik czyściutki! Wyczyszczony i wygłaskany, aż się błyszczy.
-
Po trocinach
jest silnik czyściutki! Wyczyszczony i wygłaskany, aż się błyszczy.jaki znawca, pewnie jak sprzedawałeś swojego to zastosowałeś taki "myk"
-
Mój był w takim stanie, że można było bukiet kwiatów do środka dać a na dach wielką kokardę i na prezent komuś pod choinkę dać;) Trocin się nie dało nasypać bo kuna weszła pod maskę i bałem się jej podnieść.
-
Mój był w takim
stanie, że można było bukiet kwiatów do środka dać a na dach wielką kokardę i na
prezent komuś pod choinkę dać;) Trocin się nie dało nasypać bo kuna weszła pod maskę
i bałem się jej podnieść.słuchaj, też miałem problemy z kunami, chwile poszperałem w google i znalazłem, robisz tak:
kupujesz klatkę, podpierasz ją delikatnie o patyk, pod klatkę troche żarcia dla szczurów dobrze je mocujesz, ze jak sie ruszy to klatka sie zamyka - i masz kunenie testowane na zlodziejach samochodow
-
Na "Zwierzyniec" mi z tym i wracać do tematu!
-
Po trocinach
jest silnik czyściutki! Wyczyszczony i wygłaskany, aż się błyszczy.muszę zastosować