głośniki suzuki swift
-
siemano
posiadam suzuki swift pięcio drzwiowy, możecie napisać jaki głośniki powinienem kupić przód tył wymiary?. W miejsca do tego przeznaczone?
Pozdrawiam
wybaczcie pewnie temat był wałkowany miliard razy -
przód głośniki są w desce i mają smieszne 10cm. Z tyłu w ogole montowano jakieś w swiftach 5d?
-
nie mam głośników z przodu i z tyłu, chcę to zrobić po kosztach, żeby coś plumkało? Czyli mam kupić głośniki 10cm?? wybacz ale sie kompletnie na tym nie znam
-
przód:
http://allegro.pl/300w-glosniki-samochodowe-10cm-3-drozne-manta-i1877726927.html
na tył to na półke dwa większe jak u mnie, gra świetnie (nie wiem jak z mantą :P)
-
dzięki rav,
na półkę nie mogę, mam ruchomą to wózek to zakupy najlepiej to wte kratki z tyłu? -
dzięki rav,
na półkę nie mogę,
mam ruchomą to wózek to zakupy najlepiej to wte kratki z tyłu?Oj to tam będziesz sobie musiał patentem zamontować...
-
z przodu daj jakiekolwiek najtańsze nawet. z tyłu olej sprawę.
dla kierowcy i pasażera tylko zeby coś leciało wystarczy głośnik z przodu (nawet org z suzuki jakiś)
-
to do czego są te kratki?:) jeszcze nie kupiłem a już schody!:)
-
to do czego są te
kratki?:) jeszcze nie kupiłem a już schody!:)Żeby była podpucha, że można tam coś wstawić...
-
kiedyś suzuki wymyśliło miejsca na głośniki tam elipsy. nie przyjęło się to.
możesz sie bawić, szukać elips, ale to nie ma sensu tam. chyba ze sobie jakąś miniflanszę zrobisz i zamontujesz tam także 10cm.
-
chyba ze sobie jakąś miniflanszę zrobisz i
zamontujesz tam także 10cm.Tak jak ja chcę mieć...
-
i tak chyba zrobie,
sam to zamontuje? -
Może podziele się moim druciarstwem, mając nie uzywany zestaw Creativa 5.1 (5x10cm albo i mniej) wydrutowałem to tak, że 4 głośniki grają z radia, a ten pseudo subwoofer gra sobie wraz ze sterowaniem z pilota, innymi słowy mam regulację basu pod ręką, bez zbędnych kombinacji przy radiu. Jest całkiem czysto, coś tam puka, wysokie i niskie dzwięki są dobrze słyszalne i co najważniejsze dla mnie, nic nie pierdzi i nie skrzeczy, oczywiście przy niskim poziomie głośności, słucham cichutko
-
zajadę do jakiegoś serwisu, zobacze ile mi krzyknął, sam się za to nie wezmę
-
z przodu to sobie 10 sam zamontujesz. to nic trudnego. zdjac kilka plastików i podłączyć głośnik (przewody już być powinny lub wtyczka). pytanie czy masz radio
PS: edytuj profil i dodaj dane jakieś (miasto)
PS2: już kiedyś pytałeś o te rzeczy co teraz.... po co znowu ?!
-
mam radie ale też nie podłączone tam nie ma instalacji jest tylko antena. Jakaś kosta specjalna powinna być?
-
Jedna kość ISO dość duża mniej więcej kwadratowa, za 50zł elektryk przylutuje ci coś takiego w 10 minut
-
wiem wszystko
dziękuje za pomoc
można temat zamknąć